Sveikas!
Tāds nedaudz stulbs jautājums, bet nu iespējams vismaz aptuvens ieskats man rastos šajā jomā.
Tātad par seksu :D Esmu nevainīga, nekad neesmu pat bijusi tuvu tam procesam, tāpēc tāda melna bilde.
Varat lūdzu pastāstīt visu to procesu? Tiktu lietots prezervatīvs kā izsargāšanās līdzeklis.
Saprotu, ka smieklīgi, bet nu lūdzu aiztaupiet man apjukumu un kaut kādas iespējamās neveiklības :D
_I_ tur jau laikam tā problēma manī... Manuprāt, visi čaļi būs pieraduši pie mazajām čikitām, ka nodomās, ka kaut kas nav riktīgi :D Neesmu es ne dēlis, nav man arī trīs kāju, vienkārši nav bijusi tā sajūta, ka jā, tagad būs pareizi...
Nu asinis ir minimāli.. vismaz man bija maz. Ne jau tā kā mēnešreizēs ;-) Un sāpēs arī, visticamāk, pirmajās reizēs, bet tas nav nekas traks... ja ir kaisle un viss notiek dabiski, tad viss arī būs super! Galvenais, neiespringsti pārāk!!
Florence, atceries kā bija pirms pirmā skūpsta. Mēs ar draudzenēm sīkas domājām, spriedelējām.. kā tas būs, kā to darīt pareizi?.. bet kad pienāca tas mirklis.. viss notika pats par sevi... līdzīgi ir arī ar mīlēšanos :)
mietenēm ar to nav problēmu. ja būtu čalis, tad gan pēc pirmās reizes iespējams pateiktu bijušajam lai riktīgi piekauj. man ar vienu pazīstamo tā notika, tikai tādēļ ka bija nevainīgs. tagad vairs nevar dabūt erekciju, jo ļoti sasita peni un olas.
Ja bail, ka pliisiis prezervativs, tad var iegadat biezakus prez. Bet tie jau ar var pliist, ja velkot tos saboja ar, piemeram, juvelierizstradajumie vai nagiem.
Ebe - Es domaju, ka ne visas juut to, kaa taa mantiiba pulsee kulminaacijas briidii.. Nu, kad jau beidzis pusis, un velk aaraa, tad jau gan to gruti nepamanit.
Mani mulsina tēmas ierosinātājas atbilde par neforšajiem un foršajiem puišiem. Ka viens neforšais pazīstams un iespējams ar viņu viss notiks. Kas, šī pirmā reize iecerēta, lai beidzot būtu bijusi un vienalga ar ko? Vai tomēr tauriņi vēderā arī ir? Ja nav, tiešām grūti varētu būt ar atraisīšanos.