Varbūt kāda vēlas mazliet nopelnīt?

Reitings 152
Reģ: 19.09.2010
Ir tāda lieta,saistīta ar kredītiem,es jums nosūtu uzaicinājumu uz epastu paņemt kredītu un jūs paņemat (ktvai vis mazāko -5ls) jums to uz bankas kontu atsūta un jūs kaut vai uzreiz aizsūtat atpakaļ un kredīts būs nomaksāts! Man par to tiks atsūtīti 10ls un mēs tos varētu sadalīt uz pusēm un piecus es jums pārskaitītu! Ieguvējas būtu mēs abas! Kādai varbūt tieši šobrīd ir nepieciešama maza naudiņa un vēlas?:)
12.11.2012 14:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mēs katrs spriežam un secinām par notiekošo, vadoties pēc informācijas, kas ir mums zināma.

Ja Tu, mia_lt_3, atļaujies nosaukt kādu par stulbu tādēļ, ka Tev nav konkrētas informācijas par konkrētiem gadījumiem, kad tiek liegta iespēja saņemt kredītu bankā, tikai tādēļ vien, ka ir kādreiz ņemts ātrais kredīts, tad drīzāk par stulbu esi uzskatāma Tu.
12.11.2012 15:26 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Stulbums ir tieši iedomāties, ka tos 10 latus ātro kredītu kantori par brīvu dala, nevis ar aprēķinu, ka tādā veidā sev nodrošina klientus nākotnē.
Ja gadīsies situācija, kurā banka šaubīsies - dot aizdevumu vai nē, tad tas 5 ls aizņēmums iznākumu pārvilks "neaizdot" pusē. Jo, kā jau Liliii smuki paskaidroja, vajadzība aizņemties kredītus rada nestabila cilvēka iespaidu, kas neprot tikt galā ar savām finansēm.
12.11.2012 15:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ak dievs, bet kredītvešture jau sabojājas tikai tad, ja laikā neatmaksā aizdevumu. ja vienu reizi paņemsi kredītu un visu samaksāsi-neredzu problēmu. tiešām vēlētos dzirdēt cilvēka viedokli, kuram pašam tā ir gadījies. varbūt ir bijuši klāt vēl pietiekoši daudz nozīmīgu faktoru, kādēļ banka neieveda kredītu. galu galā pat ar sabojātu kredītvēsturi bankas dod aizdevumus, tikai palielinās ķīlas , galvotāju daudzums utt.
12.11.2012 15:27 |

10 gadi
Reitings 5929
Bankas taču arī ir labi informētas par šīm akcijām un tas būtu neobjektīvi un dumji no viņu puses 5Ls dēļ nedot kredītu. Ņemiet vēra, ka kredīti ir banku peļņas avots un viņi nav ieinteresēti katram, kuram bijis mazais kredīts, nedot lielo kredītu.
12.11.2012 15:28 |

Reitings 43
Reģ: 04.09.2012
Zaptes burka pilnīgi nezin par ko runā.
Kredītu var nedot ja kā jau lilii minēja tu ņem aizdevumus visos ātrajos kredītos ilgu laika posmu un tad neilgi pēc tā gribi paņemt aidevumu bankā.
Ja tu esi ņēmis konkrētu naudas summu ,kautvai 500 ls jauna dīvāna iegādei un atdevis viņu ,tad nekādas problēmas pie kredītņemšanas bankā nerodas. Atšķirībā no zaptes burkas zinu par ko runāju,jo strādāju bankā .

Reitings 8407
Dati par mūsu darbībām jau tāpat saglabājas un arī šādi 5 ls no šaubīgām iestādēm (jā, zinu, ka šīs iestādes regulē arī FKTK, bet vienalga uzskatu, ka tādas šaubīgas vien ir, visi tie sms kredīti un citi dzīvnieki) var visu izbojāt. Tas arī var liecināt, ka tu tomēr nespēj iztikt ar savu algu un tev vajag papildus līdzekļus. ;)

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Loģiski, ka tiek sačakarēta kredītvēsture! Ātrais kredīts var būt tikai pēdējais gala variants, kad tiešām visi striķi trūkst. Ja plāno jelkad dzīvē ņemt hipotekāro kredītu, kredītu priekš auto vai vēl ko tādu lielu, nekad, nekad, nekad neņem ātros kredītus!
Diemžel šobrīd tie tiek reklamēti kā tāda parasta ikdienas prece. Bet viņi zina, ka ar to piesaistīs tevi uz mūžu, jo bankā vairs nevarēsi saņemt kredītu.
Un tieši dēļ tām mazajām summām. Ok, ja paņem 200 ls un atdod, tad vēl tā, mazums kas dzīvē gadījās. Bet kādam jābūt cilvēkam, lai aizņemto 5 Ls ārajā kredītā?
12.11.2012 15:32 |

Reitings 8272
viņi pašlaik dala tos 10 ls par brīvu ,lai piesaistīti sev klientus, bet ne lai jau cilvēkiem sabojātu kredītvēsturi, jo cilvēki to sabojā paši, ja laikus neatmaksā aizdevumu. galu galā ātrais aizdevums it nemaz nenozīmē, ka nevari iztikt ar to, kas tev ir. varbūt naudiņa biku pietrūka kkam lielākam vai tml?tad jau paņemot lielo kredītu arī var radīt nestabila cilvēka iespaidu. ņemot "lielo kredītu" skatās daudz nozīmīgākus faktorus, kā teiksim, kāda ir alga? cik tev ir īpašumu (kustamo un nekustamo), kā arī obligāti jābūt galvotājam šādam kredītam. un tālāk vērtē viņa mantisko stāvokli. ir gadījumi, kad nepieciešami pat 2 galvotāji, ja bankai šķiet, ka aizdevuma atmaksa nebūs pārāk stabila.nedomāju, ka sms kredīts iedragā cilvēka kredītvēsturi,ja viss tiek laikā nomaksāts. drīzāk cilvēks varētu paradīt ar to, ka vienas kredītsaistības, lai arī tas nav bijušas lielas, jau ir spējis nokārtot savlaicīgi un bez kavējumiem.
12.11.2012 15:33 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kredītvēsture ir sap... tad, ja kredīts nav apmaksāts laikā, ir parāds.
12.11.2012 15:36 |

Reitings 8272
drostala- tu tik droši par to runā. varbūt strādā pati kādā bankā un izsniedz aizdevumus vai arī pašai tā tika pateikts?te tika runāts, ka vēlas paņemt aizdevumu un nopelnīt. neredzu neko sliktu. tad nav jāšausminās, kādam jābūt cilvēkam utt?drīzāk, kādam jābūt cilvēkam, lai paņemtu aizdevumu 55 tūkstošus uz 10 gadiem, nezinot, vai pēc gada vēl viņam būs darbs?

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet kāda tad vaina šiem kredītiem, piemēram, cilvēkam vēl nav pārskaitīta alga, bet jāveic kāds maksājums, paņem to kredītu un , piemēram, parit jau atmaksā, kāda sabojāta kredītvēsture, ja cilvēks pat ir atdevis visu?

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
esmu par šo konsultējusies, tāpēc arī es zinu, ko runāju. :)
12.11.2012 15:37 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
klāt vēl pietiekoši daudz nozīmīgu faktoru
jā, bet arī ātrais kredīts ir viena no tādām lietām. Varbūt pati par sevi arī ne tik nozīmīga, bet - ja jau viss pārējais būtu tik absolūti ideāli, tad cilvēkiem vispār nevajadzētu to štrunta 5 ls dēļ tērēt laiku lai taisītu tādas mahinācijas. Tātad es pieņemu, ka tomēr arī pārējās lietas nav absolūti spīdošas. Kāpēc to kopskatu vēl pabojāt, pat, ja tas ir nedaudz?

keta.si, drīkst jautāt, par ko Tu bankā strādā, ja uzskati, ka Tu nu gan zini, par ko runā? Gribētos zināt, vai Tu tiešām pati izvērtē pieteikumus aizņēmumiem, vai strādā par apkopēju vai personu, kas dara kādus citus pienākumus.

Un - ātrais aizņēmums nozīmē gan, ka nevari iztikt ar to, kas ir.
12.11.2012 15:38 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ne jau tikai nozīmē to, ka nevar iztikt ar to kas ir. varbūt cilvekam nav naudas uz vienas bankas kartes , ar kuru jāveic maksājums... varbūt cilvekam ir tikai skaidra nauda dotajā brīdi, nevar visu vispārināt, jo gadījumi ir dažādi..
12.11.2012 15:41 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu tak ņemiet tos ātros kredītus, "pelniet", viena te stāstīja, ka šādā veidā 40ls dienā nopelnot, dariet, ko darīdamas, bet tiešām "ātrais kredīts" liecina par nespēju plānot savus ienākumus, vienalga, vai pērc kurpes vai maksā rēķinus un var negatīvi ietekmēt parasto kredītu/līdzingu piešķiršanu!

Ja visu atdot laikā, tad ne jau kredītvēsture ir sabojāta, bet bankas uzticība nebūs liela un šis ir absolūti normāls pamatojums, lai nekādu kredītu vai līdzingu jūs no savas bankas nedarūtu.
12.11.2012 15:46 |

Reitings 2982
kā man patīk.

tā tad, es naizturēju un piezvanīju kontaktiem uz kredītiestādēm.

Un muti ciet bļaurām. Ir sekojoši.

Ja cilvēks paņem šo sms kredītu un laicīgi atdod, nav bijuši parādi vai kavējumi, un ja tas nav katru mēnesi- banka to NEŅEM kā mīnusi izsniedzot kredītu nākotnē.

ņem vērā tikai tad, ja esi kavējis maksājumus, vai ņem kredītu regulāri, piemēram, katru mēnesi.

Tagad ceru, liela daļa apklusīs.
12.11.2012 15:47 |

Reitings 8272
pff smieklīgi īstenībā, ja tā būtu, jo tad pēc kādiem gadiem 10 nebūtu neviena cilvēka, kurš drīkstētu ņemt , piemēram, hipotekāro kredītu :D domāju, ka liela daļa pēdējo klašu vidusskolnieku pat jau šo sms kredīta iespēju ir izmantojuši.
ātrais kredīts nenozīme, ka nevari iztikt ar to, kas tev ir. lūk situācija, es teiksim esmu noskatījusi kkādu krutu skapi. ieraugu-vot viņam ir atlaide. esmu jau iekrājusi naudinu. bet redzu, ka atlaide darbojas vairs tikai dažas dienas, bet no saviem iztikas līdzekļiem paņmet vairs nevaru, jo jāpaliek naudai dzīvošanai un transportam, pie tam vēl, ja mēneša beigas, skaidrs, ka tā ir arī citur izdota. tā kā man ir lielākā daļa naudas jau iekrāta, nodomāju, ka tos trūkstošos 30 ls paņemšu ātrajā kredītā un nākošmēnes atmaksāšu naudu atpakaļ un būšu ieguvusi savu kāroto skapi lētāk.
nav jādomā, ka cilvēki vienmēr ņem ātro kredītu tādēļ, ka nevar iztikt. protams, daudzi tā dara, bet, ja tev teiksim vajag to piečuku ceļa naudai un tu viņu aizņemies un termiņā atmaksā, nedomāju, ka tas ir tik traki.
tā bija tā variācija par šo tēmu. kā jau teicu, ja bankas nedotu kredītus ātro kredītu ņēmējiem, tad peč dažiem gadiem vnk nebūtu, kas viņus ņem. jabkurā gadījumā bankas domāju, ka izjautā cilvēku, kādām mērķim tika ņemts iepriekšējais kredīts. un, ja ir šaubas, var taču nolsēgt papildus ķīlas līgumu vai tml. vai arī noslēgt vēl kādu galvojuma līgumu. to protams ir grūtāk izpildīt pašam aizņēmējam, bet ar galvotāju ir jārēķinās jebkurā gadījumā pie hipotekārā kredīta ņemšanas
12.11.2012 15:49 |

Reitings 2295
Nu vispār ir gan no svara, vai cilvēks ir ātro kredītu ņēmējs vai nav. Investori, biznesa eņģeļi, dažādi fondi loti bieži izvērtē ne tikai uzņēmuma finansiālo stāvokli, bet arī uzņēmuma īpašnieku privāto kredītvēsturi, tostarp ātros kredītus. Tā kā...
12.11.2012 15:49 |

Reitings 57
Reģ: 04.10.2012
angry, uz kādu banku tad tu zvanīji? tu zini vispār cik kompetenti cilvēki bieži strādā klientu apakalpošanā? un kad ej uz privātu tikšanos ar kādu bankas finanšu konsultantu, tad rādās cita aina?!

Man ir konkrēts, reāls, dzīvs piemērs, kad mans radinieks gribēja dabūt līzingu un banka viņam atteica, jo vairākkārt ņemti ātrie kredīti. Konkrēta bankas atbilde bija- ja spēsi gadu bez tādiem iztikt, nāc pēc gada vēlreiz runāt! Pilnīgi nopietni. Un nav jau tā, ka tāpēc tu nekad nedabūsi kredītu, protams, ka nē, bet šāda vēsture var tevi ierobežot!!
12.11.2012 15:50 |

Reitings 8272
slava TEV ANGRY!!!! :D beidzot. es jau arī biju gatava kādai kredītiestādei piezvanīt :D
un jā, mana draudzene vienā vakarā arī nopelnīja kkur 70 ls. un kas par to?
12.11.2012 15:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits