Paldies par atbildēm, man tieši vajadzēja kādu uzmundrinājuma vārdu. Jā, 1. kurss LU. Mācības tiešām patīk, gribētu sevi redzēt tajā jomā arī strādājam, man vienkārši ir bail, ka es nepavilkšu.
Par kojām - esmu domājusi, bet, protams, labāk gribētu dzīvokli. Tomēr abos gadījumos - vienalga, vai kojas vai dzīvoklis - man ir neērti vecākiem prasīt tam naudu. Jā, protams, mēnešbiļete arī maksā, bet tomēr dzīvojot atsevišķi ir arī vairāk nauda jātērē ēdienam u.tml. sīkām lietām (nu kaut vai veļas mazgāšanai kojās), kas savācās lielākā summā. Man ir vecmodīga domāšana, bet es atbalstu to, ka ja cilvēks dzīvo atsevišķi, tad arī sevi apgādā. Tāpēc arī biju apdomājusi iespēju vēlākos kursos pāriet uz neklātieni (ja tā drīkst) vai nu katrā ziņā atrast darbu, vasarā tiešām gribētu pastrādāt.
Par braukšanu - nesanāk nemaz tik daudz laika (40-50min vilciens, aiziešana līdz stacijai 15min un līdz universitātei vispār kaut kur 5min), tāpēc es nezinu, vai to var skaitīt par attaisnojumu tam, ka man šāds noskaņojums.
Par cosmo - ja pavēro darba dienās, manuprāt, mana aktivitāte šeit rakstot forumā nav nemaz tik liela. Brīvdienās lielāka, jā, to vajadzētu apgriezt.. Un šodien esmu te, gultā un asarās, ēdusi pat neesmu, jo nespēju saņemties, tikai uz vakaru (tagad) sāku kaut cik normālāk justies un arī domāju tagad, pēc atbildes uzrakstīšanas, sākt pildīt to mājasdarbu.
Laikam nav tas labākais posms dzīvē, bet tāda sajūta, ka nekad nav un nebūs labāks posms. Nezinu, kā lai sevi piespiež domāt tikai par mācībām, nevis citām lietām, piemēram, attiecībām, lūk, tas (problēmas ar attiecībām, draugiem un pārējie sviesti) daudz vairāk patērē manu laiku par cosmo forumiem..