Esmu ļoti greizsirdīga!

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Sveikas maitenes, vēršos pēc palīdzības, jo es vairs nezinu, kur likties, es jūtu, ka tā "apēd" manu mīlestību.

Stāsts ir sekojoš, esmu kopā ar draugu 1 gadu, rit jau otrais. Man liekas, ka problēma ir manī, bet esmu gaužām apjukisi. Esmu ļoti griezirdīga uz citiem cilvēkiem viņa dzīvē, vienmēr gribas būt pirmajā vietā, lai viss notiek pēc mana prāta, ja nenotiek, es ļoti sapsihojos un kļūstu agresīva vārda vistiešākajā nozīmē - ārdos, situ, psihoju, mēģinu aizvainot! Pēc tam nožēloju, skrienu atvainoties, līdz šim man viss tiek piedots, bet baidos, ka tā ilgi nebūs. Visvairāk es esmu greizsirdīga uz viņa tā sauktajām "draudznēm", viņam tādas ir daudz, un viņš ir cilvēks, kam gribas visiem palīdzēt. Mani tas kaitina, jo negribas, lai viņš rūpējas par svešām sievietēm. Visvairāk sadusmojos, ja viņš atceļ mūsu tikšanos dēļ, kādas draudzenes, kura nonākusi problēmā. Vakar viņa kolēģe nonāca slimnīca, mums bija sarunāts satikties, bet viņš atcēla, jo jābrauc pie viņas ciemos. Attaisnojās, ka mani, taču redzot katru dienu. Tas ir tikai viens gadījums. Vakar sacēlu traci, beigās viņš pateica, ka viņam mīļums uz mani nedarbojoties, pat vienā frāzē izmeta, ka ispējams vairs nemīl mani. Es protams ļoti pārdzīvoju, aizgāju uz baseinu, izvēdināju galvu, piekritu šķirties. Savukārt tad viņš mani nelaida prom. Palikām kopā, centīsimies abi.

Esmu apjukusi, vai manas prasības tik ļoti nerūpēties par visām pasaules sievietēm ir pārspīlēta? Vai tas ir egoistiski? Man nepatīk šāda viņa attieksme, jo manuprāt viņš pret tām "vienkārši draudzenēm" izturās pārāk laipni. Esmu teikusi, ka viena viņa draudzene man īpaši nepatīk, bet ļoti bieži, kad ejam kaut kur divatā, tiek piedāvāts aicināt šo draudzeni un viņas draugu līdzi. Esmu teikusi, lai tā nedara, bet neņem vērā.

Es vnk mirstu no domas, ka viņš savu uzmanību veltīs citai, tai laikā, kad varētu būt kopā ar mani. Pārmetu, ka gan jau uz slimnīcu meitenei puķi aizvedīs, bet man viņš nepērk! Uz, ko saņēmu atbildi - man mīļums uz tevi nedarbojas.
Šodien ieraudzīju, ka tā meitene viņam k-ko facebookā komentējusi, un es no dusmām gandrīz uzplīsu, bet nu savaldījos.

Nepatīk, ka viņam ir tik daudz sieviešu draudzeņu.

Esmu prasījusi, vai viņam tās draudzenes patīk, bet vnm saņemu noliedzošu atbildi. Bet man ir aizdomas, ka patīk gan. Mums ir interesants attiecību stāsts, bet kad viņš bija kopā ar savu bijušo, es biju šāda vnk draudzene, kurai viņš bieži rakstīja. Tiesa, toreiz man simpātiju nebija un ar puisi sagāju kopā, kad jau viņš bija izšķīries un gadu nebijām tikušies.
Varbūt tieši tāpēc arī esmu tik greizsirdīga.

Ko man darīt?
14.11.2012 16:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Paskatamies no otras puses:

Tu kaut ko citu, kā pārmetumus un greizsirdības scēnas savam draugam dod?
Šobrīd izskatās (var jau būt, ka tikai to piemini), ka pieprasi, pārmet, neatļauj.

Varbūt tu ar savām lēkmēm bojā attiecību mikroklimatu, ka labi gribēdams, viņš nemaz nevēlas Tev neko dāvināt, jo mājās nekas cits, kā kārtējā brēkšana nesagaida.
14.11.2012 17:17 |

10 gadi
Reitings 3997
Womankind, tā jau gluži nav, ka tikai pārmetu, esmu ļoti mīļa pret viņu, ko arī viņš atzina, es ļāvu viņam vienu brīdi iet un tikties ar ko grib, bet tad jutu, ka ir otra galējība - ka tad tik skriet apkārt vajag ar vien vairāk un vairāk.

Esmu iestrēgusi, laikam esam pārāk dažādi cilvēki, es neesmu tik sociāli aktīva kā viņš. Vrb man jāmeklē tad, kuram nevajag tik daudz sieviešu draudzeņu un glābt visu pasauli, bet parastu mierpilsoni.
14.11.2012 17:22 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Es,protams,neattaisnoju tevi par tādu psihošanu,bet,vai tas ir normāli,ka citām var dāviņat puķes,a savai meitenei nē?Šito es nesaprotu..Ja pret savu meiteni ''mīļums nedarbojas'',tad,lai iet pie tās ''uz kuru darbojas''.Kaut kāds dīvains puisis!
14.11.2012 17:23 |

10 gadi
Reitings 3997
vrb vaina ir arī tajā, ka viņš iesākumā mani pieradināja pie tā, ka es biju viņam visvarīgākā, tad viņam nebija izteikta vēlme pēc citiem. Tad, kad dabūja amni savas draudzenes statusa, tad jau mainījās, tad vajadzēja citus, citus, citus. Un es vnk attapos - kā tagad nebūs vairs tā? Es vairs neesmu tava princese?

Un tad arī visas nesaskaņas sākās.
14.11.2012 17:24 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vēl jautājums - kā Tu izskaties, kad esat mājās? Kā pavadat laiku, kad esat abi kopā?
Varbūt mājās uzturēties ar tevi viņam vienkārši ir garlaicīgi.
14.11.2012 17:25 |

Reitings 4073
pff...izlasīju visus komentārus..Patika tevis rakstītas-kopā bijām restorānā,viņš draudzenei zvanījās ik pēc 10 min.Nu man tas NELIEKAS NORMĀLI!
14.11.2012 17:26 |

10 gadi
Reitings 3997
Womankind - mēs nedzīvoajam kopā. Paliekam viens pie otra pa brīvdienām, bet tad viņš bieži spēlē datorspēles. Darba dienās viņš līdz naktij tup birojā, brīvdienās pārguris, knapi no gultas tad dabūt laukā var, pus dienu guļ.

Kad esam kopā, tad parasti skatamies filmas, pagatavojam, ko jauku, aizbraucam šur tu, ejam uz kādu restorānu.

Es jau teicu, ka nelikās normāli, ka visu laiku zvanīja, - atbildēja - ka, ja man būtu kāda laba draudzene, es arī satrauktos.

Pfff, tai pašā laikā bijuši vakar, kad vsp aizmirst paskatīties telefonā, kad esmu ko uzrakstījusi.

Lieki piebilst, ka sex mums ir nenormāli reti, man likas labi ja 1 x nedēļā. Es jau vairs neprasu, ko tur....Atkal saka, ka negribas mīlēties, jo man sāp, jā, man sāp, bet nejau ennormāli un nejau visu laiku un es nekunsku un nevaidu sāpēs.
14.11.2012 17:31 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Man kādu laiku bija līdzīgi, bet izdevās to ar draugu izrunāt un atrisināt.
Var jau runāt par pašvērtējumu utt., bet jāskatās, kāpēc puisim ir tik daudz draudzeņu. Ir gadījumi, ka puisim kādā dzīves posmā ir bijis grūti atrast sev sievieti partneri (jo bijis kautrīgs) un viņš to kompensējis ar tām draudzenēm. Tad, nonākot attiecībās, viņš vairs neprot veltīt savu uzmnaību un rūpes tikai vienai sievietei, jo ir pieradis pie šo daudzo draudzeņu kompānijas un uzmanības.
14.11.2012 17:36 |

10 gadi
Reitings 3997
Baiba, tā varētu būt, pirms manis viņš arī bija kādus 2 gadus viens, pa to laiku arī man liekas savāca visas tās draudzenes.
14.11.2012 17:38 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
es laikam atšķiršos, bet puķes un mīļums pret citām, bet pret savējo nē, man tomēr īsti labi nešķiet..
varbūt tās draudzenes ir vairāk kā "draudzenes"?
14.11.2012 17:41 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Pēc visa rakstītā, es nesaprotu, ko Tu ar viņu vēl dari kopā....
viņš taču klaji parāda, ka Tu viņam esi tikai tā starp citu.
14.11.2012 17:43 |

10 gadi
Reitings 3997
norija - par to es satraucos visvairāk, bet pieķērusi neesmu un pats neatzīstas!

Tiesa, savā telefona - NEKAD man skatīties neļauj.
14.11.2012 17:43 |

10 gadi
Reitings 3997
Parunāšu šovakar vēlreiz ar draugu. Vrb tiešām jāizbeidz šīs attiecības.
14.11.2012 17:47 |

Reitings 4073
Tavā situāciju,es ne tikai psihotu!
14.11.2012 17:50 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Cik Tava situācija pazīstama... Es šobrīd mācos sadzīvot ar savu greizsirdību, mācos sevi kontrolēt, lai dusmās VIŅU neaizvainotu, nepsihot, ja viss nav pēc mana prāta un cenšos tik daudz nedomāt, lai no mušas neuzpūstu ziloni. Cik gan tas viss ir grūti! Bet ir to vērts, jo apzinos, ja trakošu un pārmetīšu - ja kaut ko būšu sadomājusies - vnk vienā brīdi varu VIŅU zaudēt.
14.11.2012 17:54 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
man arī šodien ir slikti, bet man ir brendijs, kola, ledus un super duper jauka dzīvokļa biedrene :)
14.11.2012 18:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jautaajums autorei - taas draudzenes liela dalja nav no skolas laika?
14.11.2012 18:14 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es pat nezinu, ko es izdarītu, ja es būtu tavā vietā..
Cenšos savu greizsirdību apslāpēt. Iemeslu nav, bet reizēm tāpat uznāk melnie.
Gribās tavu draugu salamāt, nesmuki viņš rīkojas.
14.11.2012 19:24 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
Nu, man arī kaut kā šī situācija nepatīk, tavā vietā arī noteikti būtu greizsirdīga, varbūt nepsihotu un neārdītos, bet sašutusi točna būtu!
Es tomēr esmu privātīpašnieciska, un noteikti neļautu savam puisim dāvināt citām puķes bez īpaša iemesla (izņemot jubilejas, sieviešu diena u.c)
Ieteiktu tev tiešām ar viņu nopietni parunāt, jo savādāk tu vari gan sevi, gan viņu novest līdz ārprātam. Lai veicas!
14.11.2012 19:26 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Mans gadījums, kad biju vecumā ap 20 :D Arī man attiecību pirmie gadi pagāja greizsirdības zīmē. Bet nekas, vismaz esmu "izšāvusi" visu greizsirdības pulveri, ka vairs tā nav, un dzīve ieiet mierīgās sliedēs. Tagad manējais var kaut visu dienu tusēt ar svešām dāmām, es būšu pilnīgi nesatricināma.
14.11.2012 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)