žēl teikt, bet negribētu būt kā mana mamma. ne jau pilnīgi visās jomās, bet dažās noteikti. reizēm man pat šķiet, ka es neesmu viņas meita dēļ mūsu vērtībām. jā, katram cilvēkam tās ir savas, bet vai ģimenē tik ļoti tās var atšķirties. viņa ir ļoti tendēta uz naudu. tā viņai spēlē galveno lomu viņas dzīvē. viņa, piemēram , nekad neietu uz randiņu vnk pastaigā. viņa uzskata, sieviete ir jāved tikai uz restorāniem, vīrietim obligāti vajag būt mašīnai utt utt. protams, ir labi, ka tu sevi vērtē augstu, BET tagad viņa ir tur kur viņa ir. attiecības nekādas. es skatos, kāds ir cilvēks. kā viņš pret mani izturās, ko dara. protams, svarīgi ir arī, kā tiek pavadīts laiks, bet bieži vien ir tā, ka vnk pastaiga ir daudz vērtīgāka par pusdienām restorānā, kur pilns ar cilvēkiem.
viņa nekad otram neizdarīs labu, ja par to nesaņems kko pretī. un vnm uz mani par to ir bļāvusi, ja kādai draudzenei izpalīdzu (neiet runa par naudas lietām, bet vnk fiziska palīdzība).
vnm bļauj par katru sīkumu. man, pieaugušai sievietei saplīst krūzīte, un tad nu sākas jandāliņš. bet toties, ja viņai- tad tas ir uz laimi. kā anekdotē, bet tā ir patiesība. dzīvojot ar viņu kopā, es pati pat kļuvu nervoza, bieži uzvilkos, un pat varēju sabļaut uz viņu. nu tagad viss ir mierīgāk. viņa vismaz ievēro robežas un zina, ka nav vērts man kko pārmest, jo es varu vnk nolikt telefonu un man viņa nevarēs pēc tam man to mājās pārmest.