Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Randiņš ar citu

Reitings 169
Reģ: 24.07.2012
Sveikas!

Situācija sekojoša - esmu kopā ar savu draugu jau vairākus gadus, mīlu viņu, taču šīs ir manas pirmās nopietnās attiecības. Šobrīd draugs uz pāris mēnešiem atrodas ārzemēs un ir sagadījies, ka tieši šajā laikā man ir uzradies pielūdzējs... Kurš ļoti vēlas ar mani aiziet uz vienu randiņu, lai "saprastu, kas īsti notiek".
Nenoliegšu, ka viņš ir patīkams sarunu biedrs... Tomēr atceros savu draugu un saprotu, cik ļoti gaidu viņu mājās, cik ļoti vēlos būt viņam blakus. Bail to visu zaudēt, tomēr šis nesen satiktais cilvēks ir visai uzstājīgs un cenšas mani pierunāt par katru cenu...

Ko jūs darītu šādā situācijā? :)

P.S. Zinu, ka jautāsiet, tāpēc teikšu uzreiz - mums abiem ar draugu ir 20, arī pielūdzējam tik pat.
24.11.2012 02:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
pasuutiitu pieluudzeeju ar rupjiem vaardiem , ja jau nesaprot pa labam atteikumu. man pashai aarkaartiigi nepatiik uzstaajiigi cilveeki, it iipashi taadi, kas neciena citu cilveeku attieciibas.
24.11.2012 03:28 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Tev pašai jāzina kas notiek ar tevi un tavām attiecībām. Ja mīli vienu cilvēku, tad mīli no sirds. Nevis šaubies.
Resp. vislabāk uzklausi savu sirdi.
24.11.2012 06:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits