Sveikas Meitenes! Stāsts ir baigi likločiem pilns , bet es centīšos tā samērā īsi izstāstīt savu bēdu un varbūt kāda no Jums spēs man kādu labu padomu dot. Esam ar draugu jau krietnu laiciņu kopā, sākums bija vnk ideāls (nu kā jau sākums) domaju ,ka patiešām man ir ''ideālais vīrietis'' mīļš, gādīgs, nodrošināts,rūpīgs,humora izjūta, nu katrā ziņā tāds kā es iztēlojos savu ideālo vīrieti. Visi radi,draugi,paziņas tikai un vienīgi par viņu spēja labus vārdus teikt, viņš visiem bija kā lācītis. Gāja laiks un tad sākās nopietnas problēmas ar alkoholu (protams pats viņš to neatzīst) domaju ,ka gan jau pāries jo tad bija mums tāds saspringts laiks, nēēē palika arvien ļaunāk ,alkohols,ballītes,vazāšanās apkārt,visādu sūdu vārīšana..nu no Ideālā vīrieša viņš pārvērtās par staigājošu murgu! Piedzēries ir ļoti agresīvs lamā mani viss necenzētākos vārdos kādos vien var un nākamā rītā lūdzas piedošanu un taisnojas ,ka nesaprot kas ar viņu notiek, ka mīlot uttt...blaa blaa. Pagaišnedēļ gandriz jau no viņa aizgaju jo dzirdejau tadus vardus no viņa tikai par to ,ka es pa tel. teicu vinam ,ka pec darba aizbrauksu viņam pakaļ uz turieni kur vins kartejo reizi dzer kamer stradaju un brauksim mājās (to visu cenšos mīļi teikt un prātīgi jo zinu ,ka viņš ātri aizsvilstas) un tad sākās bļe Tu pī pī pīīīīī pī pīīīīīīī..... nomirsti! Nezinu kur man bij prāts ,bet piedevu un nu ir nākamā nedēļa..Un vakar bija pilnīgi tas pats. Es esmu izmisumāā, es viņu no sirds mīlu , bet neesmu laimīga, viņš mani morāli grauj kopā, apvaino,nerespektē,nav mājās,dzer un ir vel visādas briesmīgas izdarības ,bet tās nevēlos pat atcerēties un uzskaitīt. Kā tāvar mainīties cilvēks , pilnīgi pārtapt par briesmoni :( Visi saka, ka man jaiet prom , bet man ir tik grūti aiziet..