Sveikas, tā kā vakar salasījos par so zupu, tad nolēmu uztaisīt, bet kāpostgalvas vietā nopirku pupiņas un dabūju atkal iet uz veikalu. Tas tā, bet es iedevu draudzenēm pagarsot un tā, MAN LOTI GARSO ēDU JAU TRESO PORCIJU(es negribēju ar lielajiem burtiem), bet es domāju vai nevaru tās pupiņas ar pielik? Un vai jums garso tā zupa? Ja kādai negarso var nakt pie manis un es uzcienasu :D
Pirmo reizi redzu cilvēku, kurš, tā vietā, lai izlabotu tekstu ar lielajiem burtiem, vnk iekavās ieraksta, ka tā negribēja :D ;)
Bet par zupu.. ir dzirdēts, ka kāda mazliet sagrēko, piemēram, ar krējumu vai maizi piekož klāt...un, cik lasīts, rezultāts neizpaliek.. skaties pati..;)
Atvainojies par lielajiem burtiem, pirms teksts publicēts, aicini uz zupu meitenes, kurām tā negaršo... Nepiejauci gadījumā kādu psihedēliķi zupītei klāt? :D
man nepatīk dzēst nost, bija slinkums, jo ātrāk gribēju padalīties savā ekstāzē un tā.
Nē,nopietni man garso, pat ļoti :) Ja kāda grib varu mierīgi uzcienāt :D
nē, es neesmu feiks, ja gribi varu tev vēstulē uzrakstīt kā mani sauc un varam turpināt so diskusiju citā portālā :) es nekur neredzu sviestu, man pretī monitors un tā