Ir par ko parunāt?

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Situācija tāda, vīrietis aizbrauca uz D-pili strādāt, uz nedēļu. Vakarā nav ko darīt, tapēc cenšamies parunāt pa telefonu, bet bez nekādas mīlināšanās utt, jo sienas dzīvoklī ir plānas, un viņš tur nedzīvo viens.

Tā daru tikai es, vai ir arī citas meitenes, kas tā dara,proti, lai tikai ilgāk dzirdētu viņu, izdomāšu sazin ko, pat stāstīšu, ko ēdu, utt..

Protams, saprotu, ka varbūt,ka tapēc,ka gaidu mazo, varbūt tapēc tas mani ļoti aizvainoja, bet tagad domāju, tā ir vienkārši sagadīšanās... vai kā...
Ceru,ka saprotat par ko runāju..

Kā ar Jums?
Vai runājat bieži, kad vīrietis nav mājās, un par ko?
24.11.2012 10:58 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
_buciite_, neviens nenorej. Es neticu, ka nav kopīgu tēmu. Par ko jūs vispār runājāt, kad sākāt satikties, vēlāk? Vai tiešām nav nekā kopīga?
24.11.2012 13:38 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Stipri šaubos, ka kādai šeit ir ideālās attiecības, tādu NAV!
Tu vienkārši visdrīzāk to visu pārāk saāsināti uztver, jo gaidi mazo un hormoni trako.
Tāpēc arī mūsu komentāri Tev tādi liekās.
24.11.2012 13:39 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
lai tikai ilgāk dzirdētu viņu, izdomāšu sazin ko, pat stāstīšu, ko ēdu, utt..

vai tad,kad pati vāries kā putras katls vari vispār viņa balsi dzirdēt? :D

neviena tevi nenorej,tu vienkārši esi uztaisīju problēmu kur tās nav! Vīrieši nav kā bābas,kas var stundām ilgi runāt par vārītiem kartupeļiem vai laikapstākļiem. Gribi saturīgas sarunas,tad arī runā par normālām dzīves lietām nevis sīki izklāsti,ko katru dienu ēd.
24.11.2012 13:40 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
ideālu attiecību nevienai nav.
tādas vispār nepastāv.
tikai ir cilvēki,kas cenšas attiecības padarīt interesantas un runā par vēl kaut ko,kā tikai ēdiens.
pastāsti ko darīji,bet ja neko nedari,tad skaidrs,ka nav ko stāstīt..
24.11.2012 14:26 |

10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Es jau tagad redzu no tevis rakstītā, ka jums ir vismaz viena kopīga te'ma- MAZAIS
Nezinu, cik ilgi jau esi gaidībās, bet parunājiet par mazo, kā viņš šodien uzvedās (protams, ja var sajust jau..), vai kaut ko ap šo tēmu..

Var arī vienkāršu vienu vakatu pamēģini nezvanīt, bet vienkārši uzrakstīt lielu un plašu vēstuli viņam, kurā tu paskaidro, kas īsti tev nepatīk šajās attiecībās, minot konkrēti šo jautājumu, ka jums īsti nav par ko runāt..

Es uzskatu, ka vienmēr ir par ko runāt un būs par ko runāt. Tēmas- tas jau ir cits jautajums. Saprotams, jo cilvēki ilgāk ir kopā, jo labāk viņi zin viens otru un stāstīt kaut ko jaunu par sevi ir grūti. Bet tas ir pluss, jo otrs cilvēks ir iepzīts- tu zini viņa aizraušanās, hobijus, mīļākās tēmas. Tikko iepazinušies- tas jau ir cits stāsts. Liekas, ka var pavadīt vairākas naktis no vietas stāstot par sevi..
24.11.2012 16:34 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Pavēro, visās diskusijās uzrodas kāda, kas "norej". Bet pie tā jau jāpierod un neņem galvā. Saproti to, ka šiem cilvēkiem dzīvē neveicas un kaut kur jau dusmas ir jāizgāž, tad nu lūk cenšas sabojāt citiem garastāvokli vai pasliktināt situāciju, ļauni pasmieties utt. Tie cilvēki, kas dzīvē ir realizejušies, pat šādos forumos ar tādām lietām nenodarbosies.
24.11.2012 16:49 |

Reitings 321
Piemēram, mani fascinē tie komentāri, ka līdzīgas diskusijas ir bijušas. Vai tiešām jūs neiedomājaties, ka ne jau visiem ir 24h laika sēdēt un lasīt katru tēmu un katru komentāru? Tas, ka jums daudzas tēmas šķiet "nodrāztas", tas vēl nenozīmē, ka tā šķiet arī pārējām. Un tad vēl brīnās kāpēc nerodas jaunas tēmas un ir garlaicīgi. Tas ir tāpēc, mīļās meitenes, ka nav iespējams par kaut ko sakarīgu padiskutēt, nesabojājot garastāvokli. Ievēroju šādu tendenci, ka vecās Cosmo foruma dalībnieces sāk "braukt augumā" jauniņajām (protams ne visas) un diemžēl figurē vienas un tās pašas sejas, kas mūžīgi ir neapmierinātas. Tāpēc jaunās foruma dalībnieces ātri vien nozūd. Žēl. Līdz ar to pazūd arī citi viedokļi par konkrētām tēmām.
24.11.2012 16:59 |

Reitings 321
Tēmas autorei... Attiecībās ir dažādi posmi. Ir, kad negribas neko runāt un pabūt vienatnē, bet ir kad negribas šķirties no mīļotā ne uz stundu. Paskaties laukā kāds drēgns laiks,ātri satumst, protams, ka cilvēkiem pazūd dzīves spars. Varbūt puisis sakara ar gaidāmo bērniņu pārdzīvo finansiālas dabas jautājumus.... Tad cilvēki kļūst nosvērtāki, varbūt nevēlas lai tu uztrauktos par kaut kādām lietiņām. Kā jau te meitenes ieteica, pameklē kādas interesantas sarunu tēmas, interesantus faktus, ziņas palasi. Jāveido tādas sarunas, kas novirzītu no ikdienas lietam, kaut kas jauns, aizraujošs.
24.11.2012 17:07 |

Reitings 8272
nu kas viņam darīt nav ko , ka viām visu vakaru jāļerkst ar tevi pa telefonu? tas, ka tu esi stāvoklī nenozīmē, ka viss viņa brīvais laiks, arī tas, kad viņš varbūt domā nosnausties, ir jāvelta tev. viņš strādā. tātad cilvēks vakarā, iespējams ir arī noguris, lai stundu pļāpatu pa telefonu.
labāk atrodi sen kādu nodarbi. temborē gaidāmajam bērninam zeķītes un cepurīs, adi jaciņas un skaties tv. nezinu, ej uz baseinu. tas tavai veselībai un figūrai ļoti noderēs. paplāpā ar draudzenēm pa telefonu vai satiecies ar viņām. tā galu galā ir nedēļa, nevis gads. tādā veidā jūs pat varat nostiprināt vēl vairāk jūsu attiecības. viņš varēs sailgpties pēc tevis, bet, tikai tad, ja tu viņam visu vakaru neļurināsi pa telefonu, ko tu ēdi un kāds pēc tam bija galaprodukts
26.11.2012 14:52 |

Reitings 8272
tieši tāpēc viņš jau droši vien jau ir dabesījies un viņam jau riebj skatīties telefonā, kad tu zvani, jo atkal būs jāklausās, ko tu ēd!! piedod, bet tas ir šausmīgi. labāk aizej kkur, aizbrauc ar draudzenēm un pēc tam pastāsti viņam, ja tev kas interesants atgadījies un ko darījāt.ja tev nav ko teikt, tad nerunā. ļauj atpūsties. mēs arī gaišas dienas laikā pa telefonu darbdiena ar draugu varam apspriest, ko es piemēram smieklīgu izlasīju ziņās. bet nu protams, es nepārstāstu visas ziņas. un vin''s tāpat dara. neredzu jēgas bezjēdzīgi runāt.neesi padomājusi, ka tas ir nenormāli kaitinoši nogurusam cilvēkam?
26.11.2012 14:56 |

Reitings 108
Reģ: 31.08.2009
Arī man ir zuduši kopīgi temati par ko runāt ar draugu.
Arī viņš ir ūdensvīrs.
- secinājums : dzīvojam kopā, apspriežam, kā katram pa dienu gājis, es norunāju savu sakāmo, atbildi pretī nesaņemu, viņš norunā savējo un tad vnk dzīvojam atlikušo vakaru. Bieži vien bez sarunām. Es vnk pie tā esmu jau pieradusi, kādreiz baigi stresoju par to, bet nu tagad.. ajj, ko tur daudz !
26.11.2012 14:59 |

10 gadi
Reitings 10290
Man šķiet, ka Tu pārāk sacepies par to...gan jau arī hormoni patrako..
man, piemēram, vispār tas nav svarīgi, jo man šausmīgi nepatīk runāt pa telefonu, ne ar vienu..man ar vīru nav par ko runāt pa telefonu, ja vien kas interesants nav noticis jauns.

un par Sany tekstiem man jau sen vairs nav komentāru.
kas tur tiešām būtu TĀDS, ka vecis pēc darba veltītu laiciņu sarunai ar meiteni, kura pie tam vēl gaidā bē'biti???
riebj skatīties telefonā-Tu domā, ko runā vispār???
26.11.2012 15:02 |

Reitings 2840
varbūt,lai viņš tev citē dzeju vai dzied, vai stāsta pasakas,ja vien tik gribi viņa balsi dzirdēt
26.11.2012 15:03 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
_buciite_ Tev @
26.11.2012 15:29 |

Reitings 8272
piparene- nē, nekas tāds nav, ka vīrietim rūp, kas notiek ar sievieti, ko viņa dara, it sevišķi grūtniecības laikā, BET nedomāju, ka kāds vēlas stundām ilgi pļāpāt pa telefonu. var jau arī saprast autores situāciju. izskatās, ka viņa nestrādā. tātad, viņa visu dienu ir viena, nav ar ko parunāt, draudzeni arī visu dienu nenoturēsi pie telefona. man arī agrāk likās, ka katrs brīvais brītiņš ir jāpavada telefona sarunās ar draugu, ja viņa nav klāt. tas ir kkāds pusadužu bums, kad atceros, ka citrreiz varēju 4h no vietas runāt ar tā laika puisi. tev vakag savu telpu, savu laiku, savu nodarbošanos. tad tu arī viņam un sev kļūsi interesanta. apmeklē kādus jauno māmiņu klubiņus vai ko tamlīdzīgu, grūtniecu viengrošanas. tur būs tieši tā vide, kur jūs varēsiet kaut pa telefonu no rīta līdz vakaram apsriest, ko jūs ēdāt, cik tas ir veselīgi un ko var jaunu izdomāt. vīrietim vakariņas būs saistošs temats tad, kad viņš ēdīs to, ko tu gatavosi. mēs pārrunājam pa dienu, ko mēs ēdīsim vakarā. bet nedomāju, ka tas ir jādara, ja katrs dzīvo savā vietā. vienalga cik ilgi- dienu, nedēļu vai gadu. tas vnk nav interesanti. ja viņš tev pajautā, kā tu jūties, ko tu esi darījusi u.tml., tas ir normāli un ļtoi labi. ja viņš vsp neapjautājas par tavu pašsajūtu, tad jau tā ir problēma. un tev nav tā jārisina, jāizdomājot kkādas tēmas, kuras nevienam nav interesantas.

es saprotu vnk šo tagad no otras puses, jo savam kādreizējam puisim arī droši vien biju noriebusies ar to, ka es varēju runāt nezinu, par ne par ko. arī tad, kad nebija, par ko runāt. un liku viņam runāt. līdz ar to radās strīdi un kašķi. un tiešām bija jau tā, ka viņš vairs negribēja ar mani sarunāties. tagad sen jau esmu sapratusi, ka vajag savu nodarbošanos. vajag kko darīt, nevis nīkt mājās. tev nav katru mīļu brīdi viņam jāplijās virsū sarunām. tad vismaz atrodi interesantākus tematus, par ko runāt.
26.11.2012 15:45 |

Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Nē, pa telefonu ne pa tēmu es vispār nerunāju.
27.11.2012 17:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits