Pietiek ar 7 dienu kursu crestiem, nu vismaz man pašai vairāk par 14 plāksnītēm nav bijušas - 7 augšai un 7 apakšai, un zobi balti ilgam laikam, un arī tās 7 dienas nav nemaz tik labas, jo zobi tomēr man ir sākuši drup, tā kā es nemaz nemēģinātu vairāk par 7 dienu kursu, un lietotu tikai vidēji reizi gadā vai pat vēl retāk.
nu jā pa 40ls es diemžēl nepirkšu :D es gribu sākotnējo mazo kursiņu. bet ja es tagad pasūtu, tad man vēl rīgā piegāde jāmaksā? pats nevar aizbraukt pakaļ? :)
reku Lilii rakstīja, ka pietiekot ar 7 dienu kursu, jo ja zobi jūtīgāki, tad var sākt drupt, es ar domāju, ka sākumā pamēģinātu, jo man ir jūtīgi zobi.
Tu domā, ja pasūti balts.lv?
Man par piegādi nekas nebija jāmaksā, atveda līdz mājām Rīgā, varbūt var arī sarunāt ,ka pati aizbrauc ,ja tik ļoti vēlies, jo man liekas tur parastiem cilvēkiem kkāds uzņēmums, man crestus atveda čalis uz riteņa, varbūt vnk dzīvoja netālu :D
jā balts.lv , vnk es neesmu no Rīgas, bet šad tad tur ierodos, tad man būtu izdevīgāk saņemt, nekā viņi man caur pastu sūtītu, tad man vēl jāmaksā kkas klāt.
Nu ja tu iepriekš neko no crest neesi lietojusi , tad protams Tev nederēs tas ko es pirku , jo viņi diezgan spēcīgi, es savam tētim pirku šos - http://www.balts.lv/Crest_3D_White_Whitestrips_Vivid/p332883_1733731.aspx , tur vēl pierakstīts , ja zobus balina pirmo reizi ,tad tas būs vispiemērotākais. :)
Man nekad nav bijis, kur pa vienam jāpasūta, tāpēc varbūt tiem vajag pilnu 20 dienu kursu, jo tās 7 dienas esmu lietojusi, jo kastītē komplektā bija tieši tādam daudzumam, jo nebija paredzēts ilgākai lietošanai.
jā balts.lv , vnk es neesmu no Rīgas, bet šad tad tur ierodos, tad man būtu izdevīgāk saņemt, nekā viņi man caur pastu sūtītu, tad man vēl jāmaksā kkas klāt.
Lūk , atradu balts.lv - Ja vēlaties pasūtījumam atbraukt pakaļ pats, kā arī citu jautājumu gadījumā zvaniet - 29646321!
:D
zaa* neuztver personiski, bet es tak pati arī māku atrast, ko man lietot pirmo reizi utt :D bet nu jā, es vēlējos to 7 dienu. tur vēl rakstīts, ka ūdeņraža peroksīds ir 10% apmērā, un tiem citiem ir mazāk , konkrēti minētajam ir 9% .