Sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
Meitenes, lūdzu palīdziet!
Šodien gāju gulēt un jutu, ka kaut kas nav kā vajag, mani mocīja ziņkāre apskatīt plānotāju un vuala ! - manam draugam ŠODIEN ir dz.d., un es to biju aizmirsusi, jo sen nebiju ieskatījusies plānotājā un biju pārņemta ar sevi !
O.k. - no rīta varu pateikt vienkārši - apsveicu Tevi, taču, es taču nevaru atgriezties mājās bez dāvanas, zint to, kā tieku apdāvināta ES ! Un , viņš ir pārāk emocionāls, ja es pateiktu, ka es aizmirsu, viņš būtu diezgan satriekts !
Ko lai uz ātro izdomā?? Es esmu pilnīgi NE-radoša un laika man ir tik daudz,cik pusdienas pārtraukums ! ;(
Viņš ir romantiķis, uzņēmējs, patīk autosports, viņam ir 31 (nu jau 32 ) gadi !
Nekad nepērkam viens otram neko ļoti dārgu, tā ir tāda vienošanās, kaut ko saprāta robežās..
Esmu briesmīga draudzene - zinu !!

Tikai lūdzu dodiet padomus !!
20.11.2012 02:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
krūzītes, baloni un grāmatas varētu būt tikai priekš meitenēm. tas, ka meitene ir par to priecīga, nenozīmē, ka puisim tas obligāti ir jāpatīk. ja nu vienīgais tā grāmatas tēma ir viņam ļoti saistoša, teiksim, par sportu. vai, ja uz tās krūzītes ir attēlots kāda sporta zvaigzne vai taml.lietas
20.11.2012 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits