Sveikas meitenes!
Stulbs jautājums (tiešām stulbs) ... bet...
Kā jums šķiet - būtu pieklājīgi savai ģimene ārstei sūtīt e-pasta vēstuli ar lūgumu ieteikt kādus medikamentus labāk lietot utt.
Vienkārsi situācija tāda, ka šobrīd pie ārstes nav iespējams tikt (pieraksts pilns līdz nākamajai piektdienai!!!!) ...akūtajās stundās darba dēļ netieku! ... ... bet jūtos ar vien čābigāk :@
Nebūtu pieklājīgi... tad jau labāk piezvanīt. Ārsti jau ir diezgan noslogoti.. iedomājies, ja viņai vēl daļa no dzīves ir jāpavada atbildot uz pacientu epastiem... ''elektroniskā ārstēšana'' arī izklausas absurdi :)
Jā, pats pirmais par ko iedomājos, arī bija telefona zvans! ... bet, ja jau viņa ir tik noslogota, kā varu zināt vai un kad varu viņu traucēt ar saviem telefona zvaniem?!
Es vienmēr zvanu, ja nevar sazvanīt nosūtu sms. Vienmēr atbild.
Ja nevari sazvanīt ģimenes ārstu zvani uz ārstu konsultāciju telefonu ( googlē var atrast ).
Sen neesmu bijusi pie ģimenes ārstiem, tāpēc man pārsteigums par kombināciju - ārsts un e-pasts. Man liekas, ka visu dienu var pavadīt, atrakstoties uz e-pastiem. Bet viņiem jau tā daudz darba. Nez, es tomēr e-pastu nerakstītu. Noteikti zvanītu.
Man ģimenes ārste pati uzrakstīja draugiem.lv, tad gan biju apstulbusi par komunikācijas veida izvēli. Tā ka e-pasts nav nekas briesmīgs, ja ļoti vajag. Protams, tas ir arī atkarīgs no paša ārsta.