Pieauguši?

10 gadi
Reitings 242
Reģ: 16.07.2012
Vai Jūs ar sava brāļa/ māsas otrajām pusītēm labi satiekat?
Kas būtu jānodara Jums, lai ar viņu vairs vispār nesarunātos?
18.11.2012 14:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ziemassvētkos pasūtīju aktierus - salavecīti un sniegbaltīti.

Man ka latvietei sniegbaltīte izraisitu tik smieklus.
18.11.2012 15:08 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es nezinu,cik liels ir bērns. es iepriekš minēju ir interesanti,ja ir vecumā,kad jau sāk saprast, uztvert pasākumus. ja tikko piedzimis zīdainis,tad viņam ir vienaldzīgi šāda veida pasākumi un ir svarīgi ,lai mamma samīļo, pabaro utt.
18.11.2012 15:12 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Kad brālim bija draudzene - ar viņu sadzīvoju. Nebijām baigās draudzenes, bet apsveicinājāmies un painteresējāmies kā viena otrai iet :)
Ar māsas draugu arī nekas īpašs -tikai normāli satiekam :)

Un ļoti labi satieku ar sava drauga brāļiem! :)
18.11.2012 15:16 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Kur ir antipātiju cēlonis? Nu nevar būt, ka ilgu laiku esat noteikti pazīstamas un pēkšņi tiec atstāta aiz durvīm.
Ja man tiešām kāds cilvēks nepatīk, tad pieklājību nemāku notēlot, diemžēl, kur nu vēl savā mājā ielaist un bērnu rādīt. Man vsp. kā tā nepatīk, ja uz manu bērnu skatās sveši cilvēki, kur nu vēl tad, ja grib līst klāt un ucināties. Laikam nemāku vēl savas sajūtas attiecībā uz bērnu kontrolēt. Un jā- ja man būtu cilvēks, kuru ciest nevarētu, tad arī neņemtu nekādas dāvanas. Bet visam ir cēlonis-kāpēc nepatīk.
18.11.2012 15:31 |

Reitings 539
Ljoti labi saprotu bralja draudzeni.
Pirmkaart, bebitis vel ir mazinjsh un vazat apkart nevazatu, pat araa nevestu pirmos meneshus, jo ziema, sals, virusu laiks... Kur nu veel vest bez mammas taadu mazinju kaut kur pie sveshajiem, nepraats.
Otrkart, nu kaa var uzbazties ar ciemos nakshanu, ja uzaicina ciemos tad jā, bet peekshnji klauvet pie durvim, sak, es ciemos atnacu, nav pratigi, nekautrejos radiem atteikt, kad zvanija, ciemos uzprasijas. Nav arii praatigi nakt ciemos tikai, lai bernu skatitu, nu fuj, nu naac tachu pie visiem, ja veelies naakt. Ja nekad neesi nakusi ciemos, intereseejusies par vinju gjimeni, tad intereseties tikai tad, kad mazais piedzimis, nakt aplukot ka taadu lietu izstaadee liekas riebiigi.
Tikai tad, kad bernam kaads gads, tad var just, ka mazais kljuust patstaaviigaaks, veidojas parsoniiba, kad varbut bishkji mazaak vajadzeetu sargaat, tad varbut arii pazuud taas bailes no sveshiem cilvekiem apkart bernam, sveshas acis utml...
Parasti bebitim grib pashu pashu labaako un skaistako, un pec savas gaumes, ja man nepatiik taas dreebes, tad es vinjas arii nevilkshu. Ja gjimene pati nav izteikusi velmi, ka grib, lai davina mantas un drebes, tad labak, ko neitralu davinat, vai pajautat ko vajag, nevis uzbazties ar mantam. Jo kas vienam labs, tas otram ne tik.
Vaardusakot, liecies mieraa! Kontaktejies ar braali, ja tik labas attieciibas, bet nelien svesha gjimenee ar saviem aizkariem pa 200ls, ha ha! Gjimenee ir ienaakusi jauna radibinja, gjimenei varbut nav viegli, varbut velas satuvinaties ka gjimene, norobezhoties pagaidaam no citiem, kameer berns mazinjsh. Domaaju, ka tas ir normaali jaunai maaminjai taa uzvesties, domāt un sargaat savu mazo.
18.11.2012 16:17 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Pilnīgi piekrītu leah.
Kad man mazais piedzima, mēs ilgi nevienu ciemos neaicinājām, paši negājām. Gribējās būt mājās, izbaudīt to īpašo mirkli, kad maziņais vēl pavisam mazs. Lai arī bērniņš neko daudz vēl nesaprot, viņiem vajadzīgs miers, klusums un mierīga mamma. Bez svešām sejām, skaņām un smaržām. Mazulim ir jāadaptējas vidē, savukārt vecākiem jāpierod pie jaunās lomas. Ir ļoti nepieklājīgi raudzībās ierasties bez uzaicinājuma. Kad vecāki vēlēsies, tad arī uzaicinās ciemos. Tā ir tikai un vienīgi viņu darīšana.
18.11.2012 16:24 |

Reitings 539
Nu, re, Pirmā Sieviete, man bija tieshi taapat. Es arii nesaprotu radu un draugu izmisiigo veelmi lauzties iekša jaunaas gjimenes teritorijā! Jaarespektee, jaabuut pieklaajiibai. Ja neveelas, tad neveelas un tas nav apspriezhams!
Ir, protams, visaadas gjimenes, varbuut kaads tieshi priecaajas par taadu uzmaniibu. Bet tas ir cits stāsts.
18.11.2012 16:35 |

Reitings 2336
Vai esat mēģinājušas izrunāties par savām attiecībām? Ko brālis?
18.11.2012 16:36 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Tu tiešām tāda kā dīvaina,ko raujies uz turieni,kur tevi negaida. Bērns nav manta,lai vadātu pie tevis,kad tev iegribas. Pilnībā piekrītu pārējām. Liecies mierā un lai viss rit savu gaitu.

Man sākumā nebija ar drauga māsu nekādas labās attiecības,krita uz nerva,jo nāca katru dienu,pat no rīta pamosties nepaspēju,kā šī jau bija klāt. Vairākas reizes aizrādīju,apvainojās,ilgi nerunāja,bet tad pati nāca pie prāta un saprata.
18.11.2012 16:48 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Es ar negribētu, lai man dāvina rozā aizkarus, vispār negribētu, lai tādas lielākas interjēra lietas dāvina bez manas konsultācijas. :p
Kad man būs bēbis, es ceru, ka neviens nebrīdinot neieradīsies ar kaut kādām milzu dāvanām vai nedod Dievs ar svešiem cilvēkiem, kuri pārģērbušies par kādu varoni. :D
18.11.2012 16:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ir taada sajuuta,ka juus ar to otru sievieti esiet kaa no divaam "dazaadaam operaam"-taadi ,it kaa siikumi,bet var just!Kaut vai tas piemers par daavanaam!Varbuut tai sievietei ir pilniigi cita gaume ,vinai vienkaarsi nepatiik tavas izveeleetas lietas!Ar varu nevar iepatikties otram cilveekam!Es tavaa vietaa buutu pieklaiga ,bet censtos ietureet distanci!Varbuut sievietei nepatiik tava paarlieku lielaa uzmaniiba,jo tavs braalis tagad ir vinas viirietis!
18.11.2012 18:05 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
ar vienu satieku ļoti labi, ar otru tā pa pusei :D
18.11.2012 18:39 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es ļoti labi satieku ar māsas draugu. Viņi ir kopā jau 12 gadus. Jau kā ģimenes loceklis. :)
18.11.2012 18:49 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Es ar brāļa draudzeni nesatieku, patiesībā nerunāju jau kādu gadu. Viņa pati vainīga. Kad dzīvojām kaimiņos, viss it kā bija labi, kopā gājām pastaigāties utt.,bet tad viņi pārcēlās dzīvot citur un nolika mani un manu bērnu tā, ka maz neliekas. Galvenais, ka viņa maniem radiem stāstīja visas tās muļķības. Tā kā man riebjas divkosība, pārtraucu jebkādu sakaru ar viņu. Tas arī krietni pabojāja manas un brāļa attiecības, bet ar viņu vēl joprojām kontaktējamies daudz maz normāli.
18.11.2012 20:05 |

Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Ja cilvēks nepatīk, tad vismaz jābūt cieņai. Nevis rupeklei, kas atstāj drauga māsu aiz durvīm.
18.11.2012 20:14 |

10 gadi
Reitings 242
Bērnam jau ir 3 gadi, tā ka nav tik mazs, lai nevarētu atbraukt ciemos. Lupatas pie logiem bija, jo tiko bija ievākusies jaunā majā, tā kā viņas gaumi neapstrīdēju. Pie viņiem ciemos neeju vispār, tapēc jautāju, lai atved ciemos pie manis. Ikdienā vispār viņiem neuzbāžos, un ja vienreiz pa gadu aizvedu dāvanu, tad neuzskatu, ka prātīgi atstāt mani aiz durvīm, pasakot, ka neko nevajag.
18.11.2012 22:43 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Nu bet trīs gadīgs bērns taču nav bēbis. :D
Tad jau viss ir pavisam vnk - tu viņai nepatīc un viss.
18.11.2012 22:47 |

10 gadi
Reitings 242
...nu, mums tā iegājies kā bēbis :)
Nu, jā tapēc jau es tur neeju, un neuzbāžos, bet nu viņu aiz durvīm es neatstātu, lai arī kad viņa nāktu.
Negāju jau tur uz vakariņām, vai istabā, tikai pie durvīm gribēju atdot dāvanu.
18.11.2012 22:52 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Nu, acīmredzot, tava brāļa draudzene ir ar pietiekoši tiešu raksturu un māk ļoti labi izrādīt, kas viņai nepatīk.
Ja man būtu tikko piedzimis bērniņš, es tiešām nekur nevestu viņu rādīt! Droši vien ciemos uz raudzībām uzaicinātu vecākus un pašus tuvākos radus/draugus, bet nebūtu priecīga, ja bez brīdināšanas sadomā ierasties negaidīti ciemiņi...
Priekš kam tu uzbāzies ar savām dāvanām un apciemošanām? Ja negrib, tad negrib. Gan jau bērns paaugsies un redzēsi. Un kurš tev liek dāvināt aizskarus pa 230 latiem un ko tur vēl? Labi, priekš brāļa varbūt nav žēl, bet jārespektē arī tas, ka tur sieva viņam dzīvo un tad jau tiešām būtu uzdāvinājusi dāvanu karti pa tiem 200 ls, lai paši izvēlas!
19.11.2012 01:53 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Ā, neizlasīju pēdējos komentārus pirms rakstīju! Nu ja, tad tu viņai nepatīc. Varbūt ir kāds iemesls?
19.11.2012 01:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits