Sirds pilna

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
Sveikas Meitenes! Stāsts ir baigi likločiem pilns , bet es centīšos tā samērā īsi izstāstīt savu bēdu un varbūt kāda no Jums spēs man kādu labu padomu dot. Esam ar draugu jau krietnu laiciņu kopā, sākums bija vnk ideāls (nu kā jau sākums) domaju ,ka patiešām man ir ''ideālais vīrietis'' mīļš, gādīgs, nodrošināts,rūpīgs,humora izjūta, nu katrā ziņā tāds kā es iztēlojos savu ideālo vīrieti. Visi radi,draugi,paziņas tikai un vienīgi par viņu spēja labus vārdus teikt, viņš visiem bija kā lācītis. Gāja laiks un tad sākās nopietnas problēmas ar alkoholu (protams pats viņš to neatzīst) domaju ,ka gan jau pāries jo tad bija mums tāds saspringts laiks, nēēē palika arvien ļaunāk ,alkohols,ballītes,vazāšanās apkārt,visādu sūdu vārīšana..nu no Ideālā vīrieša viņš pārvērtās par staigājošu murgu! Piedzēries ir ļoti agresīvs lamā mani viss necenzētākos vārdos kādos vien var un nākamā rītā lūdzas piedošanu un taisnojas ,ka nesaprot kas ar viņu notiek, ka mīlot uttt...blaa blaa. Pagaišnedēļ gandriz jau no viņa aizgaju jo dzirdejau tadus vardus no viņa tikai par to ,ka es pa tel. teicu vinam ,ka pec darba aizbrauksu viņam pakaļ uz turieni kur vins kartejo reizi dzer kamer stradaju un brauksim mājās (to visu cenšos mīļi teikt un prātīgi jo zinu ,ka viņš ātri aizsvilstas) un tad sākās bļe Tu pī pī pīīīīī pī pīīīīīīī..... nomirsti! Nezinu kur man bij prāts ,bet piedevu un nu ir nākamā nedēļa..Un vakar bija pilnīgi tas pats. Es esmu izmisumāā, es viņu no sirds mīlu , bet neesmu laimīga, viņš mani morāli grauj kopā, apvaino,nerespektē,nav mājās,dzer un ir vel visādas briesmīgas izdarības ,bet tās nevēlos pat atcerēties un uzskaitīt. Kā tāvar mainīties cilvēks , pilnīgi pārtapt par briesmoni :( Visi saka, ka man jaiet prom , bet man ir tik grūti aiziet..
25.11.2012 11:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Zinu 2 ģimenes, kur savulaik vīrietis stādīts ultimāta priekšā - viņa vai alkohols.. Un izvēle ir jau gadiem ilgi nākusi par labu ģimenei un veselībai.
Bet tie cilvēki.. viņi vairs nekad nelieto ne pilīti alkohola.. Un vienmēr būs risks, ka paslīdēs kāja.
25.11.2012 13:21 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
paty, ja Tev vajag emocionālo atbalstu laikā, kad teiksi viņam "čau", tad vari man droši šeit rakstīt.
es ar ex-savējo pat gala sarunu nevaru vairs sarunāt, jo šis dzer.

iedomājieties? nevar normāli izšķirties, izrunāties, jo dzer :D :D

protams, dzer tagad 2x vairāk, jo jau pateicu, ka viss cauri.
tā kā man arī priekšā vēl lūgšanās, solījumi, utt, BET tolka no tā visa nekāda, dzīve pierāda pretējo.
25.11.2012 13:25 |

Reitings 2295
Cik ilgi esat kopā? Un kad viņš sāka tā dzert? Vai darīja to arī pirms tevis? Vai tev jau ir iepriekš bijuši arī citi puiši ar alko problēmēm?

Situācija tiešām nav no vieglajām. No sirds jūtu līdzi tev. Taču visam ir atrisinājums. Galvenais saglabāt mieru un ticēt labajam, viss būs labi, tici tam.
Ar to bēgšanu gan uzmanīgi... Iespējams, ka tev ir tāda karma, ka tev veidojas attiecības tikai ar šādiem problemātiskiem cilvēkiem. Vai arī, ja izveidojas kaut kas ar normālu cilvēku, ar laiku tevis iespaidā viņi kļūst šādi. Tas nozīmē, ka tev sākumā sevi ir jāsakārto un jāizdziedē. Tad arī sakārtosies tavas partnerattiecības un tev šādi vīrieši vairs nebūs vajadzīgi, vai arī viņi paši mainīsies. Bet tā vienkārši aizbēgt nav prātīgi. Jo nākamais var būt vēl tikai sliktāks. Ja attiecības tomēr esi nolēmusi izbeigt, tas jādara pareizi.
Iesaku vairāk papētīt sevi, kāda personība esi, kādas tev psiholoģiskās problēmas, kāda karma, kāda ir iepriekšējā attiecību pieredze, kāda tipa vīrieši līmējas klāt utt.
Noteikti vēl esi jauna. Visu ir iespējams labot ;)
25.11.2012 13:25 |

10 gadi
Reitings 631
piekritīšu tam, ka esi vēl jauna - priecājies, ka neesi dzemdējusi viņam bērnus, jūs nesaista laulība, kopīgi īpašumi un puse kopā pavadītas dzīves. tagad ir ĪSTAIS laiks, lai muktu prom.

nepiekrītu tam, ka vēl jācenšas šī problēma risināt. sievietei nav nekas tāds jārisina, ja vīrietis pat nejēdz atzīt savu problēmu. nav jāziedo savs laiks, skrienot pa ārstiem, psihologiem dauņiem (kā viņš izteicās) vai vēl kaut ko - nekāds ārsts nav vajadzīgs, lai sakārtotu smadzeni vietā. katrs sev to var izdarīt tikai pats. jā, iespējams, kad atttapsies, ka problēma IR, tad var lūgt profesionālo palīdzību, bet tas tāpat neko nemainīs -ja gribēs dzert, tad dzers.

par visādām karmām, utt. - tā mēs visu dzīvi dzīvosim blakus dzērājiem, risināsim viņu problēmas un mums tam vienmēr būs attaisnojums "A man slikta karma!"
mācieties taču pašas pieņemt lēmumus, nevis tur karmas, 500x pārdomāt, vai iet prom vai neiet, utt.
jā, cilvēkam ir vispirms sevi jāsakārto iekšēji un jāsagatavojas kam labākam, jo, kas zina, vari uzskriet virsū tādam pašam (LV dzērājvīriešu ir TIK daudz..), bet sēdēt tajās pašās attiecībās - ne ilgāk kā minūti pēc tā, kad Tu, paty, izlasīsi, ko es šeit uzrakstīju. :)
25.11.2012 13:31 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Pilnībā piekrītu miss_grape rakstītajam. Jāiet prom - tagad un tulīt.
Šodien modē domāt par "karmām", "astroloģiju", tikai ne par prātu, savu izvēli un gribasspēku.
Ne tu esi tā alkoholiķe, tev nav jādzīvo viņa dzīvi!
25.11.2012 13:36 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Aizved viņu pie hipnoterapeita :D
25.11.2012 13:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vispār.. interesanta viela pārdomām.. Kāpēc daudzi LV vīrieši daudz dzer? Cik skatos un klausos apkārt.. daudziem ''garšo''
25.11.2012 13:38 |

Reitings 74
Miss_grape ''es ar ex-savējo pat gala sarunu nevaru vairs sarunāt, jo šis dzer.

iedomājieties? nevar normāli izšķirties, izrunāties, jo dzer :D :D '' bāc, par šo sasmējos :D kaut gan nav jau smieklīgi, bet tā baigi izklausās :D Miss_grape ,bet kā Tu vari tik viegli tā ar tādu vieglumu to visu uztvert? Es arī tā gribu!! Uuun Tu vel savās attiecībās kko domā glābt vai tās jau ir vairs neglābjamas??
mēs kopā esam 2,6 un es ta nevaru noformolēt kad tieši viņš sāka dzert jo man jau liekas ,ka es no sākuma to problēmu viņā nesaskatiju, iedzert jau iedzera ari no sakuma, bet nu tā pieticīgi kā normāli cilvēki , vienreiz piedzeras es tik ha ha piedzeraas Vīriņš, hi hi ha ha, lidz kamer sāku saprast , ka tās nav tādas nejaušas ieraušanas pa daudz!
25.11.2012 13:40 |

10 gadi
Reitings 631
zini, paty, tās iedzeršanas bija jau, kopš es viņu pazinu, tāpat, kā Tev. bet rozā briļļu periodā es vēl naivi domāju, ka varēšu izmainīt pieaugušu cilvēku; ticēju viņa solījumiem pēc dzeršanām; domāju, ka viss būs labi, utt.
pazinu viņu 2,5 gadus, kopā bijām 1 gadu, bet iemīlējos jau no pirmās reizes, kad ieraudzīju. PIRMĀ mūža mīlestība. bet pēdējos mēnešos, redzot, ka zaudē darbus vienu pēc otra, ka nekontrolē, ko dzērumā dara, ka čakarē arī manu dzīvi, manus sapņus un reāli traucē man tos īstenot gan ar savu attieksmi, gan dzeršanu, palēnām no viņa attālinājos. protams, ka jūtas nekur tā uzreiz nepazūd, bet es sapratu, ka pirmajā vietā ir jāliek sevi. un vīrietis, ar kuru ir tik daudz problēmu, nav domāts man. man vēl sava dzīve jāizveido, nevis jāvāķa pieaugušs dzērājs. nu jā, un tiklīdz šī atziņa nonāca ne tikai līdz manam prātam, bet arī sirdij, sapratu, ka jāsķiras. pēdējā plostošana bija briesmīga, un arī tagad vēl tas viss nav beidzies. un reāli jā - varu pasmieties par to, ka nevaram pat normāli izšķirties. :)
vienkārši - visu atrisināja viņa dzeršanas regularitāte un tas, ka es sapratu, ka man sava dzīve jāliek pirmajā vietā. un negribu 40 gados attapties, knapi velkot galus ar vidējo LV dzērāju. lai cik viņš skaidrā būtu labs cilvēks..

tāpēc domāju, ka - kamēr Tev šī atziņa, ka nu nav ar viņu kopā ko darīt, neaizies arī līdz sirdij un nenostāsies blakus jūtām, tikmēr būs ļoti grūti. arī man nav viegli, bet tās ne tuvu nav tādas traģiskas sajūtas, ar kādām biju rēķinājusies. īstenībā.. es JAU dzīvoju tālāk.
25.11.2012 13:49 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Lūk šī ir īsta problēma, kur puisis bez aplinkiem pavisam noteikti ir jāpamet!
25.11.2012 13:56 |

Reitings 74
Jā...ar prātu es visu saprotu, bet nu sirds ..tā ir tā žēlsirdīgā.. Bet kā jau iepriekš rakstiju es esmu motivācijas pilna, un no sirds ceru, ka es nesalūzīšu un novedīšu to līdz galam.
25.11.2012 13:59 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Es nedomāju,ka ir jāpamet..Manuprāt,tu esi tā,kas var viņam palīdzēt..
25.11.2012 14:02 |

Reitings 7
Reģ: 24.11.2012
Es no tada viriesa aizietu, atpakal neskatoties, jo tadi parasti nemainaas. No sakuma morala vardarbiba, vins izjut savu parakumu dzeruma...kas bus talak, fiziska vardarbiba. To tu ari piedosi, paklaujot sevi briesmam? Ludzu apdomajies.
25.11.2012 14:05 |

Reitings 74
Un vispār drausmas-pēc visa ko viņš man šo visu laiku ir darijis pāri es ar tīru sirdi varu teikt, ka mīlu viņu, viņš ir sadragājis manu pašcieņu , mani morāli , bet jūtas nē... posts un negals. viss būtu 10 reiz vieglāk ja nebūtu tik spēcīgas jūtas :/
25.11.2012 14:06 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Nez kā ar to palīdzēšanu, ja cilvēks pats patiešām negribēs pārtraukt dzert un neatzīs problēmu, nekas labs nebūs.
25.11.2012 14:09 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
ja nevēlies lūgšanās scēnas, tad vienkārši, kad viņš atkal dzerstās, tad sakravā savas mantiņas un aizej neatskatīdamās. saplāno jau kur paliksi. un nomaini nr.
25.11.2012 14:10 |

Reitings 74
Noslēpumainā- bet kā ja katru reizi kad gribu viņām palīdzēt (tas ir visu laiku) viņš mani nedzird un neredz. Es vairs nesaprotu kāāāā, viņš mani grauj ,ka man liekas, ka driz palīdzība būs vajadzīga man. Viņam jau ne tikai tā pudele ir, pluss jau tie visi klubi un visadas vazāšanās pa kkādiem dzivokļiem , viņam tas viss patīk! Man Mamma saka ,ka viņš ir lielā bedrē un ,ka no tās es tikai viņu varot izvilkt, bet kā ja cilvēks pats necenšas pat pacensties! :( :( :(
25.11.2012 14:12 |

Reitings 9
Reģ: 25.11.2012
Man ir negatīva pieredze ar dzērāju. Tāds bija ex.
Mans padoms: mūc no viņa prom! Būs tikai sliktāk!
25.11.2012 14:13 |

10 gadi
Reitings 1288
Turies! Tu neesi Māte Terēze. Ja viņš nesaprot problēmu, tad ir lieki veltīt tam laiku un nervus.
25.11.2012 14:14 |

Reitings 9
Reģ: 25.11.2012
Paty, lasot tavu diskusiju sirds bezmaz žņaudzas no līdzjutības un atmiņām. :(
25.11.2012 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits