pff smieklīgi īstenībā, ja tā būtu, jo tad pēc kādiem gadiem 10 nebūtu neviena cilvēka, kurš drīkstētu ņemt , piemēram, hipotekāro kredītu :D domāju, ka liela daļa pēdējo klašu vidusskolnieku pat jau šo sms kredīta iespēju ir izmantojuši.
ātrais kredīts nenozīme, ka nevari iztikt ar to, kas tev ir. lūk situācija, es teiksim esmu noskatījusi kkādu krutu skapi. ieraugu-vot viņam ir atlaide. esmu jau iekrājusi naudinu. bet redzu, ka atlaide darbojas vairs tikai dažas dienas, bet no saviem iztikas līdzekļiem paņmet vairs nevaru, jo jāpaliek naudai dzīvošanai un transportam, pie tam vēl, ja mēneša beigas, skaidrs, ka tā ir arī citur izdota. tā kā man ir lielākā daļa naudas jau iekrāta, nodomāju, ka tos trūkstošos 30 ls paņemšu ātrajā kredītā un nākošmēnes atmaksāšu naudu atpakaļ un būšu ieguvusi savu kāroto skapi lētāk.
nav jādomā, ka cilvēki vienmēr ņem ātro kredītu tādēļ, ka nevar iztikt. protams, daudzi tā dara, bet, ja tev teiksim vajag to piečuku ceļa naudai un tu viņu aizņemies un termiņā atmaksā, nedomāju, ka tas ir tik traki.
tā bija tā variācija par šo tēmu. kā jau teicu, ja bankas nedotu kredītus ātro kredītu ņēmējiem, tad peč dažiem gadiem vnk nebūtu, kas viņus ņem. jabkurā gadījumā bankas domāju, ka izjautā cilvēku, kādām mērķim tika ņemts iepriekšējais kredīts. un, ja ir šaubas, var taču nolsēgt papildus ķīlas līgumu vai tml. vai arī noslēgt vēl kādu galvojuma līgumu. to protams ir grūtāk izpildīt pašam aizņēmējam, bet ar galvotāju ir jārēķinās jebkurā gadījumā pie hipotekārā kredīta ņemšanas