Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gatavošanās Ziemassvētkiem - dāvaniņas.

Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Dāmas!

Ko Jūs dāvinat savām draudzenēm un tuvajiem ?
Tā kā esmu studente, greznas un dārgas lietas atļauties nevaru, bet vairāk koncentrējos uz mazām, mīļām un pārdomātām lietiņām.

Gribētos arī dzirdēt Jūsu viedokli?

Esmu ieplānojusi nopirkt vairākus cimdu pārus un apdarināt ar dažādiem kruzuļiem, krizuļiem! Piešūt kādas skaistas pērlītes un izveidot rakstiņu!
Otra tāda pati ideja bija par cepurēm, bet tur ir grūtāk, jo ej nu sazin kā tā cepure otram izskatīsies!
Trešā bija par žurnālu abonomentu pāris mēnešiem (krustvārdu mīklas), jo draudzene aizrāvosies ar sudoku un mīklu minēšanu.
Ceturtais bija nopirkt Ziemassvētku eglīšu torājumus un uzzīmēt virsū, piemēram, kādu raksturīgu lietu no Londonas. (draudzenes sapnis ir dzīvot Londonā), vai arī mazajai māsicai ir sapnis par kaķīti, un uz bumbiņas attēlot minku!
Piektais - paštaisītas sveces vai ziepes..

Aij bija vēl kaut kas, bet tagad nenāk vairs prātā!!
23.11.2012 13:59 |

Reitings 2494
Piektais - paštaisītas sveces vai ziepes.
Šis man bija pagājušajos ziemassvētkos.. dāvināju visiem draugiem. Katram pa paštiasītam nieciņam - visiem prieks, ka atceramies.. jo svarīgākais jau ir atcerēties, ne tās dāvanas vērtība (nu vismaz man)

Pirms tam vēl esam dāvinājuši apgleznotas krūzītes... tad vēl visādus nieciņus.. Katru reizi cenšos darīt to pašu spēkiem, lai ir kaut kas no sirds..
23.11.2012 14:04 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ar rokdarbiem uzmanīgi - tos veido tikai tādā gadījumā, ja tev tiešām ir talants un viss iznāk precīzi un akurāti. Tas pats ar zīmēšanu uz bumbuļiem.
Man foršākas par visām ziepēm, svecēm un citiem brīnumiem, liekas vienkārši garšīgas, lielas piparkūkas vai paštaisītas trifeles glītā noformējumā. Piemēram, dāvini draudzenēm lielu piparkūku sirdi ar viņu vārdu virsū. Mazajiem bērniem kādas piparkūkas kā dzīvnieciņus vai sniegavīrus. Jo nez vai mazs bērns novērtēs apgleznotu bumbuli. Lielāks prieks būs par kaut ko garšīgu apēdamu. Vismaz man bērnībā labāk patika, kad saņēmu saldumu turzu, nevis kādu ziepi vai flomasterus.
23.11.2012 14:07 |

Reitings 137
http://pinterest.com/soapdeligirl/unique-diy-christmas-gift-ideas/

Piesaistīja ideja - varētu uz pannas cukura glazūrā apviļāt dažādus riekstus , vislabāk jau lazdu, un uztaisīt smuku paštaisītu tūtu! Un volā - mīlīga un ēdama dāvana gatava! (pati neatteiktos tādu dāvanu saņemt!) Varbūt tāda dāvana nav pašām tuvākajām draudzenēm domāta, bet labai darbkolēģei vai studiju biedrenei/am gan!
23.11.2012 14:21 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
par dāvanām bērniem:
kad es biju mazāka un ar naudiņām mums nebija tik labi, tad vislielākais prieks bija par šokolādes krēma burciņām (nutella utt.), ko varēju apēst viena pati nedaloties (jo brālim ar māsu ar bija) :D bet mūsdienās bērni saldumums viegli dabū un jau šķiet atēdušies...

vēl man nenormāli patika krāsot krāsojamās grāmatiņas. ņēmos par līdz tīri lielam vecumam :D tur jau ar kontūrām, zīmuļu krāsu pludināšanām utml. :)
23.11.2012 14:21 |

Reitings 2494
aa... nu šogad mani ir doma sacept visiem piparkūkas un smuki izdekorēt.. nez vai tik sanāks :D .. man liekas, ka baiogo laiku vajaga..
23.11.2012 14:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
letakais jau sanak kadu saldumu tutinu berniem uzdavinat. par pieaugusajiem es nezinu.
man galigi nav ziemassvetku noskana, jo vel menesis laika!
23.11.2012 14:35 |

Reitings 417
Varu ieteikt vienu ļoti labi ideju.
Piparkūku foto rāmītis. Izrullēju piparkūku mīklu nepieciešamajā lielumā, tad smuki izgriezi un, tad izcepu. Es beigās nopūtu zelta krāsā. Izgriezu no kartona aizmugurīti rāmītim un uztaisīju kājiņu, tad salīmēju ar līmes pistoli visu kopā! Manuprāt, ļoti sirsnīga dāvana! Manēje bija sajūsmā :)

Jā, tad vēl pašu gatavotas trifeles, karamelizētas mandeles (dievīgas), Mārtiņam sirmajam bija interesantas idejas Ziemīšu dāvanām - smukos trauciņos sabērt iekšā visu nepieciešamo, piemēram, lai uztaisītu šokolādes dzērienus - tādus smuki noformē un sadāvina.:)
Pati domāju arī kaut ko no visa šī. Varbūt uztaisīšu mandarīnu ievārījumu un arī pielikšu dāvaniņām klāt.:)
23.11.2012 14:38 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Draudzenēm, būs īpašas šokolādes un nekas vairāk (man viņu ir daudz). Savai ģimenei man ir plānā uzdāvināt skaistas vakariņas uz Jauno Gadu kādā restorānā, jo dāvanas manējiem nav svarīgi, taču pie galda vakariņojot, domāju kādus mazus nieciņus uzdāvināt, kādu labu dzērienu tētim un līdzīgi .. man ir daudz bērnu famīlijā un draugos, kuri jāapdāvina, tiem gan es domāju ir lieliska ideja saldumu turzas un lieta atrisināta.
23.11.2012 14:39 |

Reitings 4703
vispār šī ir laba dāvana , benķīši dārzā :)

23.11.2012 14:42 |

Reitings 227
Draudzenēm, būs īpašas šokolādes un nekas vairāk

DIO kas ir īpašās šokolādes? :)
23.11.2012 14:46 |

Reitings 12651
Es neteikšu, ko taisīšu šogad, bet man ir diezgan garšs saraksts, kaut gan vienu brīdi jau biju tuvu izmisumam. :D Mums vienk katru gadu ir paštaisītas dāvanas..un tā kā tas ir 9 cilvēku starpā, tad idejas nav tā, ka baigi daudz būtu palikušas neizmēģinātas..viss klasiskais jau ir bijis.

Pagājušā gadā paštaisītās kastītēs dāvināju apelsīnu piparkūkas, aprikožu trīsstūrīšus (tik pat gardi kā tie "Lāču" mandeļu trīsstūrīši, piem :D) un karamelizētas mandeles. Toreiz gatavojot, diezgan daudz tās mandeles apēdu, tāpēc kādu laiku negribējās. Taču šonedēļ gatavoju mandeļu kūciņas, un, sajūtot to smaržu, tāāā sagribējās tās mandeles glazūrā, mmmm (l) Tās es tiešām iesaku!

Labi, ka priori par to Nutellu uzrakstīja, es ļoti gribēju pamēģināt uztaisīt, bet tad suns izdomāja apēst lazdu riekstus...varētu īstenībā tagad pamēģināt...tiešām!
23.11.2012 14:46 |

Reitings 4703
MaXiii,

itāļu šokolādi no Amedei, viņas ir padārgas šokolādes, taču ļoti gardas.
23.11.2012 14:51 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
man bija doma aiziet un nopirkt kādā audumu veikalā tillu vai organzu,atrast kanēļa standziņas, kādu skaistu lentu un izdomāt ko ielikt iekšā,kādu konfekti vai ko tādu un smuki sasiet.
lai ir ko aiznest vaksāciju meistarei,manikīrei, utml.

bet ar skaistu lentu un kanēļa standziņu sasietu.
23.11.2012 15:58 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Vēlos kaut ko no sava krasta atvest visām 5 draudzenēm, bet mana problēma šoreiz svarā - koferī vietas dāvanām būs minimāli, turklāt, ne vairāk kā 2-3kg, vecākus un māsu arī gribās iepriecināt. :|
23.11.2012 16:09 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Kaa juus taas mandeles taisat??? Es igaunijaa ljoti gardas nopirku,be latvijaataadas neesmu redzeejusi....
23.11.2012 16:40 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Rimi riekstu stendā pārdod ļoti garšīgas tās karamelizētās mandeles ar kanēli.
23.11.2012 16:48 |

Reitings 137
http://www.absolutsed.lv/2010/12/karamelizetas-mandeles.html
še ku reku fotorecepte!!
Es vēl esmu likusi klāt medu, un čili ar!! Nedaudz arī kanēlīts un ļoti ņammīgi!!

23.11.2012 16:52 |

Reitings 704
Tiinuss, paldies par tavām idejām :) būs par ko padomāt :)

ņam ņam, padalīsies, lūdzu ar to trijstūrīšu recepti? :)

šogad pati arī domāju par paštaisītām dāvanām draudzenēm, jo parasti nekāda apdāvināšanās nesanāk, esam katra savā Latvijas galā un tiekamies laiciņu pēc svētkiem.
vecākiem domāju par kalendāru ar ģimenes bildēm, jo ģimenes draugiem tāds bija un viņi bija sajūsmā. Tā kā pusgadu viņus nesatikšu, tad nu tā.. bet nu jāskatās, kā sanāks ar visa realizēšanu :)
23.11.2012 17:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits