sekotājas vai palicējas?

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Pēc vakardienas sarunas ar draudzenēm,kaut kā nonācām līdz slēdzienam,ka ir divu veidu sieviešu - tās,kas uzskata,ka sievietei ir jāseko vīrietim,un tās,kas atsakās,jo ...... ( karjera,mamma blah blah ).
Pie kurām piederat jūs? Vai uzskatat,ka sievietes vieta,ir blakus savam vīrietiem un esat gatava sekot viņam ari uz Taizemes nekurieni,ja viņu sūtīt tur uz 2 gadiem vai jums sava brīvība,sava dzīve,karjera,kas nu kurai,ir svarīgāka?
15.11.2012 14:07 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Bez sava vīrieša nevaru, tpc iespējams, ka sekotu, bet no sākuma noskaidrotu, vai man tur ar būtu ko darīt! Ja, piemēram, vienīgais variants tur man būtu sēdēt mājās un gaidīt viņu no darba darīšanām pie manis, tad laikam izvēlētos nebraukt līdzi! Atkarībā no situācijas!
16.11.2012 11:45 |

Reitings 253
ar to vien gribu pateikt, ka nenosodu autori, ka vinja izlems par labu nebarot! Jo ir dažādi iemesli! Bet vsm kādu mēnesi nu vajadzētu, jo tas sākuma piens ir dikti veselīgs!
16.11.2012 11:53 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Neesmu sekotāja, jo man ir paniskas bailes no atkarības no vīrieša.
Uzskatu, ka sievietei nevajag visu savu laimi un dzīvi likt uz vīrieti un attiecībām( jāņem piemērs no tiem pašiem vīriešiem), jo tad, ja vīrietis aizies, var palikt pie sasistas siles un būs pasaules gals, bet reāli vainīga pie tā būs tikai pati sieviete, kas dzīvi pakārto attiecībām.
16.11.2012 12:19 |

Reitings 253
hahaa-tas koments otrs bija domāts citā diskusijaa, nez kā vinjsh nokljuva te :D :D :D
16.11.2012 12:34 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nezinu. Sekotāja? Nē, bet palicēja arī nē. Drīzāk - es skrienu pakaļ ērtībām, labklājībai, mieram. Ja mans vīrs pēkšņi ienāktu virtuvē un teiktu - mīļā, braucam uz....! Es teiktu "nē". Viennozīmīgi.

Pirmkārt, uz precīzi 5 mēnešiem esam atbraukuši uz Vāciju. Iekrāt naudu, lai varētu normāli dzīvot, īpaši neiespringt par darba un studiju apvienošanu Rīgā. Bet tas bija vairāk manas iniciatīvas dēļ, jo man nepatīk raustīties - būs rīt nauda vai nebūs.

Otrkārt, ar savu "jā" zagsā es jau atteicos no labas darba vietas. Jo, es neesmu no tām meitenēm, kuras pašas ik mēnesi iztērēs 200ls drēbēm, 100ls kosmētikai - rēķini uz pusēm. Es uzskatu, ka visām finansēm ir jābūt kopīgām. Tas ir, kurš atcerās tas izdara. Nepastāv tāda - mans/tavs - ir mūsu. Bet, Rīgā es pelnīju krietni vairāk kā vīrs. Tas nesagādāja problēmas man, bet viņam. Tādēļ, šobrīd pelnam dzīvoklim un citām lietām, kuras būs nepieciešamas.

Ja man nāktos atteikties no visa viņa dēļ, kādēļ lai viņš neatteiktos no visa manis dēļ? Šādi visu sgrozot ir jāsaprot, ka tas ir debili jau pašā saknē. Ir jāapsēžas, jāizsver un jāizdomā - kas būs tālāk, kā būs tur - projām. Ko tas dos un ko tas atņems ilgtermiņā. Mani neinteresē lūrēt uz piramīdām trīs gadus, ja es saprotu, ka tie trīs gadi paies un atgriežoties man vēl būs nepabeigta doktorantūra, jāsāk domāt par bērniem un tā tālāk.

Lai cik ļoti šeit sievietes nelielītos, ka savu vietu zem saules izcīnīs visur... Es nezinu, kā es ar savu politologa bakalauru varētu bīdīt karjeru, pemēram, Taizemē. Vai Ķīnā. Savukārt uz Rietumiem - kaut šeit pat Vācijā, ir vajadzīga valoda. Otrkārt, cik daudziem vispār kaut ko izsaka Latvijas 1. līmeņa augstākā ar praksi kādā Latvijas mini kantorī?!

Nē, es sekotu tikai tad, ja labums tiek abiem - tas ir, zaudējums ir mazāks kā ieguvums. Pretējā gadījumā - kompromisi vai palikšana.

Secinājums: Neesmu akla sekotāja. Bet atbalstu neliegtu nekad, tas gan.
16.11.2012 13:14 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
nu i kāda starpība? mīlestībai nav robežu.
24.11.2012 06:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!