Labvakar! Pēc 3 ned. slimošanas ar laringītu, tiku nostūtīta pie LOR, jo nebija balss. Bernšteina izskaloja degunu, apskatīja,izrakstija zāles, pēc trešā apmeklējuma nolēmu mainīt dr, jo triju nedēļu laikā biju iztērējusi 60ls par med. un par apmeklējumiem 24 ls, kaut ar ģim.dr. nozīmējumu. Medikamenti man ir kalns, no kuriem nav nekāda jēga, kuri tika rakstīti vienkārši vadoties pēc saules... jo pēc jautājuma, kāpēc man nepaliek labāk, saņēmu atbildi, ka ir saules aptumsums, ka horoskops man ir tāds, kas kavē atveseļošanos. Dr man rakstīja "Santegra"-uztura bagātinātāji, ejot pie dr. es domāju, ka tam varu uzticēties, bet tomēr ārstiem pacienti ir peļņas avots, no kuriem saņem savus % par katru uzt.bag. iepakojumu...saprotu-ārstiem maza alga - bet vai pacients ir tas, uz kura rēķina piepelnīties??? Vai tiešām ar ģim.ārsta nor.ir jāmaksā 8 ls par vizīti????
Tāda nu mana sāpe...varbūt kādam palīdz, varbūt kāds izdarīs secinājumus. Piebildīšu, ka dr nomainīju, par vizīti samaksāju 3 ls un pat izrakstītām zālēm 1,89