skupsti

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Sveikas
Gribeju jautat tam,kuram attiecibas ilgstoshas jau,kopa dzivo un jau kopigs berninjsh!kopa esam 2gadus un dzivojam kopa pusgadu! Man 18,vinjam 22! Bet lieta tada,ka mes vairs vispar neskupstamies gandriz nekad,tas ir ok? Skola parishi visu laiku buchojas,milinaas utt. Un nevaru saprast kpc tagad izturamies viens pret otru taa it ka lauliba jau butu nodzivojushi 30 gadus! Vai tas piederas pie attiecibam?ka jums tas liekas? Ka ir jums? Mani tas satrauc ka viss ta mainijies.
10.11.2012 19:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
pameegini ar vinju iziet vairaak aarpus maajas! atrodi lietas, kas jums abiem interesee un piedaavaa taas, uzaicini kopiigos draugus ciemos ,iesaisties kaadaas maaminju nodarbiibaas (par peedeejaam diez vai protestees) kaa piemeeram, airobika kopaa ar mazuljiem.
11.11.2012 02:26 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man lasot rodas nepatika pret autori. Kaada velna peec saaki nodarboties ar seksu un aciimredzami neveeloties pieaugusho dziivi dzemdeeji? Neviens tev nelika gulties zem puisha, lai peec tam tu vareetu rakstiit, ka ieniisti savu beernu un nespeej izklaideeties. Kaa jau Krista mineeja - puisis izklausaas nobriedis, bet tu peec beerna. Tas nav nekas slikts muusu vecumaa, tachu par saviem darbiem jaauznjemas atbildiiba. Taa kaa beidz zheeloties.Piedodiet par skarbumu, bet jau apnika.
11.11.2012 02:34 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
krista, citaa diskusijaa vinja mineeja ka taadas mieriigas nodarbes, piemeeram, pastaigas vinju neintereseejot. Vinja gribot klubus.
11.11.2012 02:38 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
ha, izklausās diezgan tizli, kā kaut kāda sīka kkaramele māca foršo karinjo, kā dzīvot......
un vēl atļaujas saukt par nekoptu.
11.11.2012 03:04 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Atkal gudri spriež tàs, kuras nav izbaudíjušas, ko nozīmè mazulis pirmos mēnešos.. Man tas bija skaidrs jau pirms tam, un vèljovairàk tagad atrodoties frontes otrajà galà.. Gribu redzèt lakotos nagus un augstpapèžus...

Īstenībā es nekad neesmu uzskatījusi, ka mazulis ir viegli, BET manā draudzeņu/paziņu lokā tieši jaunās māmiņas ar zīdaiņiem ir tās, kuras ir visbiežākās internetā sēdētājas un rakstītājas. No internetā sēdēšanas visu dienu tiek vaļā tikai tad, kad mazais sāk staigāt. Un sorry, ja ir laiks čatoties, tad ir laiks arī sevi sakopt. Runa ir par gribēšanu.
11.11.2012 09:24 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Mans komentārs gan nebija domāts uz nevienu konkrēti no šejienes meitenēm, bet gan uz manām paziņām. Jo man patiešām ir ieplestas acis, kā var visu dienu ar zīdaini mājās aktīvi nosēdēt internetā, bet pašas izskatīties tā...nu so so. Varbūt nogurums no tā, ka pārāk daudz acis bojā, sēžot pie datora?
11.11.2012 09:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es izlasiiju visu diskusiju un sapratu vienu-maaminu pulcins buus driiz lielaaks!:)Man neizsakaams prieks par to!
11.11.2012 09:54 |

Reitings 253
vispār dīvaini, no sākuma pajautāju par to, kas varētu būt mainījies, ka ar vīru esam atsvešinājušies..bet sāka dirsināties uz manīm, ka es tāda un šitāda.. vrb ne vienmēr sievietē vaina jāmeklē!
11.11.2012 11:24 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
KKARAMELE, Bet varbūt vaina tomēr jāsāk ir meklēt sevī? Ja neatrodi sevī, tad ok, meklē vīrā, bet tu jau pati atbildēji uz savu jautājumu ar šo
Man liekas, ja vinjsh vairāk ļautu man kaut ko pasākt ārpus mājas, iet uz nodarbībām, tikties ar draugiem, tad arī es būtu savādāka attiecībās pret vīru! Bet par cik tas viss man nav, tad esmu kā no ķēdes norāvusies, ne savā ādā, nemitīgi čīkstu un stenu, ka nekas nepatīk, gribu dzīvot utt.

Tu neesi pašapmierināta un tavā galvā ir tiešām putra, tu esi pazaudējusi sevi un tāpēc, visdrīzāk, vairs neesi savam vīrietim interesanta, tāpēc viņš tuvību negrib. Izlasīju visus tavu komentārus un sapratu, ka te ir piemērs par cilvēku, kas izmana sevi par 180 grādiem, tavs vīrieties taču tevi iemīlēja tādu, kāda tu biji, bet tu izmainījies, tāpēc es nebrīnos, ka negrib tavu tuvību, skūpstus, čubināšanos un to mīlīgo rūpēšanos. Tu vairs neesi tā, kas tu biji pirms tam, es arī negribētu skūpstīt svešu cilvēku!
Bērnu un visu to, kas starp jums noticis, nevar padarīt par nebijušu, bet tu vari atrast kaut ko citu, kā atkal kļūt pašai par sevi, jo, ja tu raksti šādas diskusijas, tad ir skaidrs, ka nav kārtībā nevi tikai kaut kas, bet daudz kas. Sāc ar sevi! Kad tu atkal kļūsi pašapmierināta, kad mīlēsi sevi un to, kāda tu esi un to, kas tev ir (nevis to, kā tev nav), tad arī tavs vīrs izmainīsies, jo redzēs, ka tu atkopies no tās "depresijas" (nevaru piemērot citu vārdu, šoreiz ne tiešā un slimības nozīmē domāju), ko ieguvi pēc bērna piedzimšanas- atteikties no visām jauniešu izklaidēm, no vieglprātības un atkarības no vecākiem, arī viņam atkal paliks interesanti ar tevi.
Ieteikt, kas tieši tev jādara, nevaru, jo nepazīstu tevi un nezinu, kāda tu esi, bet tev ir jāiemācās pieņemt dzīve tāda, kāda tā tagad ir un būs, nevis jāskrien pēc nokavētiem pagātnes sapņiem un vēlmēm, jo bērns dzīvi izmaina ļoti ļoti lielā mērā, tos visus klubus un balles tik un tā vairs nespēsi baudīt tāpat, kā tad būtu varējusi, ja vien, protams, esi arī atbildīga mamma. Iemācies mīlēt to, kas tev ir tagad, nevis to, kas varēja būt.. Tas ir vienīgais veids, kā gūt mieru, jo neko citu tu vairs nevari savā dzīvē izmainīt, kā vien sevi.
Lai tev veicas un beidz spītēties pret labiem ieteikumiem, ko meitenes šeit raksta, zinu, ka labākā aizsardzība ir uzbrukums, bet nu nevajag taču brukt virsū, tu lūdzi pēc padoma, tev atbildēja, jāmāk pieņemt arī skarbi vārdi.
Veiksmi! :)
11.11.2012 11:42 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Izlasīju šito diskusiju.... meitene, tev ar steigu jādomā par to, kā uzlabot savu pašapziņu! Un, atklāšu noslēpumu, pašapziņa neslēpjas augstos papēžos, lakotos nagos un apkārtējo novērtējumā "caca". Pašapziņa ir tad, kad tu no rīta atver acis un pasaki Visumam paldies par jauno dienu, kas tev dota, lai būtu tādai, kāda esi, mīlētu apkārtējos un dzīvotu harmonijā. Nevis visu laiku domā par to, kā tikai uztaisīties labākai nekā esi.
Atklāšu tev vēl vienu noslēpumu - izskats dzīvē nav galvenais. Un, ja pastāv risks, ka vīrietis aizmuks tiklīdz ieraudzīs tevi nelakotiem nagiem, ataugušām matu saknēm vai čībās, nevis augspapēdenēs, tad jāpadomā par to, vai tevī ir kaut kas vairāk par cacošanos, un, vai viņu vispār tu kā cilvēks interesē. Labs izskats ir ļoti mainīga vienība. Savu laimi un pašapziņu jābūvē uz citām vērtībām.

Un mana pēdējā rindkopa iespējams ietver atbildi uz to, kāpēc tik reti jums ir kāda jūtu izrādīšana.
11.11.2012 11:43 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
bērnu mums vēl nav,bet kopā dzīvojam vairāk kā divus gadus.
atzīstu,ka skūpstu ir mazāk nekā randiņu periodā,bet neteikšu arī ka tādu nav,vairāk ir mīļas bučiņas. nesūdzos :)
11.11.2012 11:48 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man liekas, ka skaidrojums te varētu būt vienkāršāks - tavam vīrietim ir PIENĀKUMI pret tevi un bērnu. Pēc darba viņš atnāk noguris mājās, grib atpūsties, bet tu no viņa pieprasi bučiņas, čubināšanos, kas parasti ir raksturīga bezrūpīgiem pusaudžiem. Laiks pieaugt un saprast, ka pati esi izvēlējusies pieauguša cilvēka dzīvi. Protams, šāda dzive neizslēdz mīļuma izpausmes, bet tomēr, padomā, kā tu varētu atvieglot sava vīrieša ikdienu - skaidrs, ka ne defilējot apkārt augstpapēdenēs un pieprasot uzmanību. Pagatavo viņam ēst, izdari tieši viņam kaut ko patīkamu. Domāju, ka viņš to novērtēs vairāk kā lakotus nagus.
11.11.2012 11:57 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
piparene, Tu izrāvi man vārdus no mutes :D
11.11.2012 12:33 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Mans komentārs gan nebija domāts uz nevienu konkrēti no šejienes meitenēm, bet gan uz manām paziņām. Jo man patiešām ir ieplestas acis, kā var visu dienu ar zīdaini mājās aktīvi nosēdēt internetā, bet pašas izskatīties tā...nu so so. Varbūt nogurums no tā, ka pārāk daudz acis bojā, sēžot pie datora?
++++++++

Atveriet atceries.lv vai cālis.lv, tur jauno mammu diskusijas ir 150 lapu garumā, lielākā daļa komentē no 8 rītā līdz 8 vakarā. Tādā gadījumā nav brīnums, ka nekam citam vairs neatliek laika.
11.11.2012 13:28 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu kā tad bez Hannas šāda veida diskusijās;)
Nezinu, kur jūs atrodat tās netīreles, kas 24h čato netā:D Man sanāk laiks ieskatīties tikpat daudz kā citām jums, paralēli darot ko citu, no mobilā jautājot mammai visko skaipā, ēdot brokastis tagad, piemēram (jā, mēs šonakt aizmigām tikai 6), kaut vai vienkārši atpūtas brīdī, gulšņājot nomodā kopā ar mazo, runājoties, internets nav nekas tāds, kam būtu jāvelta nedalīta uzmanība..

Vienkārši beidziet nosodīt, kamēr pašas neesat iekāpušas tajās kurpēs.. Varbūt mazajam nāk zobi, viņš brēc 20h no vietas, naktis neguļ, vīrs strādā vai viņa pat ir viena, ir jāpaēd pašai, trauki, veļa, veikals, jāizvelkas ārā ikdienas obligātajā pastaigā, un tad jūs ieraugat - ohhh, šausmas, viņai nav mati izmazgāti..

Redz autores gadījumā- lien vai no ādas ārā, bet harmonijas kā nav tā nav... bailes kļūt nesmukākai vīra acīs, nedrošība, ka aizslīdēs.. vai tur ir atslēga? Jāatrod sievietei tas sasaistes punkts starp vīru un mazuli.. Kā vidutājam, lai vīrietis izjūt jauno mīlestības pakāpi.. radīt saskaņu starp visiem 3, lai vīrs nejustos lieks.. Kamēr viņa ieciklējusies, kā sagrābt- procedūras, bērns, skola.. Vienkārši nomierināties uz brīdi.. Mana zviedru daktere vienmēr saka- atceries, ka Tev nav jābūt perfektai..
11.11.2012 15:02 |

Reitings 253
ak, un runājot par gatavošanu, vienmēr kaut ko sataisu kad atnāk no darbiņa mājās. karinjo, nav tā, ka baidos vinju zaudēt tpc par visām varītēm cenšos būt perfektā.. es tāda biju pirms man vispār kāds vīrietis bija pie sāniem..jo kā rakstīju, man sevis palutināšana sagādā baudu un kpc, lai sev to nesniegt? Un ja arī apkārtējie priecājas par to, tad vēl patīkamāk paliek..
11.11.2012 15:16 |

Reitings 704
Karinjo, tu mani nepareizi saprati. Ir sanācis iemest acis tajos čatos un tur tās sarunas ir aptuveni šādas: pulkstenis jau 2 dienā, bet es vēl joprojām sēžu halātā un nemazgātiem matiem, nav bijis laika pārģērbties... Un turpina čatot vēl 4h. Tad man liekas come on - matus izmazgāt aizņem 5 minūtes, pārģērbties tāpat. Bet tā vietā izvēlas čatu.
11.11.2012 15:20 |

Reitings 5087
Es sapratu:)

Karamele, Tu sāc ar problēmu, bet pēctam itkā apstrīdi visu.. bet varbūt priblēmad nemaz nav, ne, ja tā labi padomā..? ;)
11.11.2012 15:22 |

Reitings 704
Man apkārt vairākas ģimenes ir izjukušas neilgi pēc tam, kad piedzimis bērns. Tas ir ļoti liels pārbaudījums attiecībām. Sievietei ir jāatrod mežonīgi daudz iekšējo resursu, lai ņemtos ar bērnu, tai pat laikā neaizmirstot arī par vīru un sevi. Lielākā daļa negrib piepūlēties vai vienkārši ir par slinku.
11.11.2012 15:23 |

Reitings 5087
* problēma tb:)
11.11.2012 15:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits