Pirmdiena, kas forša

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Labrīt!

Atvainojos, ja beztēma jau ir un droši aizrādiet, jo es nepamanīju.

Šorīt manas acis izskatās kā peļu dupši – aizpampušas, noraudātas, bez mirdzuma. Galva arī kā spainis, bet es zinu, ka viss labākais vēl tikai būs! 12. novembris un manas jaunās dzīves sākums. Priekā (ar ūdens glāzi)!

Kas jauks/nejauks šodien jums?
12.11.2012 09:48 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vēl palika žēl sievietes no "Ievas pārvērtībām",kurai izskatījās,ka iet pavisam švaki ar līdzekļiem, naudiņu. tik kritizē ,ka tās drēbes sliktas, tās sliktas, bet ja cilvēkam patiešām nav naudas,lai sapirktu jaunas, modīgas drēbes un ir jāiztiek ar to,kas ir pieejams? saprotu,ka viņiem jāizsaka viedoklis par drēbēm, bet ,manuprāt,kad tā sieviete noskatījās to raidījumu viņai vēl pāris asariņas noritēja par komentāriem.
vismaz ģimenei bija iespēja doties pirmajā ģimenes ceļojumā ārpus Latvijas:)
vīrietim arī jāpiedomā pie tā,lai sieviņai būtu kāda naudiņu,lai nopirku jaunas drēbes, sapostos. nevajag jau lielas summas tērēt,bet ja arī gadā nopērk pāris jaunus apģērbus ,tad ir oki. var jau arī uz atlaidēm pa dažiem latiņiem atrast,ko nopirkt.
12.11.2012 19:51 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kāpēc vispār kaut kas tāds kā samanta tīna ir populārs? :D

es parasti tunča salātus taisu ola+tuncis+majonēze+tomāts. Domājat, ka ar krējumu arī var? Slinkums uz viekalu vilkties pēc majonēzes.
12.11.2012 19:52 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
demoiselle, mana mamma taisa ar krējumu, bišk pieliek sāli un ir tik ņāāāāāāāmmmm
12.11.2012 19:54 |

Reitings 5726
Etiķete! nezinu kur var! gan jau,ja meklē ,tad atradīsi,kur var apskatīties:)
neiesaku skatīties. pat manam draugam vēl šodien ir neomulīgi:(
meitene sāka spēlēt grupā, atrada jaunus domubiedrus..
ekstrasensi izsecināja,ka daži no grupas ir sektas biedri,kas viņu sāka izsekot, draudēt.
neviens no tuvajiem neuztvēra viņas teikto par draudiem nopietni...un tad kādu dienu viņa pazuda.viņu atrada mežā .viņas dzīvība tika izdzēsta, jo bija nepieciešamas asinis rituālam..
nesaprotu,kur tādi cilvēki rodas,kuri var otram atņemt dzīvību .., kuri ar Tevi runā, spēlē vienā grupā, smejas kopā, runā par aktuālajām tēmām, iet kopīgi pastaigāties un te kādu dienu...
12.11.2012 20:01 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
sniegpulkstenīt, beidz stresot - tas tak viss ir iestudēts! :D

Bet reālajā dzīvē notiek vēl trakāki noziegumi.. Tā ka ar tik vājiem nerviem gluži vnk labāk tādus raidījumus neskatīties!
12.11.2012 20:06 |

Reitings 5726
demoiselle! daudzi cilvēki mistiskā kārtā ir slaveni un citi sevi uzskata par slaveniem.
mazliet par netēmu.. man šodien uzrakstīja puisis,kurš uzsvēra ,kad ir slavens...es pēc vārda, uzvārda tādu nemaz nezināju. ir smieklīgi,ja cilvēks pats sevi pasludina par slavenību.
p.s. neņemiet ,meitenes mani šodien vērā. esmu tāda dīvaina šodien:D
12.11.2012 20:08 |

Reitings 5726
Zakji! Es senāk bieži skatījos šo raidījumu..tagad ir apnicis,bet vakar uzslēdzām kanālu, gāja šis raidījums un pēc ilga pārtraukuma atkal noskatījāmies..parasti mani tā neietekmē slepkavību izmeklēšana, taču šoreiz skumji palika.
12.11.2012 20:12 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Wiiii un wiii
atradu, ko rìt pirkšu Euroskorā :))
12.11.2012 20:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)