Mademoiselle!, nu es jau saku, ka vairāk tas priekš drauga un priekš vecākiem, kas priecātos, ja man tās tiesības būtu. Pašai nepatīk braukt, ja darīšu to, tad tikai tā teikt, ķeksīša un sabiedrības spiediena dēļ :D
man bija jānoliek (es sev iegalvoju) par vienu meiteni ātrāk tiesības, lai vai, kas nebūtu, un zini, noliku visu ar pirmo reizi
Tas ir ļoti labs motivators! Man ar tāds bija :D Visu izdarīju pusgada laikā.
Pašai nepatīk braukt, ja darīšu to, tad tikai tā teikt, ķeksīša un sabiedrības spiediena dēļ
Man jau tāpat. Bet tas nav slikts ķeksītis. Jo, ja nu dzīvē vajadzēs, papīrs būs, kas ik pēc noteikta gadu skaita (10?) jāpagarina. Ja dzīve iegrozīsies tā, ka pašai būs jāstūrē, atliks vien patrenēties pie intruktora pāris reizes un aidā! Jo vēlāk vecumā grūtāk iemācīties, manuprāt. :) Un tad vēl bērni, ģimenes dzīve... Dari kamēr vēl tāds brīvs laiks. :)
Draudzenes un paziņas jau nolikušas tisības un nav ar ko sacensties, kura ātrāk :D Vienīgi tiešām domāju, ka tagad varētu būt īstais laiks, jo pēc tam brīvu brīžu var arī nebūt.
Vakar trolejbusā redzēju TIK skaistu meiteni ,aaaaa, iemīlējos, bet žēl ,ka viņa šķielēja ar vienu aci. Bet tik un tā tik skaista meitene (l) Tāda vienkārša ar brūniem matiem, bet tik skaistas acis, tādas dziļas, brūnas, tas skatiens tik dziļš.... uuuuuu iemīlējos meitenē :D (l)
Man jau draudzene ar bija nolikusi, bet man to vajadzēja izdarīt īsākā laika periodā :D (viņa lika 9 mēn. un ar 2.reizi, es 6 mēn. un ar 1.reizi).
Tici man, šo soli nenožēlosi, it sevišķi, kad būs papīrs rokā! Man bija identiskas sajūtas un fobija.
Es ar vislaik briestu, bet nekādi nevaru nobriest nomēģināt to saitu. A tur tad sanāk piegāde tie 9 vai 10 poundi, neatkarīgi no pasūtījuma lieluma, ja?
Jā, tā, ko Zakjis minēja.
Es nez, man tur īstenībā nekas tik ļoti nepatika, vienkāŗsi gribēju pārliecināties par kvalitāti, un brīvprātīgi piespiedu kārtā izvēlējos 3 lietas, ieskaitot apavus, kuri ir pārsteidzoši labi. Sūtīju caur vienu meiteni, tāpēc par piegādi maksāju 2 paundus.