Pieauguši?

10 gadi
Reitings 242
Reģ: 16.07.2012
Vai Jūs ar sava brāļa/ māsas otrajām pusītēm labi satiekat?
Kas būtu jānodara Jums, lai ar viņu vairs vispār nesarunātos?
18.11.2012 14:00 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Protams, ka Tu viņai nepatīc, jo dāvini diezgan tizlas dāvanas. Uz bērna piedzimšanu pasūtīt aktierus - salaveci un sniegbaltīti? WTF? Vai tad tai draudzenei tos aktierus vajag pēc dzemdībām, jo skaidri saprotams, ka bēbim tie aktieri pēc piedzimšanas pie vienas vietas? Rozā aizkari svešā mājā pa 230 LVL? Nu c'mon...es tieši tāpat pateiktu - varēji ko jēdzīgāku nopirkt.
19.11.2012 09:32 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es īstenībā ļoti gribētu dzirdēt tās brāļa draudzenes stāsta otru pusi :D
19.11.2012 11:15 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Saprotu gan tev, gan arī brāļa draudzeni, bet padomājot no savas puses - es vairāk laikam tomēr atbalstu viņu! Man arī nepatiktu, ja drauga māsa dāvinātu tādas dāvanas un var jau būt, ka tas cilvēks vienkārši nepatīk (pat īpašu iemeslu tam nevajag) un tad par apciemojumiem arī nebūtu priecīga, bet kaut kā jau atrastu to vidusceļu, jo tomēr brāļa māsa! Arī tevi var saprast, jo tas taču ir tavs brālis un arī viņa bērniņš. Tagad noteikti ieturi savstarpējās attiecībās distanci, un neej tur, kur tevi negaida :)
19.11.2012 12:09 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Autore atgādina tadu kā uzbāzīgu vīra māti, šajā gadījumā - vīra māsu. Nu domā logiski, kā var iztērēt vairāk kā 200Ls aizkaros, nepainteresējoties vai cilvēkiem vispar tie aizkari vajadzīgi. Jā, tev šķita, ka viņai lupatas, bet tu pajautāji, vai patīk, vai nepatīk,vai grib jaunus, vai vispār viņai būtu pieņemami, ka kko kāds viņas interjeram dāvina. Ja gribēji no sirds palīdzēt, dāvināt, tad vajadzēja painteresēties, izturēties pieklājīgi, kopā aizbraukt uz veici, izvēlēties un tad pei kases teikt, ka gribi dāvināt, samaksāsi :) Es tādu kā tevi točna nelaistu sava majā. PAti kko izdomā kocitiem vajag, sapērk, un tad apvainojas....tipiski vecas padomjlaika vīrenes gājieni, palasi cāli, tur simtiem sievietes par tadām vīrenēm sūdzās. Nu nav tas normāli. Tas ka tas ir tavs brālis, nenozīmē, ka vina māja ir tava māja. Ej ciemos kad aicina, un par lielām dāvānām vienojies.
19.11.2012 12:32 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ja man radi uzdāvinātu aizkarus pa 230 ls, es arī ko indīgu pateiktu. pirmkārt, tikai es patu varu izlemt,kādus aizkarus savā istabā kārt, otrkārt, ja tu domā, ka mani aizkari ir lupatas, hmm, tās ir tikai tavas domas.

uzdāvini man dāvanu karti Spice Home, es nopirkšu ko nu mājai vai bēbim vajag.

domāju, ka no taviem komentāriem ir nedaudz skaidrs strīdu cēlonis..
19.11.2012 15:44 |

10 gadi
Reitings 242
Tas viss tika saskaņots, zinājam kādus pirkt un kādi viņai patika, ta kā nebaurojat pirms nezinat, brālis pats izvēlējās.
Nu, patiesībā vakar visu noskaidrojām, viņa cenšas noskaņot brāli pret savu ģimeni. Tā kā neesmu nekāda sliktā vīra māte. Ko darīt, ja cilvēks neko labu dzīvē nav redzējis un nekas neinteresē :D
19.11.2012 15:50 |

Reitings 7743
Tomēr gribētu zināt - viņa visu laiku bijusi pret Tevi negatīvi noskaņota, vai arī visu laiku bijāt draudzenes un pēkšņi tiki atstāta aiz durvīm?
19.11.2012 15:52 |

10 gadi
Reitings 242
Paldies meitenes! Bet gribētos beigt šo tēmu, sakarā ar to, ka daudzas lietas noskaidrojās pašas no sevis.
Vai iespējams dzēst diskusiju?
19.11.2012 15:53 |

10 gadi
Reitings 242
Nē, draudzenes gluži nebijām, sākumā tīri neko satikām, tad viņa sāka mūs aprunāt (man divkoši nepatīk) un necentos vairs uzturēt liekas sarunas, tikai garām ejot laipni sasveicinājos un pajautāju kā iet, aiz cieņas tomēr.
19.11.2012 15:54 |

Reitings 251
Denija!

Paliec pie tā, ka kontaktējies vien ar savu brāli

Man tieši tāda pati "jaunā ģimenes locekle", neviens viņu nemīl un nav pieņēmis, šī psiho...un dara visu , lai brālis pārtrauktu kontaktēties ar ģimeni, bet nesekmīgi pagaidām:)

Mums vecāki ir stringri...jau pirmo reiz kad iepazinās , atbrauca, pusplika, mini, garie zābaki, līdz celim....tētim vnk mute bija vaļā par jauno līgaviņu. Vakariņās sēdās brālim klēpi, kaut arī visi sedējām pie vakariņu galda....meitene no laukiem, bez izglītības un sapratnes kā jāuzvedas sabiedrībā! Bet ne jau man ar viņu dzīvot, kamēr brālis laimīgs- es ari!:)

Ja es davinātu viņai kaut ko viņai pēc savas gaumes, viņa man arī noteikti uzbrauktu, ka labāk būtu devusi naudu, jo es pat ļoti gribot nevaru atrast veikalos tik vulgāras lietas, kuras patiktu viņai.

Lai veicas un nepārdzīvo! Kad uzzini, ka mazmeitiņa dodas apciemot Tavus vecākus, pievienojies.
19.11.2012 16:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits