outside interests

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Sveikas, meitenes!
Nesen sanāca ar ex-draugu apspriest kas meitenēs ir vissvarīgākais (tēma jocīga, bet nu apspriežot filmas varoni, saruna aizgāja uz to pusi). Viņš teica, ka viņaprāt, svarīgākas ir "procesors" ( :D ), ar to viņš bija domājis - kas meitenei galvā, ar ko viņa nodarbojas, kādi viņai hobiji, lai viņa attīstās un lai būtu par ko runāt. Un es sapratu, ka man nav hobiju, sajūta, ka tiešam neattīstos, neeju ne uz kādiem kursiem, man nenotiek nekas jauns. Darbs, mājas, draugi, ballītes. Viss. Stulbakais ir tas, ka mēģinu saprast, kas man šķiet interesants, ar ko vēlos nodarboties, bet nekas nenāk galvā. Ir cilvēki, kuriem jautā "ar ko nodarbojies ikdienā?", viņiem darbs, mācības, sports, kursi un viņi ir aktīvi un dzīvespriecīgi. Nevaru saprast, kur mana ieienteresība? Problēma arī tur, ka man ir tendence nevienu lietu nepabeigt līdz galam, man viss ātri apnik... aajj :)

Ar ko nodarbojāties Jūs, kādi ir Jūsu hobiji?

Jauku vakaru visām!
27.11.2012 16:25 |

Reitings 1069
Ooo, skatos, ka daudzas fotografē! :)
Marta
man, kā īstai sievietei tieši tas arī ienāca prātā pēc viņa vārdiem :D kaut gan, man nekad nebija problēmu, ka nav par ko parunāt, bet gribās runāt ne tikai par abstraktām lietām, bet stāstīt arī kaut ko par sevi, par to, ko otrs cilvēks, iespējams, nepārzin tik labi, ka tu.. :)

Paldies! jūs mani iedvesmojāt!

Emmanuelle
Vispār,pēc maniem novērojumiem, sabiedrībai patīk tie cilvēki (vīrietis/sieviete), kuri patīk paši sev, kuriem ir interesanti pašiem ar sevi. Es ļoti vēlos, lai man izdotos iemīlēt tieši sevi un tieši tādu un ja nē, tad kaut ko uzlabot. Laikam jau nekas netiek pabeigts līdz galam, jo vislaik mainās prioritātes, tas, savukārt, visdrīzāk ir pašpārliecības trūkuma dēļ.. :)

Protams, nav svarīgi, kāda veida hobiji ir, galvenais, lai pašām patīk! Vienkārši gribēju uzzināt ar ko sevi aizņem citas meitenes un, varbūt, atrast kaut ko jaunu priekš sevis :) Padalīšos, ka tagad aizņemšu sevi ar sportu, rakstīšu praksi un meģināšu tikt galā ar autotiesībām (jau gadu!) :D
28.11.2012 11:32 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Tā kā man ļoti patīk dejot, tomēr uzskatu, ka man par vēlu iet kādā kolektīvā vai citur dejot, tad beidzot atradu nodarbošanos, kas mani patiešām aizrauj - zumba - dejas un sporta apvienojums, pirmo reizi esmu tā aizrāvusies ar kāda sporta kluba apmeklējumu. :)

Tagad daudz laika aizņem skola, bet kad beigsies iešu valodu kursos, gribētu iet korī, bet atkal liekas, ka visi Rīgā tik kruti kori, ka neesmu saņēmusies un domāju, ka jau pa vēlu. Patīk lasīt grāmatas un ar draugu kopīgā izkalide ir rallijs.
28.11.2012 11:46 |

Reitings 2295
Tik forši lasīt, ka daudzām ir hobiji :) Bet man ir cits jautājums - kur jūs atrodat tam laiku? Es tik loti gribētu attīstīt kādu hobiju, jo interešu man ir daudz. Bet man vienkārši fiziski NAV laika. Man ir darbs, man ir bizness, augstskola, autoskola, sabiedriskā dzīve un, protams, arī privātāvēl visādi darbi un pienākumi. Kad, nu kad kaut ko tādu darīt? :)
28.11.2012 11:51 |

Reitings 3966
Es nepārtraukti pamēģinu kaut ko jaunu.

Ja kaut kas nesanāk, tad domāju ko atkal varētu pamēģināt.
Pašmācības ceļā mēģināju filcēšanu, fotoshopu, aptamborēt apaļās bumbiņas, uztaisot krelles, apdedzināju audumu, veidojot puķītes. Jā vēl ziepes taisīju, un krēmus arī mēģināju taisīt. No krāsainām zeķubiksēm ziedus uz stieplēm taisīju. Vēl kartiņas mēģināju taisīt.
Tagad štukoju ko jaunu varētu izdomāt.
Vēl floristikas kursus izgāju.
Tāka var izdomāt viskaut ko, kā var sevi nodarbināt, ja vien ir fantāzija.
28.11.2012 11:56 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
chanely - ir jāizvērtē prioritātes. Tu esi nevis nespējīga atrast laiku hobijiem, bet dari sev prioritāras lietas.

Man, piemēram, nav laiks jāpavada augstskolā vai autoskolā.
Ir darbs, ko lielākoties pavadu pie datora, līdz ar to paspēju čekot arī foto portālus un visu ar to saistīto informāciju, sports pēc darba un fotogrāfēšana brīvdienās vai jebkad citad (tam jau īpaši daudz laika nevajag).

Katram sava dzīves un paspējamo lietu specifika.

Un jā - fotogrāfēšanu praktizēju arī darba laikā.
28.11.2012 11:56 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es lasu (bet par teemaam, kas itin nemaz neinteresee manu viiru, taapeec tur kopiigi apspriest nav ko), kad beebis paaugsies, ieshu uz kursiem (programmeeshana un vaacu valoda), domaaju atsaakt studijas magjistratuuraa. Patiik peldeet, bet vientulju, dziljdomiigu plunchaashanos baseinaa iisti par aizrajoshu hobiju neuzskatu. Seedeeshana maajaas ir padariijusi mani neinteresantu sev pashai. No garlaiciibas esmu saakusi pat gatavot eest un izteikt viedokli cosmo forumaa.

Shajaa sakaraa jautaajums - ko lai ziemaa Riigaa sadara? Reizeem ejam uzspeeleet biljardu, gaidu, kad saaksies slidoshanas sezona (gribu iemaaciities). Ir veel kaadas idejas nedeeljas nogaleem?
28.11.2012 11:57 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Mans hobijs ir gan mans darbs, gan studijas, tā nu ir sanācis, ka tas viss vairāk ir tādā izklaides veidā, ne reāli tāpēc, lai pelnītu vai ko iemācītos. Mani aizrauj jauni materiāli, par ko stundām varu stāstīt citiem, vēl jau arī ēdiena gatavošana pēdējā laikā, lai gan tas nav kas tāds, par ko uzreiz vīriešiem stāstu. Reizēm palielos ar manu blogu, bet arī tam laiku atrodu reti.
Esmu sapratusi, ka cilvēki manī nemeklē kādu, ar ko runāt par maniem hobijiem, esmu pietiekoši interesanta arī bez tiem, šobrīd tiešām pietiek ar darbu
28.11.2012 11:58 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Es strādāju pilnu laiku atbildīgā un aizraujošā darbā, es mācos pilna laika klātienē, es ceļoju 2x mēnesī(nepieciešamība diemžēl) un vienīgais kam esmu atradusi laiku ir sports - sapņoju, ka varētu dejot, bet fiziski nespēju tikt līdzi nodarbībām kā arī ļoti vēlos apgūt vēl vienu valodu.
28.11.2012 11:58 |

Reitings 2295
Nu, mjaaa... man visi vakari aizņemti un brīvdienu nav kā tādu :D
28.11.2012 11:59 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man arī patīk fotogrāfēt, zīmēt, bet to nevaru saukt par hobiju, drīzāk par mirkļa iedvesmu.
Vasarā man patīk geocaching, draugs tajā procesā ievilka. Pats labākais ir nevis meklēt slēpni, bet fakts, ka esmu atradusi dažādus kultūras pieminekļus, par kuriem man nemaz nebija nekādas nojautas. Ir reizes, kad ik pārdienas vasarā braucam meklēt, tas to varētu nosaukt par sezonālo hobiju.
Esmu grāmatu, filmu, seriālu cienītāja vairāk. Katrā ziņā nopietnu hobiju man nav.
28.11.2012 12:01 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Mans mīļākais hobijs- volejbols!
Mācos arī dāņu un spāņu valodas.
Ļoti interesē ceļošana, tāpēc ceru, ka varēšu izvandīties pa pasauli pēc augstskolas absolvēšanas.
28.11.2012 12:33 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
ā, pareizi, taču geocaching vēl.
28.11.2012 12:59 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Esmu ļoti daudzpusīga, tāpēc vīriešiem ar mani parasti ir interesanti (protams, atkarīgs arī no tā, kas vīrietim galvā - klubiņi, auto un nekas vairāk vai tomēr intelekts).
Sākšu ar neparastāko, bet daudz ko zinu datorzinībās tīri praktiskā ziņā, kopš man parādījās Internets, man bija interesanti izprast kā strādā dažādas programmas, kas ir kas. Es pati daudzreiz "laboju" sev un citiem "sarežģītas" (lieku pēdiņās, jo profam tas liktos elementārs, savukārt vidēji statistiskam datora lietotājam, it sevišķi siev.dz. tas liekas grūti) lietas. Taisu mājaslapas, utt.
Kopš pusaudžu gadiem esmu "saistīta" ar paranormālām lietām.
Mani interesē kā tiek būvēts kosmiskais kuģis, radio un lidmašīnas.
Vārdu sakot interesē tehniskā puse.

Patlaban mans hobijs ir fotogrāfēšana. Man ir sava mājas lapa, bet nav profesionālā fotoaparāta vēl,
objektus fotogrāfēt ir puslīdz normāli, bet cilvēkus - ne sevišķi baudāmi. Gaidu savu izvēlēto Nikona modeli.
No sportiskām aktivitātēm mani hobiji ir skrituļslidošana un slidošana. Ar skrituļslidām pat mācījos lekt pa rampām, ar slidām mācos daiļslidošanas elementus.
Kopš bērnības spēlēju pašmācībā klavieres. Tā kā uzaugu arī mūziķa ģimenē, ļoti labi orientējos mūzikas instrumentos, mūzikā.

Lasīšana - lasu ne tikai daiļliteratūru, bet arī dažāda veida zinātnisko literatūru. Daudz laika pavadu wikipēdijā un howstuffworks.com. Šad tad pati rakstu un saceru.

Vārdu sakot ar mani kā ar sarunu biedru var atrast jebkādu tematu, par ko varētu parunāt. Un, ja es neesmu spēcīga bioķīmijā, tas nenozīmē, ka klusēšu, bet uzdošu jautājumus, vedināšu cilvēku uz pārdomām un dažnedažādām teorijām :)

Manuprāt, runāt ir arī jāmāk :)
28.11.2012 13:51 |

Reitings 1111
Laikam mācības es pieskaitu pie saviem 'hobijiem'. :D
Ja ir vēlme- vari mācīties kādu jaunu valodu :)
28.11.2012 13:59 |

Reitings 7497
Spotorno,

ar sarunas tematiem man ir līdzīgi. Reti kad gadās kaut kāda tēma, kurā nemaz neorientējos. Bet pēdējā laikā man sāk likties jocīgi, ka varu runāt gan par futbolu, gan meditāciju, gan vēsturi, gan būvniecību u.c.
Negribas par sevi lietot terminu "pseidointelektuāla", bet bail, ka tieši tā arī sanāk. Zinu it kā "visu", bet tajā pašā laikā - ne pietiekami dziļi, lai spētu pamatoti oponēt attiecīgās jomas ekspertam.
Tev tā nav?

p.s. ļoti, ļoti daudz ko esmu ieguvusi no dokumentālajām filmām! paldies tām! esmu traka uz national geographic u.tml. pētījumiem.
28.11.2012 14:01 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Lancaster, ar daudzām jomām tā ir, lai gan arī ne vienmēr, jo tu lasot par kaut ko pati, bieži vien uzduries kaut kam tādam, ko pat speciālists nebija dzirdējis. Tad ir interesanti paklausīties viņa viedokli par to, vai tas ir tiešām tā vai nav. Vai tās ir baumas, vai tomēr "tur kaut kas ir" un iet izzināt "vai tā tiešām ir", atgriežoties ar jau gatavu atbildi, bet citreiz tikai... "teoretiski -jā, praktiski - nē" :)
Vienā jomā esmu pilnīgi noteikti speciāliste - jurisprudence, gan teorētiski, gan praktiski. Tiešām tā bāze šajā jomā man ir pamatīga :)

O jā, dokumentālās man arī diikti patīk, ir sevišķi par ceļojumiem, tās es varētu skatīties un skatīties :)
28.11.2012 14:06 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Man parasti vienkārši bijis,tā kura iepazīst tuvāk mani tā pazaudē galvu un iemīlas.
28.11.2012 14:08 |

Reitings 1069
Mīļš paldies, meitenes! tik tiešam esat iedvesmojušas mani! :)
30.11.2012 11:24 |

Reitings 1741
mans hobijs lai cik tas dīvaini skanētu ir mācīties :D
sākumā mācijos skolā, tad iestājos augstskolā un paralēli vēl profesionālaja vidusskolā, kad pabeidzu mācīties, tagad mācos mammas kursus, pildu visus viņas darbus, pašlaik rakstu viņai kursa darbu, piepalīdzu brālim darbā, rakstu viņam dažādus dokumentus utt
30.11.2012 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)