Maniaki, nepatīkami cilvēki

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Sveicinātas nedēļas vidū! :)
Šodien man sanāca nepatīkama situācija. Pieturā pamanīju nepatīkama paskata vīrieti, kurš mani visu laiku vēroja. Vēl pie tam autobusā apsēdās tieši aiz manis. Es vispār esmu dikti bailīga, protams, safantazējos viskaut ko - ka viņš man tūlīt nazi mugurā iedurs un tā tālāk.
Kā tikt galā ar šīm bailēm? Ja ieraugu kādu netīkamu cilvēku, man uzreiz šķiet, ka man grib nodarīt pāri.

Vai jums ir bijuši/zināmi kādi nepatīkami starpgadījumi?
Un kā ar tām piparu, asaru gāzēm? Nēsājat tādas?
14.11.2012 16:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Cataleya - kuraa pilseetaa tad tu dziivo, ka bail ar metro braukt? daudzaas rietumvalstiis metro izmanto arii ljoti paartikushi cilveeki un neviens neko nebaidaas. protams, ja parasti staigaa iisos svaarcinjos, decoltee un sadomaa ap pl.11 pavizinaaties, taa ir cita lieta. bet dienas laikaa neko biistamu metro neesmu maniijusi,tik sominja ir jaatur cieshi klaat, tas arii viss.
14.11.2012 19:07 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
meitenes, man viens pašaizsardzības piepratējs arī teica, lai ar naīem un gāzes baloniņiem neaizraujos. Ka vienkāršāk un dažreiz efektīvāk ir vnk atslēgu vnm rokā turēt tā, lai atslēgas spicākā daļa caur pirkstiem līstu laukā, un, ja nu kas, tad ar to bliezt. To uzbrucējam grūtāk arī no rokas dabūt laukā, taču sāp pamatīgi, kad ar tādu iedur.
14.11.2012 19:15 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
krista, tev ir taisnība, ka metro ir visādi cilvēki- pilns komplekts un es neteicu, ka man ir bail, man gluži vienkārši nepatīk. Esmu gan dzirdējusi arī to, ka tajās metro pieturās, kur nav stikla sienas pirms sliedēm, ja trāpās kāds trakais un stāvi tuvu malai- tevi vienkārši var nogrūzt uz sliedēm. Kā arī esmu kautiņu piedzīvojusi mazā metro vagoniņā, kurš ir pārlādēts, kad kādi 5 cilvēki sāk kauties... nav tas patīkamākais piedzīvojums gaišā dienas laikā.
14.11.2012 19:19 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
es vienmer mozha un ejot tumsa sjatos pa malam un uz savu enu, lai pec enas redzetu vai neviens nav pietuvojies!

Man ir pilnigi tas pats! Ipasi pedeja laika.
Mani si paranoja ir ta parnemusi,ka nespeju viena pa ielu iet gaisa diens laika. Ja vel fantaziju tam visam pieliek klat tad vispar eju un raustos no visa.
14.11.2012 19:31 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Esmu dzirdējusi pamācību - ja Tev kāpņu telpā kāds uzbrūk, tad jākliedz UGUNSGRĒKS!

Mana Ome vienmēr šito pašu man mācījusi :)
14.11.2012 19:42 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ārprāts, meitenes uzmanieties un sargiet sevi. Sāku domāt vai nevajadzētu pieteikties kaut kādiem pašaizsardzības kursiem :D
14.11.2012 19:48 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nekad nekas nav noticis. Nu kaut kādus kratītājus esmu redzējusi, bet viņi parasti ir nekaitīgi un mūk no pirmā uzdirsiena vai draudiem. Neatbalstu nažus balonus utt, jo patiešām - kamēr izvilksi no somas, viss posts jau būs nodarīts. Mana metode būstamās situācijās ir satvert atslēgas mēteļa kabatā tādā tvērienā, lai ja nu kas, var ļaundarim acī durt :D Man tās lielās, garās atslēgas ir - izskatās lietderīgas :d
14.11.2012 22:18 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
nedaudz ir bail no tonnām, kas dažreiz novēro kaut aŗi esmu lūzers (viņas jau to nezina). bet bail ka izvaros, un protams ka nevarēšu dabūt erekciju, tādēļ kko iešpricēs un apsies peni un pēc tam atmirs un būs jānoņem.
14.11.2012 22:22 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Man vnm ir bijis bail iet vienai pa tumsu,un ja kads iet aizmugure,tad galva nak visada domas,ka nu tulit nodurs mani utt. Brrrrr
Vienreiz bija nepatikams gadijums viena pietura Riga. Uz solina guleja bomzis un piebrauca klat busins nokura izkapa 2 lieli policisti un saka to bomzi kratit,apsaukat,niraties-nu vnk nezeligi. Es,protams,soka blenzu ka ta var. A tas viens policists paskatas nikni uz manu-Nu ko tu luri. Bez maz vai ka tulit man ari krames. Brrr,butu balons pa rokai,iepustu tiem mentiem un betu.
14.11.2012 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits