Jūtos pārāka

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Esmu sākusi satikties ar jaunu puisi. Mums ir viena gada starpība, viņš mazliet vecāks. Es tiešām negribu izklausīties iedomīga vai kaut kā tā, bet man ir kaut kāda iekšējā sajūta, ka esmu pārāka par puisi. Es pat to nevaru izskaidrot, jo faktiski esam vienaudži, tātad nākam no vienas paaudzes, būtībā vajadzētu būt vienlīdzīgiem.

Liekas, ka viņš skolā ir bijis no sliktajiem puišiem, kas nav mācījies. Un to var šad tad just sarunās, piemēram, viņš nezina, kur atrodas Bankoka un kas ir Dostojevskis... Ok, varbūt smieklīgi piemēri, un tas nav svarīgi, bet nu jūs sapratāt. Arī pēc vidusskolas viņš ir pabeidzis vien tehnisko skolu. Es savukārt vienmēr esmu bijusi erudīta, teicamniece, ir plašas kultūras zināšanas, mācos maģistrantūrā. Viņš savukārt ir klubu džeks, kam patīk tusēt, iedzert ar draugiem. Es nekad klubus neesmu apmeklējusi, man interesantāki šķiet vīna vakari mājās un parunāšana par mākslu.

Viņš ir ļoti mīļš, jauks puisis, bet tāds... Vai jūs varētu būt kopā ar tādu parastu džeku?
11.11.2012 19:48 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Vienīgais,kas šinī situācijā nāk prātā,tieši šobrīd tavs tas džeks,kādā vīriešu forumā bmw power raksta ierakstu-satiku kaut kādu gudro,it kā normāla meitene liekas bet runā,par kaut kādām interpunkcijām,prasa kaut ko man par kaut kādiem Dostojevskiem,kuri Bangkokā dzīvoši,džeki ko man ar viņu darīt virtuvē tik pat kā 0 utnmldz,kā man viņu vest uz normāla ceļa,lai viņa man beidz stāstīt par komatiem?:D
11.11.2012 20:46 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Nedomāju, ka ir pareizi justies pārākai. Ja jums ir kaut kas kopīgs, tad runājiet par to, dariet to. Ja visp nekā nav, tad kāpēc esat kopā?
Es nekad no šāda viedokļa nevērtēju cilvēkus. Neviens tāpat nevar būt gana intelektuāls tieši zināšanās. Galvenais, lai sirds gudra.
11.11.2012 20:52 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ja cilvēks (nevis vīrietis vai sieviete) nezin pašus pamatus, tad ir sūdīgi, bet tas, ka viņš ir pabeidzis tik tehnisko, neko neliecina par to, kāds viņš ir. Tas, ka tu studē maģistrantūrā, nenozīmē, ka esi labāka par viņu, izglītība (runāju par pēc-vidusskolu, tam ir jābūt katram) nenosaka cilvēku, tik pat labi kāds vēja grābslis var būt dabūjis 3 bakalaurus un 2 maģistrus un neko nezināt. Jums vienkārši nesakrīt intereses, nevis tu esi pārāka vai viņš zemāka līmeņa. Atrodi tādu, kuram arī vīna vakari šķiet labāki un dzīvo laimīga.
11.11.2012 20:54 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Es personīgi nevarētu ar tādu būt kopā. Man svarīgi, lai vīrietis būtu inteliģents, lai es varētu no viņa kaut ko mācīties un man būtu ko apbrīnot.
11.11.2012 21:43 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Šis man atgādināja gadījumu ar Aināru Šleseru, kur žurnāliste viņam uzdeva jautājumu:" Vai Jūs zināt, kas ir Alvis Hermanis un varat nosaukt kādu viņa iestudētu izrādi?" Uz ko viņš atbildēja:" Neko nezinu un negribu zināt." :D Par skaistajām iekšām nemaz negribas runāt, jo šķiet, ka tā jau ir folkora, ne reāli noticis fakts:D

Par Tavu gadījumu grūti ko teikt - to jau Tu pati labāk jūti, kā ir, citādi, ņemot vērā niecīgās info druskas, ko Tu mums šeit pasniedz, mēs šeit publiski ar vieglu roku uzrakstīsim netaisnīgu spriedumu varbūt patiešām sakarīgam cilvēkam. Noliktu man šo vīrieti priekšā, parunātu ar viņu, tad arī varētu sniegt savu vērtējumu:D Visādi citādi kaut kādu nezināmu X ir riskanti vērtēt...
11.11.2012 21:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man tagad ir taads,kuru varu apbriinot,vai es varu teikt "100punkti" labaaks par iepriekseejo -noteikti nevaru...!Pirmais viirs varbuut pusi nezinaaja ,ko zin otrais,bet bija daudz vairaak lasiijis dailliteratuuru,kaa varbuut otrais...!
Tas inteligentais var buut loti rupjs attieciibaas-tas ,ka vins ir skolots ,gudrs cilveeks, nenoziimee,ka attieciibaas buus kaut kas izcils!:D
Katram cilveekam laikam ir taa "sava pusiite"-kaut kas taads,kas loti pievelk!Protams ,ja puisis kriit uz nerviem jau pasaa saakumaa,tad tur vispaar nav ko saakt...jaameklee cits cilveeks!
11.11.2012 21:54 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Ha, un gribēju vēl teikt to pašu, ko Emmanuelle - inteliģents vēl nenozīmē labs un iejūtīgs cilvēks:)
11.11.2012 21:55 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
Te tev jāatceras, ka pretpoli pievelkas, un ja tu dažās jomās esi gudrāka par savu puisi, tas nenozīmē, ka esi pārāka par viņu, gan jau, ka ir jomas kurās viņš ir zinošāks par tevi un līdz ar to jūs viens otru varat papildināt! Lai tev izdodas!!!
12.11.2012 09:18 |

10 gadi
Reitings 246
Reģ: 12.11.2012
nē, nevarētu. Ar laiku tas kļūs ļoti apgrūtinoši.
12.11.2012 09:19 |

Reitings 74
Reģ: 03.11.2012
Protams, man viņš patīk, tāpēc jau satiekos.
Tā jau viņš ir zinātkārs, bet vispār neinteresējas par kultūru un mākslu...

nezinu, bet kurš vīrietis mūsdienās interesējas par kultūru un mākslu? :D
domāju, ka reti kurš. nav jau visi cilvēki vienādi, viņš varbūt, daudz ko zina par sportu, un tev paprasītu kādu jautājumu, un tu nezinātu, būtu tieši tas pats, takā, nevaino viņu, ka viņš neinteresējas par mākslu, gnjau interesējas par daudz ko citu!
12.11.2012 18:21 |

10 gadi
Reitings 151
Reģ: 30.09.2012
Vai nav vienalga? Ja mili tad nosplauties par izglitibu,protams ja nu pa visam dunduks tur jau lieta nopietna.. Bet padoma pati ne visi ir tadi ka tu..
12.11.2012 18:25 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Grūti pateikt,par ko tieši esmu pārāks..jo savam kaķim esmu nolicis priekšā labākos traukus ,kurus var atrast mājās..kā arī katru ēdienu kurš ir ledusskapī nolieku/cenšos nolikt/viņam priekšā..lai viņam ir no kā izvēlēties,es neceļu sevi pār viņu.. man nešķiet,ka esmu pārāks pat par savu kaķi..mēs katrs esam tikai maza daļa no dabas..un visi veidojam vienu. Dažādi noteikti esam..bet pieļauju ka pārāki neesam..
18.12.2012 21:40 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Kas tad tev viņā vispār patīk?
nē nu es gluži katru vakaru negribētu pārspriest mākslu vai nez kādas tēmas. es nojūgots, goda vārds :D bet vīriietim ir jābūt gudrākam par mani, un tieši tā, lai es nejustos pārāka. man nepatiktu, ka ja viņš būtu tik gudrs, ka es sajustos kā muļķe. varbūt kādreiz ieklausies, ko viņš runā un stāsta? galvenais, lai tie temati pārsniedz to klubu slieksni
20.12.2012 13:25 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Kā jūs vispār sagājāt kopā???? ( nelasīju iepriekšējos komentārus, ceru ka neatkārtojos)
20.12.2012 13:29 |

Reitings 52
Reģ: 19.12.2012
Esmu satikusies ar vīrieti, kurš bija 9 gadus vecāks, viņam bija 30, augstākā izglītība. Vienīgā nodarbe pa brīvdienām, kas viņam bija prātā, bija atpūsties klubiņos. Godīgi, arī es jutos gudrāka. Vecumam, manuprāt, ne vienmēr ir nozīme, daudz kas atkarīgs no viņa audzināšanas utt. Reizēm bija sjūta, ka esmu kopā ar pusaudzi. Mūsu atticības ilga pāris mēnešus. Tomēr uzskatu, ka sievietei blakus ir vajadzīgs vīrietis, kas arī viņu var pamācīt, dot padomus, atbalstīt.
20.12.2012 13:32 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Es nemaz negribu tādu vīrieti,kas interesējas par mākslu. Esmu aizspriedumaina un man tas liekas gejiski. Reiz bija puisis,kas interesējās par dzeju, pats sacerēja dzeju, dejoja tautiskās dejas. Nu tāds ņerga izrādījās. Viņš bija 8 gadus vecāks par mani, bet esmu viņu redzējusi bieži raudam. Es nesaku, ka visi vīrieši,kas interesējas par māklsu,ir netradicionāli orientēti,bet kaut kas man tajā nepatīk. Par mākslu es labāk ar draudzeni runāju. Neiedomājos,kā tas ietekmētu kopdzīvi 40 gadu garumā, piemēram. Tas nav tas, kas stiprina jūtas vai liek vairāk mīlēt.
20.12.2012 13:38 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Acita, tu nu gan esi interesanta:D Vienā no iepriekšējām diskusijām Tu stāsti, ka esi pārāk vaļīga un ej uz klubiem dejot, šajā Tu jau nekad neesi bijusi klubos un interesējies par mākslu:D Nav jau mana daļa, bet es labāk padomu dotu meitenei, kura lai arī anonīma, vismaz kaut ko tuvu patiesībai raksta:D Jēga diskutēt par izdomātiem stāstiem:D
20.12.2012 13:40 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Vienreiz ļoti īsu brīdi satikos ar puisi, kurš man rakstot vēstules vispār nelika komatus, bēra visu viena penterē... un vārdu nav rakstija nau un tāda garā! Ta tracināja! Beigās viņam vnk pateicu, lai beidzot, rakstot, sāk izmantot pieturzīmes!! laikam tapēc arī tapēc šīs tikšanās bija tik īsu brīdi. Trakoti nepatīk, ka puisis nav pat tādā mērā izglītots, lai gramatiski pareizi rakstītu vēstules - uzreiz nosit jebkadu interesi :D
20.12.2012 13:45 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Varbūt kāda jau to pašu teica, nelasīju visus komentārus, bet es domāju, ka puisim nav obligāti jāpārzin ģogrāfija, literatūra utt., bet jābūt gudram pa dzīvi. Ir jāinteresējas par apkārt notiekošo, taču man nav obligāta prasība maģistra grāds vai kas tāds un es saprotu, ja vīrietis nezin, kas ir Dostojevskis. Caurmērā piekrītu the_one konentāram.
20.12.2012 13:46 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Bet nu ja nejēdz gramatiski pareizi rakstīt, nav jēdzīgs vārdu krājums un visādi citādi nav vispārīgi izglītots, tad, protams, neko nesāktu, jo zinu, ka nekas nesanāks.
20.12.2012 13:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits