Garšīgā diskusija - padalamies!

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Šodien visu dienu rosos pa virtuvi,sagribējās kaut ko garšīgu,pašgatavotu kārumu,nevis veikalā pikrtu. Sataisīju biezpiena bumbiņas ''pončikus'' un izmērcēju šokolādē,jeb ''glazūrā'' un pārbēru ar kokosriekstu skaidiņām. Arī dzērienu,iespaidojos no Dulce Candy,viņa vienā no saviem video taisīja Horchatu.

Nezināju,kas tas ir,bet izskatījās tik garšīgi,ka izmēģināju.
Es esmu sajūsmaaaaa,zinu,ka tagad taisīšu visu laiku. Man vienmēr ir paticis taisīt kaut kādus kokteiļus,samest visu kopā,vienmēr ir sanācis labi.
Horchata ir taisīts no rīsiem,iebiezinātā piena,kanēļa,vaniļas,klāt vēl pievieno ūdeni/pienu pēc garšas.
Viņa video rīsus turēja 2h aukstā ūdenī,bet es vienkrši izvārīju viņus (ne līdz galam,tādus puscietus) pēctam vāra kopā ar kanēļstandziņām un ļauj tam visam ievilkties. Pēctam blenderī samaļ rīsus ar kanēli,pievieno iebiezināto pienu,(viņa lika arī ''evaporated milk'' cik saprotu ir kaut kāds tvaicēts piens,nezinu vai te LV kas tamlīdzīgs ir,tāpēc es liku parasto pienu) un ūdeni.
Sanāca tiešām labi! Varbūt kāda grib pamēģināt :)

Lūdzu padalaties ar saviem mīļākajiem kokteiļiem,karstajiem dzērieniem,paštaisītiem saldumiem,kūku receptēm,utt. Gribas izmēģinātu daudz ko jaunu,kā arī man drīz ir dz.d un pati cepšu kūku,kēksiņus,utt,tāpēc man tiešām vajag idejas,kā arī dzērienu! Paldies! :)

14.11.2012 19:34 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Jap, domāju recepti amerikāņu pankūkām.
Paldies, ņam ņam un klaviatura
15.11.2012 15:52 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es esmu cepusi tās amerikāņu pankūkas, vienkārši salīdzinoši daudz soda jāpieliek un mīkla nedrīkst būt pārlieku šķidra. Bet man tomēr labāk plānās garšo :)
15.11.2012 15:53 |

Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Tām kurām garšo āboli un kamēr ir ābolu laiks, varu ieteikt garšīga ābolu pīrāga recepti!
http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/abolkuka-izcila/
Esmu jau trīs reizes šoruden taisījusi. :)
15.11.2012 15:54 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Būs jāizmēģina kādu reizīti pašrocīgi taisītās, varēšu salīdzināt ir vai nav līdzīgi garšā.

Tik vienu pazīmi pamanīju - nezinu vai nozīmīga, drīzāk jau nē.
Bet cepot no gatavā maisījuma, katras pankūkas virsma man sanāk perfekti gludā (kā interneta bildītēs), nevienā no paštaisītajiem variantiem neesmu redzējusi tādu iznākumu. Gan ņam ņam, gan klaviatūras linkā viņas ir pleķainas un ne ar ideāli formu. Varbūt maisījumā ir kas tāds, kas regulē arī to.
15.11.2012 15:56 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es gribu vafeļu pannu, lai var garšīgas vafeles cept :)
15.11.2012 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits