Kā gan savādāk? Pupu meiteni nodirš, tikko palūdz ielikt linku ar savu bildi,lai varētu novērtēt,jo tas jau nav nekas aizliegts, tā uzreiz iebildumi rodas.
Savas gudrības vari paturēt pie sevis, ar to vaidzēja sākt, ne beigt.
salvatore ētikas normās?? :D jā šķiet ka ar ētikas kodeksu neesi iepazinusies,tpat kaa vēl dažas meitenes ...
ieliec tad savu linku....lai varam apspriest KĀĀDA Tu esi ..... tikai ar muti māki braukt ;)
_I_ - izskatās,ka tu esi viens rupja mātīte. domāju,ka tev un vēl dažām vajadzētu atslābt un beigtr te mētāties ar lielajiem burtiem (kas ir? caps lock iesprūdis, vai kāda te cen\sas kliegt?:D):D
_I_, tad tā esi tu tomēr tajā linkā, ja tik traki uzvelcies? Vai vēlies tāda būt? Vai tā ir tava māte vai draudzene (vai tamlīdzīga)? Par ko šobrīd ir tas lielais cepiens? :)
mana asinsgrupa drīz būs "kafija" :D
pilnīgi jau rokas no tās sāk trīcēt. bail, ka uz klaviatūras saspiedīsies taustiņi, un es nejauši par kādu no diskusijas dalībniecēm pirmo reizi mūžā pateikšu kaut ko rupju :)
_I_, pamaini pasaules uztveri, jo es tikai pajautāju, bet tu tik ļoti uztvēri uz sevi, savu māti utt! :D Jāsaka kā Lembergam vienā Tv diskusijā - Neesi nu tik ļoti ar lielummāniju sists! :D