Sveikas meitenes:)
kaa jums klaajas?!
šodien mierīgi sēdēju mājās,kad pēkšņī skypa zvana draudzene no LV,domāju nu ok papļāpāsim,skatos te pēkšņi citas sejas rādās,bijusī kursa biedrene kura vienmēr klasē bija izlecēja viņa bija princese pārējie niecības viņas uztverē,sāka kko neglītu runāt un apsaukāt,nodomāju ka man taču tas nav jāklausās,nepatiesi apvainojumi nu kam man to,nav nemaz mainijusies kāda bija,tāda prinsese vēl ir,skatos te pēkšni dr.lv no manas kadreizējās labākas draudzenes profia man raksta tā pati Princese,pats labākais ka kādreiz Princese ienīda manu nu ja bijušo labāko draudzeni bet tgd sadziedājušāš,un tik bezkaunīgi aprunā nu šausmas,un mans draugs viņai kko atbidēja un Princese saniknojās un pārlasīdāmās saka man ka es nožēlošot pasacīti-draud man par to ka viņa izlasijusi ka es itkā saku ka viņa ir izplūdusi,bet patiesībā izplūdusi bija viņs skyp bilde...
Es jau nebrīnos ka tā Princese ir tāda bezkauņa,bet ka labākā draudzene šādi izrīkojas,apmelo mani un ir kļuvusi par citu cilvēku. Un nav jau vairs nekāda pusaudze,pieaugusi sieviete.
kas jums par šo ir sakāms?