Piedosanu, ka rakstu bez garumzimem-datora problema:)
AUTORE, kuriozs:) Es ari sodien biju uz testa braucienu un ari man piektdien istais CSDD eksamens. Ari man gribas atrak tikt gala, liekas, ka Tevi saprotu labak neka jebkurs cits.
Pastastisu smiekligu atgadijumu, ka man gaja un domaju, ka tas liks tev pasmaidit:) Biju drosa, ka eksamenu noliksu, braukusi biju ilgi un ari instruktors bija par mani parliecinats. Ta nu pagajuso nedel aizgaju uz eksamenu un nepagaja pat 5 min, kaa izkritu. PIRMAJA FIGURA! Es soka. Iebraucu precizi, varetu teikt pat tuvu idealam, bet man patrapijas TADS eksaminators, kurs IZKAPA no masinas, panema metra meeru (es neticeju agrak, ka taa notiek dzive, ne tikai filmas) un saaaka merit masinas noparkosanos un beigas pateica, ka mans spogulis ir 2 cm arpus linijas. Saprotiet-nevis masina, bet SPOGULIS:) Es soka. Saaaku raudat kaa maza meitene un taa nu apkaunota turpat izkaapu araa figuras pec 5 min eksamena un pilnaa balsii pinksteedama caapoju araa no figuuru laukuma:) Lieki aprakstit savu kompleksu sajutu:)
Sodien aizgaju uz testa braucienu. Cits eksaminators. Jauks, patikams virietis. Figuras uzreiz ieskaitija ar pirmo reizi (lai gan ne reizi pec pirma eksamena nebiju braukusi). pateica, ka ari eksamenu buutu nolikusi. Tagad riskesu piektdien iet atkal
Redzi, neuztraucies, galvenais ir koncentreties, parak nesatraukties un gan jau mums abam viss izdosies:)
Un es nepiekritisu, ka nav nozimes, kurs eksaminators traapas. Tas, kurs man bija pirmajaa reize- preemiju japieskir visiem tiem, kuri pie vina noliek ar pirmo reizi:)
Lai tev veicas:)