māte palikusi ahoholike , velos palīdzēt brālim.

Reitings 132
Reģ: 14.02.2012
Sveikas ir tada situacija ka matei brāli atnēma saja vasara bet pēc tam dabuja atpakal nu tagad no augusta pagajusi neilgs laiks ka si atkal visa dzive vinai saskobijusies , jo tev strada talu prom un si tik dzer velos vnk lai bralis pie vinas nedzivo nezinu ko lai daru varbut varat ko ieteikt pie sevis nevaru nemt man ir darbins un ar draugu esam par to runajusi ka nesam pasi gatavi tam un nezinu ka vispar sis lietas kartojas , lai iedotu vinu cita labaka ģimene?
12.11.2012 16:32 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ir ļoti liela atšķirība, vai esi strādājusi ar garīgi slimiem (arī atkarīgajiem), kā speciāliste, profesionāle, vai dzīvojusi ar tādu kopā vienā mājā, vienā ģimenē.. tā ir ļoti liela atšķirība, tici man.

ja slimnieks ir kāds no vecākiem vai tuviem radiem, bērnu runāšana vai nerunāšana tur ir bezjēdzīga, ja vien nav spēcīgs pieaugušais, kurš dzērāju pieskata un pie iespējas piedabū ārstēties. vienmēr jau ir izņēmumi, protams..

raksta autore visticamāk ir laimīga, ka tikusi prom no elles... man brālīti žēl.
12.11.2012 20:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
mau5-saprotu tevi loti labi ,ja esi gaajusi tam cauri!Tev taisniiba -taa ir elle!Arii straadaat ar siem cilveekiem ir loti gruuti!Man zeel visus ,kuriem jaadziivo kopaa ar alkoholikiem,bet var meeginaat tomeer!Meeginaats nav zaudeets!:)
12.11.2012 21:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)