Kādu vēl plānprātību? Es nudien nesaprotu, vai nepietiek ar to, ka tik daudz pilnīgi adekvātu sabiedrībā zināmu cilvēku ir atzinušies, ka smēķē zāli, bet ar viņiem viss ir kārtībā (es runāju par smadzenēm)? Kā jau te minētais Stīvs Džobss, kurš ne zāli vien, bet jaunībā arī LSD bija izmēģinājis. Es nudien nezinu cik daudz jāpīpē, lai kā te Lancaster minētu, tiktu pie šizofrēnijas vai atmiņas zudumiem. Tad jau ļoti, ļoti, ļoti daudz, kas ir nopietna atkarība un man šķiet, ka cilvēkiem gandrīz nekad nav atkarības tikai no zāles. Visticamāk tad klāt nāk vēl kaut kas krietni smagāks. Īpaši jau, atkal atkārtošos, bet - ja jau tā uztrauc cilvēku smadzenes, tad tomēr es sāktu ar alkohola aizliegšanu, citādāk šī divkosība ir nepārspējama. :D
Un man vispār šķiet, ka labāk tad jau lietot halucinogēnus, vismaz varbūt sanāks sacerēt ģeniālus skaņdarbus vai uzgleznot ģeniālu gleznu, jo alkohola ietekmē nekas tāds produktīvs parasti nesanāk. Ja neskaita to absintu, kuru dzēra van Gogs. :D Tas tā, mazliet tā kā joks.
Un angry, ja pateici, A, tad saki arī B, citādāk tā jocīgi. Pie tam vispār jau, tieši attīstītās valstīs runā vairāk par zāles legalizēšanu, vai arī tā JAU ir legalizētas, kas nekad nenotiks kaut kur Austrumeiropā. Ja neskaita to, ka kādā nabadzīgā un neattīstītā valstī to varētu legalizēt lai iekasētu nodokļus.