Labrit! :)
Es sastridejos ur savu virieti. Sarunaju tik daudz nepatikamu lietu vinam un izturejos ka ista maita :( Man bija loti stresainas pedejas divas nedelas un vins sanaca mans "zibens novedejs".
Protams, tagad situacija ir tada, ka vins par mani neko dzirdet negrib. Es gribu atvainoties, bet saprotu, ka soreiz ar zvanu vai sms cauri netiksu.
Domaju vinam sorit pasutit brokastis vai picu ar mazu kartinu "sorry!" Bet nu vel nezinu, vai tas labakais veids.
Varbut varat padalities ar stastiem, ka pasas esat atvainojusas, vai jusu viriesi ir atvainojusies jums!
Nu skaidrs..Es arī 1x pateicu savam kko līdzīgu (lai gan nemaz ta nedomaju)..Tikai pateicu,ka tas un tas nebija tāds..Un puisis ar mani ilgi nerunāja..Ja es viņam pateiktu šitā,laikam pateiktu,lai kratos pie bijušā. :D
Ou, chantelle, tie gan bija skarbi vārdi.
Tu varbūt nedomāji to pateikt, ka viņš ir sliktāks seksā, bet visticamākais ka vīrietis tā to arī sadzirdēja - ka ir slikts gan kopdzīvē, gan seksā.
Jebkurā gadījumā mēģini atvainoties un no sirds.
Noslēpumainā jap, tiesi mans variants. Es ari pateicu, ka vins nebija tads. :D
Un pats uz to uzprasijas. Vins iemeta man acis, ka redz laika, kad bijam jau pazistami, un vins izradija man uzmanibu, es esot atradusi boyfriendu. Un tad saka uzdot jautajumus, uz kuriem es godigi atbildeju. Visada zina bijusais bija labaks!
Tad vins mani izmeta no masinas :D
Cheryl es patiesam gribu atvainoties. Un likt saprast, ka to visu ko pateicu, es patiesiba nedomaju. Un ka vins ir mans labakais!!! Tadel jau esmu ar vinu!
Nu es negribetu dzīvot ar puisi, kurš uzskata ka es priekš viņa neesmu labākā, un ka iepriekšējā bija labāka par mani....nu i nafig! Iedomājies sevi viņa vietā!!!
Sarežģīti, sarežģīti.... ja jau izmet no mašīnas(ceru, ka ne nekurienē), te vienīgais lūgties un lūgties, bet nu tas jau izklausās pēc pazemošanās,... bet ja tu uzskati, ka viņš ir ta vērts, tad cīnies visiem līdzekļiem...draugi, radi...
Infinity, Angels_cry
tas jau nebija viss ko pateicu, es tur tadas briesmu lietas sarunaju.
Ne vins mani izmeta pie majas un vel pagaidija, kamer ieeju kapnu telpa, jo bija pulkstens 1 nakti.
Es negribu lugties un pazemoties. Gribu normali atvainoties un likt saprast, ka es nozeloju.
Noslēpumainā
oho :D noteikti viegli tev nav
lauva ir man pilnigi preteja zime, nekad muza nav bijis labs kontakts ar cilveku, kurs pec horoskopa ir lauva.
chantelle - šis nav tas patš čalis, ar ko tu salecies uz šis tevi pasūtīja ar vārdim Fuck You utt? Ja tā, tad jums steidzami jātiek skaidrībā ar attiecībām, savādāk paliksiet sirmi un nelaimīgi...