Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ēdiens. HELP!!!

 
Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Meitnes, ātri palīdziet..

Kā pareizi jātaisa vistas gaļas mērce? Man būs vistu spārniņi gaļā.. un es nemāku. Palīdzat! :D
18.11.2012 18:40 |
 
Reitings 238
Reģ: 06.03.2009
vistu spārniņi gaļā, tas ir kā?:D
18.11.2012 18:46 |
 
Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
nu nebūs man fileja, bet veseli vistu spārniņi.. Saprotu, ka man viņi jāapcep, bet kas tālāk? :D
18.11.2012 18:47 |
 
Reitings 238
Reģ: 06.03.2009
sacep burkāniņus, sīpoliņus var papriku, čili, zaļumus klāt, pieliec apceptajiem spārniņiem, pasutini, pieliec tomātu pastu vai saldo čili mērci, būs mm:)
18.11.2012 18:49 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
vistas spārniņos jau nu ļoti maz gaļa, nākamreiz iesaku vistas kājiņas labāk... bet nu ok te būs ideja.
Apcep vistas spārniņus sakarsētā pannā, pielejot olīveļļu. Kamēr paliek smuki brūns. Tad pievieno lielos melnos piparus, lauru lapu, ķiploku, lielās šķēlēs notīrītu un sagrieztu burkānu un glāzi ūdens, atstāj sautēties. Būtībā tur jau ir mērce, taču ja gribas treknāku, var pievienot vai nu krējumu vai saldo krējumu, pievieno tad kad vistas spārniņi ir gatavi izsautējušies. Pasniedz ar piedevām.
18.11.2012 18:50 |
 
Reitings 238
Reģ: 06.03.2009
var tos pašus spārniņus saldajā mērcē uz pannas apcept pirms tam marinādē noturot vismaz push. ar medu un čili var paeksperimentēt.
18.11.2012 18:51 |
 
Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Paldies :)
18.11.2012 18:56 |
 
Reitings 1331
Reģ: 29.01.2009
u,es kāreizi spārniņus ēdu.
pirms tam biju iemarinējusi majonēzē,kjiplocinji un sojas mērcē,tad vnk apcep.ljoti garshiigi un suliigi sanaak :)
18.11.2012 18:59 |
 
Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
vistu spārniņi jau nederēs priekš mērces. mērcei kā reiz vajag fileju. bet vistu spārniņus vajag iemarinēt un tad apcept lai kraukšķīgi. vai vnk apcept ar dāzeņiem un mērci atsevišķi.
18.11.2012 19:03 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Es darīju tā - ieliku Maggie marinādē uz 2h (noteikti var arī mazāk). Sagriezu burkānu lielos gabalos. Apcepu sīpolus. Visu katlā iekšā, vēl mazliet garšvielas pēc gaumes. Kādas 40min tur viss vārījās kā zupai. Glāzē piena iemaisīju 4 ēdamkarotes miltu. Ielēju katlā, noslēdzu karstumu. Ļāvu uzbriest. Vīŗs bija sajūsmā, jo nevar ēst neko ceptu. Gaļa sanāca ļoti garšīga pluss vēl laba mērcīte. Visvairāk patika, ka man tam visam vajadzēja veltīt ļoti maz laika. Kamēr katlā tur viss ņemās, es ņemos pa māju. :)
18.11.2012 19:16 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Sagriezu burkānu lielos gabalos.



Es pat zupa ta nevaru ieest. Ja kafejnīcā vai kur gadas , neēdu.Tikai rīvētus.
18.11.2012 19:47 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kubiete, kāds sakars te ar tevi?
18.11.2012 20:12 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pilnigi un absolūti nekada. Tikai piemetinaju, jo daudziem negaršo ja nav sarīvēti burkāni. Tikai piebildu.Atvainojos nezinaju ka tas ir kriminalpārkāpums:D
18.11.2012 20:17 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Garšo vai negaršo, bet es turos pie principa - jo mazāk dārzenis ir apstrādāts, jo vairāk vitamīnu saglabā. Tieši rīvēšana atņem dārzenim daudz vērtīgu vielu.
18.11.2012 20:46 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
man patīk sava recepte, kā no vistu kājām vai spārniņiem pagatavot mīkstu, maigu mērci. Apcep tos, pēc tam liec katlā, pielej mazliet ūdeni un lai vārās/sutinās. Protams, garšvielas klāt. kad gaļa jau atdalās no kaula, piegāž klāt krējumu/saldo krējumu un/vai miltus un ņamm.
18.11.2012 20:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits