Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

"Tu neesi mana sapņu sieviete - bet .."

 
Reitings 8
Reģ: 24.04.2012
Ir tāda situācija. Man ir 23 gadi, viņam ir pāri 30. Mēs kopā mācamies NLK. Sākam kopā mācīties no septembra, no paša sākuma mēs vnk sveicinājāmies kaut ko runājam par skolu, bet tas arī bija viss. Vienreiz man vajadzēja viņa padomu par darba lietām, es uzrakstīju viņam uz epastu.. Viņš sāka man zvanīt, rakstīt uz epastu, visu laiku rakstīja jaunas idejas saistībā ar darbu.. Zvanīja - stāstīja utt.. Man toreiz bija problēmas attiecībās.. Un es gribēju šķirties ar savu puisi un domas bija vairāk par viņu, neviss par kursabiedru.. Pēc tam es tomēr izlēmu, ka šķiršos no drauga, palūdzu lai viņš savāc savas mantas un lasās prom..

Sestdien kursabiedrs piedāvāja aizvest mani līdz mājām, es piekritu, aizveda mani līdz pašam durvīm.. kaut arī es teicu, ka es izkāpšu pie pieturas un viss, bet nē, viņš gribēja tieši pie durvīm.. Ok..

Pēc tam bija dzimšanas diena - apsveica, pēc dažām dienām vārda diena - apsveica.. Atrada manī skaipā un tad sākas... Mēs pļāpājam katru dienu skaipā.. Par visu ko.. Mums ir ļoti daudz kas kopīgs un mums kopā ir labi..

Viņš zvanīja visu laiku, sūtīja īsziņas.. Es nezināju vai viņam ir draudzene, es jautāju, bet viņš neatbildēja uz jautājumu.. Krč izrādījās ka viņam IR draudzene.. Es sāku jautāt tad ko tu manis gribi un priekš kam mēs pavadam tik daudz laika kopā? Viņš teica, ka viss ir sarežģīti, un tip ka attiecībās viņam ir problēmas.. Un ka viņam ar mani ir labi, un vrb kaut kas arī būs, bet viņam vajag laiku..

Pēc tam viņš palūdza palīdzēt viņam saprast vienu priekšmetu, un atbrauca pie manis ciemos (dzīvoju viena), kaut kur 4 stundas mēs mācījāmies, pēc tam viņš sāka mani skūpstīt.. es viņam teicu, ka seksa nebūs, jo viņam ir draudzene.. Nekā arī nebija..

Bet man tik ļoti viņš sāka patikt.. Ka es sāku uzvesties bišķiņ savādāk.. Es jau gaidīju viņa zvanu, kad viņš nerakstīja, tad jau sāku domāt - ka viņš ir ar savu draudzeni.. Krč jo tālāk jo trakāk.. viņš man sāka patikt arvien vairāk un vairāk.. Un viņš sāka attālināties.. Mēs jau nesarakstījāmies skaipā.. Viņš turpināja zvanīt, rakstīt.. Bet tik un tā es jūtu, ka viņš to darīja speciāli..

Pēc tam viņš sāka meklēt manī negatīvas puses..

Nu tā arī palika.. Es viņam atbildēju, ka tu stipri šaubies.. Bet netaisnojos.. Pēc tam viņš man piezvanīja ap 20:00 es biju randiņā, viņš sāka runāt ar mani gandrīz vai ar greizsirdību balsī, nākamajā dienā 100 reizes pajautāja ko mēs darījām, par ko runājām, kā man patika utt..

Tā viss turpinājās, līdz 17 novembrim.. Piektdien viņš teica, ka ies tusēt kopā ar draudzeni un draugiem, pēc tam zvanīja man ap 22:00 jautāja kur es esmu un ka viņš vnk gribēja mani dzirdēt.. Kaut arī es pati arī tusējos.. zvanīju viņam tovakar, viņš nometa.. un pazūda uz 2 dienām.. kaut arī es viņam sestdien zvanīju, gribēju izstāstīt kā man gāja vienā pasākumā.. viņš arī nometa.. Man tad man viss apnika.. Es uzrakstīju viņam meilu, ka man ir grūti, un kā es gribētu ar viņu būt kopā.. Bet es tā vairāk nevaru, tāpēc palūdzu viņu vairāk man nerakstīt un nezvanīt.. ja kaut kas vajadzēs skolai - OK, bet tāpat vien papļāpāt - vairāk nē, jo es negribu viņā iemīlēties un ciest..

VIņš man sāka zvanīt, es necēlu klausuli.. Sūtīja īsziņas, tip lūdzu pacēl klausuli.. Pēc 10 īsziņam un 10 zvaniem es pacēlu.. Viņš bijā stresā, pīpēja un nervozēja.. Nevarēja parunāt.. Varēja dzirdēt ka viņš negribēja mani zaudēt..

Nākamajā dienā viņš sāka man zvanīt, bet tipa "par skolas lietām" :D zvanīja vairākas reizes.. pēc tam rakstīja skaipā (kaut arī 2 nedēļu laikā vispār pat nebija skaipā).. vienu dienu turējās, neko vairāk nerakstīja nezvanīja, otrdien jau sāka rakstīt tāpat vien, es uzrakstīju - vai tiešām nevari noturēties man nerakstīt? Un tad atkal sākas, kāpēc tu nevari pieņemt domu, ka mēs varam būt vnk draugi.. Piesējas, ka es esmu pārāk jauna un nesaprotu ko es gribu, un ka es neesmu viņa sapņu sieviete un vispār neesmu pat tuvu tam ideālam.. Un ka es nesaprotu, ka mēdz būt draudzība starp sievieti un vīrieti.. Un ka viss kas bija mūsu starpā ir vnk draudzība.. Uz ko es atbildēju, ka tas nav normāli, sarakstīties KATRU DIENU, zvanīt viens otram KATRU DIENU stāstīt kas un kā, rakstīt īsziņas KATRU DIENU... Un tas nav draudzības attiecības.. Uz ko viņš atbildēja ka ir gan, un es neko nesaprotu.. Un ka tieši tāpēc viņš AR TĀDĀM kā es neveido attiecības, jo ja es tā viegli varu iemīlēties viņā, tad es arī tik pat viegli varu iemīlēties kādā citā..

Uz ko es teicu, ka jā, es esmu jauna, man pirmo reiz mūžā ir tāda situācija, un nezinu kā rīkoties.. Vrb es daru kautko nepareizi, bet es daru tā, ka MAN ir labāk.. Vismaz es domāju ka man tā būs labāk..

Tagad mēs sarakstāmies skaipā līdz darba dienas beigām, sazvanāmies līdz darba dienas beigām un tas arī viss.. Man palika bišķiņ vieglāk.. Es jau nedomāju par viņu 24h diennaktī..

Bet sestdien mums atkal bija lekcijas, mēs sēžam kopā.. Viņš ar mani runā kā ar savu meiteni citu kursabiedru priekšā: " Nju kad tu MAN sāksi pīpēt", "Es toreiz aizmirsu pie tevīm.." , "Mēs ..".. utt.. Un runā tā, lai visi dzird.. Visu laiku pieskārās man.. Pēc tam pēc lekcijām uzrakstīja man īsziņu: Paldies par tavu iejūtību un paldies ka tu esi..

Un tad vakar viņš atkal minēja, ka es neesmu viņa sapņu sieviete.. Gribās jautāt WTF??

Nezinu, vrb es esmu stulba un kaut ko pati sev izdomāju.. Bet ko Jūs domātu manā vietā?
28.11.2012 09:59 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
tur pat muļķim viss skaidrs. Kuram gan vecākam siekala netecētu uz jaunāku (protams, ar izņēmumiem).
Atvieglo sev dzīvi un nekontaktējies, viņam tik ekšeni vajadzīgi. un tie viņa gājieni bērnišķīgi
28.11.2012 10:05 |
 
Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Izklausās,ka viņam NAV draudzenes, viņš tikai tā saka, lai pašam būtu šad tad brīvs laiks no tevis un tu domātu,ka attaisnojums ir tas,ka viņam itkā ir draudzene.
28.11.2012 10:05 |
 
Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Vai arī viņam pat ir sieva un bērni.
28.11.2012 10:06 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vinjam ir draudzene.

Kameer vinjsh draudzeni nav pametis, tikmeer es domaaju, ka tev ar vinju shaada veida kontaktus uztureet nevajag. Nu nav taa draudziiba. Sevishkji jau no tavas puses.


A ko veel citu lai domaa? Kaapeec vinjsh riikojas taa, kaa riikojas, to var tikai mineet, to zina tikai vinjsh pats.
28.11.2012 10:08 |
 
10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Ai kkāds āksts, labāk atrodi normālu vīrieti, kas gatavs sākt attiecības.
IZskatā, ka viņš pats savos 30 cik tur gados, nezin ko grib, takā lai tev to nemaz nepārmet.
28.11.2012 10:08 |
 
Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Ja viņš tikai ar Tevi būtu gribējis draudzīgas attiecības, nebūtu Tevi skūpstījis.
Tak nekontaktējies ar viņu un dzīvo tālāk. Beidz arī domāt par to sapņu sievieti.
28.11.2012 10:08 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu ļoti grūti izprast šo situāciju. izskatās, ka viņš ir kā suns uz siena kaudzes ne pašam, ne citam. izskatās, ka viņš grib tikai medīt, un tikko kā tu nedaudz padodies, tā viņam vairs neinteresē. nedomāju, ka tev to vajag. un nekā laba nesaskatu puiši, kurš saka meitenei- kad tu man sāksi pīpēt? izskatās, ka viņš grib pilnībā kontrolēt tavu dzīvi. neļauj viņam to. neielaid viņu savā dzīvē.
tev bija tikai tik vien argumentu attiecībā uz to, ka viņš jūs uzskata par draugiem. pajautā viņam par tiem skūpstiem, vai tad draugi tā dara?vai gadījumā viņš nebija tas, kas pārkāpa draugu robežu?un kad viņš'tev raksta un zvana katru vakaru, noliec viņu pie vietas. neatbildi no sākuma. vēlāk pasaki, ka biji ar draugiem (pat, ja tu mājās gulēji) vai pasaki, ka satikies ar savu jauno draugu (šis būs efektīvāk). ja viņš sāk stresot, psihot un tev pārmest,. pasaki- draugi taču tā nedara. tu nevēlies lai es būtu laimīga?nepiemini nevienā vārdā, ka viņš ir greizsirdīgs kā vīrietis, jo viņš vnk vai nu uzsprāgs vai nomierināsies. bet nu tad tiešām tev jābūt ar stingru mugurkaulu, lai viņu pārmācītu. un neko sliktu jau tu nebūsi darījusi. bet beigās vnk ignorē viņu.
tas, ka viņš pateica, ka tu neesi viņa sapņu sieviete un pat ne tevu ideālam, izskatas, ka tie bija klaji meli, jo tu viņam pateici ko tādu, kas viņu aizskāra un viņš nolēma tev atriebties par to, jo zināja, ka tu viņam patīc. nekas, tev vēl ir iespēja atspēlēties ar to visu. ja interesē kas vairāk raksti man vēstuli privāti :)
28.11.2012 10:10 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
Liekas ka viņš atklāti ņirgājas par tevīm!!
28.11.2012 10:10 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pilnībā piekrītu laylai.

vai nu pilnībā ignorē viņu vai nu atspēlējies. šajā gadījumā pastāsti viņa draudzenei, ka viņš viņu krāpj
28.11.2012 10:17 |
 
Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
1. viņš izmantoja situāciju, ka tu esi vien mājās, cerēja tevi dabūt, labi vien ir ka tu līdz galam neiedevi. Tad tu viņam būtu tikai kā mīļākā nevis k;a draudzene.
Ieteiktu vispār nekomunicēt ar viņu. Ja negribi turpmāk tādus pašus aplauzienus, nu neaicini tos večus pie sevīm. Tas taču visiem ir zināms, ja meiča aicina pie sevis tad kaut kas būs.
Izdomā citas vietas kur tikties...
28.11.2012 10:20 |
 
Reitings 704
Reģ: 29.01.2009
Šausmīgi sarežģīti tas viss izklausās.. bet nu neļauj viņam čakarēt savu dzīvi. Kā viņa meitene neko nav manījusi, ja jūs visu laiku kontaktējaties?
28.11.2012 10:32 |
 
Reitings 8
Reģ: 24.04.2012
Godīgi sakot - nezinu..
28.11.2012 10:36 |
 
Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Tad ari izturies pret vinu ka pret draugu. Izvairies no vina pieskarieniem un nakosreiz lekcija pajauta visu prieksa "Un ka tavai draudzenei iet?" Redzesi kads sim gimis bus.
28.11.2012 10:40 |
 
Reitings 8
Reģ: 24.04.2012
Atteikties no viņa arī negribās.. Viņš jau ir foršs un ar viņu man ir interesanti.. Bet labi, ka es dzirdēju no Jums, ka es viss izdarīju pareizi.. :)

Un es arī sāku domāt, ka es aizskaru viņa jūtas, un tāpēc viņš man sāka stāstīt ka es esmu tāda un tāda..

Bet es neesmu no tām, kura skries viņam pakaļ :)
28.11.2012 10:42 |
 
Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Ta jau viņš ar visām tāpat izrīkojas, kas sāk ar viņu komunicēt. Brīnos kā viņam ir draudzene.
Tā teikt babņiks.
28.11.2012 10:47 |
 
10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Neskrien pakaļ, neskrien. Sākumā liekas viss skaisti un liekas, ka esat kā radīti viens otram, tācu ar laiku dēļ viņa dubultās dzīves radīsies visādas problēmas un sirdsēsti Tev, labāk pasaudzē savus nervus un matus (nu lai nekļūst priekšlaicīgi sirmi :D).
Noteikti ir kāds, kurš ir pelnījis Tevi daudz vairāk nekā TAS vīrietis ;)
28.11.2012 11:02 |
 
10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Ja viņš vispār ir tā vārda 'vīrietis' cienīgs ;)
28.11.2012 11:03 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
vienkārši draugi viens otram mēli mutē nesprauž.

bet vispār traka situācija
ir smagi,kad tu kādu vēlies,bet nespēj dabūt
28.11.2012 11:16 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
un, kad viņš vēl to izmanto, un spēlējas ar tevi.
28.11.2012 11:28 |
 
Reitings 144
Reģ: 04.08.2012
cik vīrietim ir jābūt izmisušam, lai celtu pašapziņu caur sievieti

''Un ka tieši tāpēc viņš AR TĀDĀM kā es neveido attiecības, jo ja es tā viegli varu iemīlēties viņā, tad es arī tik pat viegli varu iemīlēties kādā citā..''

mēģini viņam atspēlēties, ja tā nav tava būtība, tad pieliec punktu situācijai
vēl iegrābsies, kādas var būt nopietnas attiecības ar šādu vīrieti? nekadas,
jo
vins ir neizlemigs
pat nezina ko grib
tu neesi vina īstā sapņu sieviete (:D)
un ja būtu ar viņu attiecībās visticamāk ka pēc tevis sekot tāda pati naiva meitene kā tu
28.11.2012 11:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits