Sveikas, vai Jums kādreiz ir gadijies sasist glāzi, vai ir bijis jāmaksā?gājāt prasīt cik jāmaksā par to? un , ja bija vai nebija doma tur vairāk neiegriesties?
haahaa, es veikalā vēru vaļā lielo kolu, tā bija sakratīta, un es aiz izbīļa vēl īkšķi uzliku virsū. :D Neko, vietējais veicis, biju sīka, viss chotka. :D
Draudzenes meita apgāza vīna pudeli Rimi. Apsargs nāca, teica, ka būs jāmaksā. Draudzene pateica: kā jums te tās pudeles saliktas, ka bērns viegli var apgāzt?! Viss atrisinājās uzreiz. :D
man arī bērnam netīšām izslīdēja sulas glāze, bet raid'ti skati no tās ēdnīcas vadības bija drausmīgi, bet pārdevējs nelika maksāt, neesam no Rīgas, tāpēc brīnums.
Esmu saplēsusi Maximā vermuta pudeli. No rokām izslīdēja. Visi uzreiz skatījās uz manu pusi, bet es izlikos, ka neko nezinu un izlikos, ka pati esmu šokā:"Kuram pudele saplīsa?" :D Tad nu gan ātri pašapkalpošanā samaksāju par pārējiem pirkumiem un fiksi gāju prom. Apsargi neapstādināja un un tiku sveikā cauri :D
Mums nekad nav jaamaksaa pilniigi nekad ,nekur,ja neetiisaam kaut ko saplees...kur nu veel beerns!Man tas loti patiik,ka tiesi mierina to mazo ,vai lielo ,lai neuztraucas uttLiels pluss manai dziivesvietai atkal!:)