Ceļojums ✈ Atvaļinājums ☀

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Jo tuvāk ziema, jo vairāk manas domas aizklīst uz siltajām zemēm. Varētu jau laicīgi sākt plānot kādu ceļojumu. Kur jūs esat bijušas un kā izvēlaties darīt labāk - izmantojat tūrfirmu pakalpojumus vai pašas čekojat avioreisus un naktsmītnes? Varbūt kāda jau ir izplānojusi tuvākajā laikā kaut kur doties? Un vai esat braukušas vienas? :)
11.11.2012 15:50 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man Tenerife izmaksāja ap 500 Ls - lidojumi, 4*viesnīca, brokastis un vakariņas.
pusdienās no sirds iesaku iet uz piekrastes zivju restorāniņiem un baudīt, baudīt un vēlreiz baudīt (l) tāpt noteikti jāiegriežas vietējajos svaigo augļu tirdziņos - dienas karstumā sulīgi augļi.. :)
kā jau Queen minēja, visi tūrisma objekti bez 20-30 EUR/personai nemaksā. Lai uzbrauktu vulkānā, manuprāt, bija 25 EUR, bet tas tiešām ir tā vērts - no +25 uzbraukt uz -5 :) un skati ir elpu aizraujoši. un, jā, auto īre ir tiešām salīdzinoši lēta, degviela vēl lētāka.
ja plāno turp doties, iesaku izplānot ceļoju tā, lai kontrastam redzētu arī salas ziemeļus ar visu Loro parku un atšķirīgo klimatu - tiešām iespaidīgi. mēs gadījāmies tajā rajonā uz tādiem viļņiem, kas bija aptuveni 3stāvu mājas augstumā - laiks nemīlīgāks, aukstāks, ielas tukšākas. un, atgriežoties, piemēram, Los Amerikos kūrortos, likas, ka esi no citas pasaules atbraucis :)
11.11.2012 17:04 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Es pat nezinu,kurā valstī decembrī/janvārī varētu būt tie +25 (izņemot kkadu Mexiku)

Etiķete
, Austrālijā, Jaunzēlandē tagad tik vasara sākas un kartumiņš tur drīz būs nepajokam. Es aizbraukšu uz Latviju salt Ziemassvētku brīvdienās un draugi no tās pasaules malas fb postos par nereālo karstumu..
11.11.2012 17:04 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Queen, tev ļoti iedvesmojoši izdevās acu priekšā uzburt šo salu! ;)
Liels paldies arī citām meitenēm par dalību diskusijā! :)
11.11.2012 17:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits