Labvakar!
Man tads interesants stasts sanaks, bet versos pie jums pec palidzibas, lai stastam manam butu ari , vai nu beigas vai turpinajums.
Vienvardsakot, bija briva visus sos 2 gadus bez ilglaicigam attiecibam.
Vienu dienu izdomajam ar draudzenem, ta pat iepazisanas portalos , kur spaida sirsninas, raksta zinas iepazities.
Taa nu luk, iepazinos ar vienu interesantu virieti. Likas ,ka no teikta visa pilnigs pretstats maniem bijusajiem tikai ,bez jebkadiem spilgtiem strukumiem.
Viss gaja ,kaa smerets, skype sarunas, telefona zvani,iszinas..
Tad es ar vinu satikos, abiem bija abpusejas simpatijas, nekas pilnigi neliecinaja ,ka turpinajums varetu svarstities. Pec tiksanas ir pagajusas 4 dienas.
Man tiesam tas virietis iepatikas, esmu jau pec butibas tada impulsiva un atra , butu randina vinu noplosijusi, bet ietureju tadu distanci. Un aizvakar man sirds nelika miera, jo tiesam man sirds sen nebija taa jusmojusi, un es uzrakstiju tam virietim, nacas ilgi gaidit atbildi, bet taa vieta ,lai kaut ko talak turpinatu , ko vairak vai vispar, man atbildeja nesasteigsim, lausimies plusmai , vinam to ir kads ieteicis, jo tas pilnigi nav tas cilveks ar ko taa teikt iepazinos, jo tas ar ko iepazinos bija gatavs iet uz kaut ko jaunu nebijusu...
Es tagad nezinu ko darit, isteniba sakarigi jau butu visu likt pie miera un dzivot talak, bet ja vins man ir parak iepaticies? Sodien no vina pilnigi nav nekadas zinas, zinkare moka, kur vins ir ,ko dara, bet zinu ja uzrakstisu , zvanishu , interesesos bus slikti, paliksu pa lupatu ,kas skrien pakal..
Ko jus daritu mana vieta? ( ja spejat iedomaties sevi mana vieta) Busu prieciga sanemt pozitivus ieteikumus.