Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

bailes būt vientuļai?

 
Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Man ir 20 gadi, tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads - svētki, ko gribas pavadīt divatā kopā ar kādu. Iespējas bij, taču dēļ saviem stulbajiem principiem kārtējo gadu esmu viena. Nē, neesmu izmisusi un nelūdzu pēc striķa, bet tomēr dažu filmu un cilvēku viedokļu iespaidā sapratu, ka es baidos.. baidos palikt viena. Protams, man ir ģimene, kas mani atbalsta un mīl, bet es saprotu, ka visu dzīvi viņu blakus nebūs. Kādreiz jau man būs jānostājas stabili uz savām kājām, jāveido ģimene un jaturpina dzīvot. Bet gribas to mīļo cilvēku, kuru satiekot būtu tie visu slavinātie taureņi vēderā un sajūta, ka ar šo cilvēku gribu dzīvot mūžīgi un gribu, lai tieši viņš būtu mans topošais vīrs un manu bērnu tēvs. Taču esmu pārāk izvēlīga..neko tur nevaru padarīt. Centos sev iestāstīt, ka izskats nav tas galvenais, ka pie dažādām rakstura īpašībām var pierast, un ka galu galā neviens nav perfekts. Bet pat tā sajūta, ka lidoju kopā ar viņu, vai vismaz to sajūtu, ka vēderā taurņi dejo NAV.
Apzinos, ka beigās palikšu viena, ja necentīšos pieņemt citus un nelaidīšu citus sev klāt..tas laikam ir pats skumjākais.
Sasodīts, gribu kaut reizi mīlēt kādu un pārsālīt salātus!! :D
03.12.2012 15:25 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
WTF, meitene - tev ir tikai 20. TIKAI 20! Un tu jau vaimanā par vientuļajām vecumdienām - tieši tagad, kad jābauda dzīve, jāceļo, jāstudē, jāblandās pa Vecrīgu līdz rīta gaismai, jāiemīlās nepareizos vīriešos, jāraksta dzeja! Jebšu - jākrāj dzīves pieredze, lai varētu veidot īstas attiecības. Ja baidies būt viena, tad vienīgais, ko vari darīt šajā lietā ir pilnveidot sevi tā, lai pašai ar sevi nebūtu garlaicīgi.
03.12.2012 15:38 |
 
Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Pārāk izvēlīga tas nav nekas slikts..paiet vienīgi ilgāks laiks līdz atrodi..un tas,ko atradīsi būsi patiešām tā vērts.Un domāju nešaubos tieši drīzumā arī atradīsi...jo esi ļoti pareizi noskaņota../tiklīdz tu zini precīzi ,ko vēlies un neatsakies,tā tev tas dzīvē arī tiek iedots../Jābaidās būtu ja tu teiktu nezini,ko vēlies...jo ja nezini kur ej,tad nezini kur nokļūsi..Bet tu zini,tātad sasniegsi galamērķi.Veiksmi.
03.12.2012 15:41 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pūkuminka, kāda starpība ir vecumam? mēs visi esam individuāli. tas ir normāli, ja 20 gados grib nopietnas, stabilas attiecības, nevis ballītes, ballītes. protams, kāda cita domās citādāk.
domāju, ka neiespringsti uz sava ideālā vīrieša meklēšanu, viss nāks tad, kad tam būs jānāk. un nevajag būt kopā ar kādu tikai tāpēc, lai būtu kopā ;) varbūt tev galvā ir ideāls, kādu vēlies, bet tici man, kad sastapsi īsto, tad tas ideāls tavā galviņā pazudīs, un būs vienalga, kādā krāsā viņa mati un ar kādu burtu sākās viņa vārds ;)
03.12.2012 15:56 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es arī esmu/biju pārāk izvēlīga. Man tieši 20 gadu vecumā vispār uzradās pirmais puisis, un joprojām esam kopā. Es vismaz esmu priecīga, ka pirms tam nebiju kopā ar visādiem tirliņiem, ar ko bija iespēja draudzēties, bet nedraudzējos, jo vienmēr kāds sīkums viņos nepatika. Un tagad ir tā sajūta, kā tu saki - kā lidojot. tauriņi arī pēc 3 gadu kopā būšanas ir. un ziiinu, ka šis teiciens nevienai nepatīk, bet - uzradīsies, kad vismazāk gaidīsi. Nu vismaz pilnīgi un noteikti mans variants. Dzīves periodā, kad biju laimīga viena un neko nemeklēju, pēkšņi no zila gaisa uzradās mans draugs. Un nepaliksi tu viena, būt izvēlīgai nav slikti. :)
03.12.2012 16:00 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits