piparene- nē, nekas tāds nav, ka vīrietim rūp, kas notiek ar sievieti, ko viņa dara, it sevišķi grūtniecības laikā, BET nedomāju, ka kāds vēlas stundām ilgi pļāpāt pa telefonu. var jau arī saprast autores situāciju. izskatās, ka viņa nestrādā. tātad, viņa visu dienu ir viena, nav ar ko parunāt, draudzeni arī visu dienu nenoturēsi pie telefona. man arī agrāk likās, ka katrs brīvais brītiņš ir jāpavada telefona sarunās ar draugu, ja viņa nav klāt. tas ir kkāds pusadužu bums, kad atceros, ka citrreiz varēju 4h no vietas runāt ar tā laika puisi. tev vakag savu telpu, savu laiku, savu nodarbošanos. tad tu arī viņam un sev kļūsi interesanta. apmeklē kādus jauno māmiņu klubiņus vai ko tamlīdzīgu, grūtniecu viengrošanas. tur būs tieši tā vide, kur jūs varēsiet kaut pa telefonu no rīta līdz vakaram apsriest, ko jūs ēdāt, cik tas ir veselīgi un ko var jaunu izdomāt. vīrietim vakariņas būs saistošs temats tad, kad viņš ēdīs to, ko tu gatavosi. mēs pārrunājam pa dienu, ko mēs ēdīsim vakarā. bet nedomāju, ka tas ir jādara, ja katrs dzīvo savā vietā. vienalga cik ilgi- dienu, nedēļu vai gadu. tas vnk nav interesanti. ja viņš tev pajautā, kā tu jūties, ko tu esi darījusi u.tml., tas ir normāli un ļtoi labi. ja viņš vsp neapjautājas par tavu pašsajūtu, tad jau tā ir problēma. un tev nav tā jārisina, jāizdomājot kkādas tēmas, kuras nevienam nav interesantas.
es saprotu vnk šo tagad no otras puses, jo savam kādreizējam puisim arī droši vien biju noriebusies ar to, ka es varēju runāt nezinu, par ne par ko. arī tad, kad nebija, par ko runāt. un liku viņam runāt. līdz ar to radās strīdi un kašķi. un tiešām bija jau tā, ka viņš vairs negribēja ar mani sarunāties. tagad sen jau esmu sapratusi, ka vajag savu nodarbošanos. vajag kko darīt, nevis nīkt mājās. tev nav katru mīļu brīdi viņam jāplijās virsū sarunām. tad vismaz atrodi interesantākus tematus, par ko runāt.