Sveikas meitenes. Man baigā dilemma.Nesaprotu ko darīt. Biju iemīlējusies līdz ausīm,patiesībā,vēljoprojām, esmu. Sanāca tā kā sanāca un pavadīju nakti pie kāda puiša,kurš ir manas "ļubestības" meitenes brālis. /cerams,ka saprotami uzrakstīju :D / Kaut kāda patikšana jau ir,bet nu nav dzirkstelītes tā teikt. Bet to puisi kurš kopā ar mana sakara māsu gan aizmirst nespēju. Vienvārdsakot nezinu ko darīt,jo šis puisis ar kuru kopā pavadīju nakti vēlas ko vairāk,bet es laikam īsti nē.Un nesaprotu vai tāpēc,ka viņš man tikai patīk,vai tāpēc,ka mīlu viņa māsas draugu. Esmu pilnīgi apjukusi.
Starpcitu,ko darīt,lai varētu uzzināt vīrieša patiesās domas?Iedzēris gramstās,nerunā.Skaidrā negramstās,nerunā.Bet draugu kompānijā vispār nerunā :D esmu apjukusi patiešām.Gribētos uzaicināt puisi pastaigāties,parunāt.Bet viņš nav tāds tips.Un šaubos,ka piekristu kam tādam. :(
Un kā var noteikt kādēļ vīrietis cenšas pievērst manu uzmanību,koķetējot ar citām.viņš nesaprot,ka man tas liekas aizvainojoši,nepatīkami.bet tajā pašā laikā,viņš nepārtraukti cenšas man ar savām darbībām kaut ko pavēstīt.
Ak,kā man riebjas,kad čaļi ir kautrīgi :D
jūsu pieredze,padomi?> :)