Labvakar!
Man tāds jautājums - kā lai tiek galā ar agresiju? Tā moka gan mani, gan manu draugu (kas cieš no tā visa).
Ja es uz savējo sadusmojos un tad kkas nenotiek pēc mana prāta (viņš mani ignorē, vai kkas tāds), es vnk uzsprāgstu! Varu kliegt, apvainot, bet šodien aizcirtu durvis istabā, un no durvīm izbira stikls!
Un vienmēr es eju līdz galējam - šodien tās bija durvis, vakar pa visu virtuvi izmētāju maisiņus, un pēc tam es to visu tik ļoti nožēloju, varu krist histērijā un raudāt, lūgt Dievu lai palīdz man tikt galā ar šīm lēkmēm, lūdzu piedošanu draugam, solu, ka tas vairs neatkārtosies, bet pēc pāris dienām - pat vismazākais sīkums, mazs provocējums no drauga puses un atkal viss no jauna. Es ļoti labi saprotu, ka manējam var vienu dienu pieriebties un viņš vnk var aiziet prom, bet es nezinu kā lai tiek ar to galā! Varbūt ir kādi padomi, pieredze? Uzklausīšu, izmēģināšu jebko! Es tiešām negribu būt tik PRETĪGS cilvēks.
P.S. Tad arī pie reizes, varbūt kāda zina - vai ir tādi meistari, kuri liek stiklus iekšā durvīs? Un cik tas apmēram maksā?