Bet,ja jums uzdaavina ,piemeeram,smarzhas,juus tachu arii pie sevis nodomaajat-ai,cik superiiga daavana un nebuut nav leeta. Tas ir normaali ,ja tu domaa,cik tas ir maksaajis. Protams,ja tev uzdaavina medus burcinju,teejas kruuziti un ziepiites, tad nu tieshaam ir vienalga,cik tas ir maksaajis,jo tas ir no sirds,un tas ir tas,ko otrs cilveeks ir vareejis atljauties, bet ,ja tev daavina ar domu,ka tas ir tavai kolekcijai,daavinaataajs iipashi mekleejis...manupraat,nav nekas slikts noskaidrot taa cenu. Man laikam nav iipashi daargas daavanas...daargaakais,ko esmu saneemusi ir lauliibas gredzens,pilniigi parasts baltais zelts,maksaaja 300 euro. Un tad veel ugg zaabaki pa 140 ls...tas arii viss. Es ljoti miilu un noveerteeju shiis savas daavanas. Un ,protams,biju prieciiga sanjemt. Man arii ir draugi,kuriem viins ir cienjaa. Ir arii miljonaari,kuriem ir sava viina dariitava spaanijaa ar 80 gadus veciem staadiem, un taapeec jau vinji nav sliktaaki cilveeki kaa paareejie. Vinji nelielaas un nebaazh savu naudu citiem aciis.