Biju stāvoklī - teikt?

Reitings 137
Reģ: 11.08.2012
Sveikas! Tikko diemžēl zaudēju bērniņu, par ko nemaz nezināju... :( Mans jaunais draugs, esam kopā tikai īsu laiku, šobrīd uz mani ir dusmīgs un jā, nedaudz, ir tur arī manas vainas. Šobrīd jūtos kā uz pusēm dalītos. Vai mēģināt viņam teikt un meklēt atbalstu? Vai nepadomās, ka cenšos nolīdzināt stulbi strīdu?
21.11.2012 11:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Reizēm domāju, cik stulbi gan cilvēki var būt (par vīrieti)
22.11.2012 09:14 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Bet ko gan domā?? Ja jūs esat kopā mazu laiku? Ne tu viņu īsti pazīsti ne viņš tevi! Un pēkšņi tāds notikums! Cik pārīšu nav, kuriem pusgada attiecībās jau sīkais piesakās? Ok apsveicami ja abi spēj sadzīvot ar to. Bet cik nav tādu kas izsķiras neskatoties uz to , ka bērns ir.. ļoti daudzi šķirās un bērns neglābj attiecības. šīrās tāpēc, ka izrādās, ka otrs nemaz nav tāds, kāds likās! Pozitīvi, ka paliek kopā, bet cik nervu bojāšanu tas prasa? Tas nav tā vērts!
Varbūt mazliet ne pa tēmu bet.... es gribēju to pateikt!!
22.11.2012 12:53 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka savu Tu esi izdarījusi - pateikusi.
Pie viena bijusi atklāta, pārbaudījusi viņu un viņa uzvedību nopietnās situācijās.
Īpašas sarunas vairs nav nepieciešamas, speciāli puisi pie galda sēdinot, manuprāt.
22.11.2012 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)