Kas tas par idiotismu? Alkaholu un cigaretes vajag aizliegt un marihuānu legalizēt! NEVIENS no tās nav nomiris,kādam ko nodarījis,un n00b nestāsti ka zāli sapīpējušies tev uzbruka,vienkārši nestāsti.. Citas narkotikas es pavisam noteikti neatbalstu,bet tieši marihuānas iespaidā cilvēks ir mierīgs,labā noskaņojumā un tas nav salīdzināms ar kokaīnu. Kapēc nešausminies par alkaholu? Paskaties,cik daudz avārijas tas ir izraisījis,cik daudz kautiņu,ģimenes problēmas,pusaudži apdzerās un taisa visādus sū*us,alkohola iespaidā miljoniem cilvēku nogalinātu,no cigaretēm vēži,slimības visādas,a kas no marihuānas? Nu? Nosauc man vienu piemēru. Gribēšu redzēt.
Es būtu tikai priecīga,ja šeit to legalizētu. Man ir 18 un es arī esmu pīpējusi zāli un tajā neko sliktu nesaskatu. Citas narkotikas neesmu lietojusi un nekad mūžā nelietošu,es pietiekami esmu redzējusi ko tās nodara cilvēkiem,man tādu dzīvi nevajag. Bet par marihānu gan es varu strīdēties un strīdēties!
Starpcitu,Steve Jobs un visi lielie miljonāri (Donald Trump,Bill Gates) pati atzinās,ka pateicoties zālītei,viņi ir,kas viņi ir,viņi zālītes iespaidā izdomāja biznesu un taisīja biznesa plānus. Prāts vnk strādā! N00b tu mani reāli nokaitināji ar savu stulbumu. Ja mēs uztaisītu eksperimentu,es piem. tagad visu laiku pīpētu marihuānu un tu dzertu alkaholu,kāds tavuprāt būtu iznākums? Tu nodzērusies (ar visiem blakusefektiem) un es sēdētu,čillotu,domātu par savu lielisko dzīvi! :D :D