Mans rīts jau kādu laiciņu sākas šādi:
5:30 Modinātājs ko atspiežu ik pēc piecām minūtēm, tad labākajā gadījumā 5:45 nospiežu modinātāju pēdīgo reizi un lienu laukā no gultas, visbiežāk pamostos 5:50 un tad lecu ārā no gultas, jo kavējos.
5:50 - 6:00 - Apģērbjos(drēbes saliktas vakarā), rīta wc, sejas, zobu mazgāšana, matu izķemmēšana (sasienu astē, copē vai atstāju vaļā), somiņā iemetu brokastis, ja iepriekšējā vakarā sarūpētas, ja ne, tad Rīgā nopērku pa ceļam uz darbu.
6:00 velku virsdrēbes,paķeru somiņu un laukā no mājas. (tas situācijā, ja es nekavēju)
ja kavēju, tad 6:05 modinu Mīļoto un viņš mani ved līdz stacijai :) (tas ja viņš ir mājās, citādi skrienu vien savām kājām uz vilcienu un aizelsusies iekāpju vilcienā pēdējā minūtē)
6:24 - 7:17- Vilciens, visbiežāk guļu kādā nostūrī.
7:18 - ja nav sarūpētas brokastis, nopērku kādu smalkmaizīti un dodos darba autobusa virzienā
7:30 - esmu darba busā,
7:45- 7:50 iebraucam darba vietā (atkarībā no satiksmes) un tad es žigli pārģērbjos, dodos uz darba vietu un ieslēdzu datoru, kamēr tas iesilst pagatavoju tēju un apēdu brokastiņas, papļāpāju ar kolēģēm un tad dodos strādāt.
Un tā katru rītu.
p.s. ļoti apskaužu tos cilvēkus, kas dzīvo tuvu darba vietai, man lielākais laika posms paiet tieši ceļā.