skupsti

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Sveikas
Gribeju jautat tam,kuram attiecibas ilgstoshas jau,kopa dzivo un jau kopigs berninjsh!kopa esam 2gadus un dzivojam kopa pusgadu! Man 18,vinjam 22! Bet lieta tada,ka mes vairs vispar neskupstamies gandriz nekad,tas ir ok? Skola parishi visu laiku buchojas,milinaas utt. Un nevaru saprast kpc tagad izturamies viens pret otru taa it ka lauliba jau butu nodzivojushi 30 gadus! Vai tas piederas pie attiecibam?ka jums tas liekas? Ka ir jums? Mani tas satrauc ka viss ta mainijies.
10.11.2012 19:53 |

Reitings 253
nu tas nebija tiešā nozīmē domāts, ka neaizej pat no rīta nomazgāties, bet gan ka nelieto vairs meikapu, neapmeklē frizieri..kas manuprāt ir sievietei būtiskas lietas, bez kurām nevar! Nu tāds ir mans viedoklis!!nav jāuztver personiski
11.11.2012 01:27 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Sievietei jālutina sevi (kas kurai ar to saistās) pašai par prieku un priekš sevis. Ja tas sagādā prieku arī citiem, tas ir kā bonuss! Ir slimīgi censties citu dēļ, jo nekas nav pastāvīgs! Viss mainās, bet sev tu būsi vienmēr.
Karinjo nevienā vietā neteica, ka staigā smirdīgu muti, netīrām drēbēm un nemazgātiem matiem. Viņa teica, ka nēsā treniņtērpu un nekrāso matus, jo SASODĪTS viņa ir laba māte un cenšas mazajam nenodarīt pāri ar ķīmijām (cik sapratu bērniņš vēl nav piedzimis).
Kkaramele - tu ej šausmīgās galējībās. Sāc taču dzīvot sev, nevis savam vecim.
11.11.2012 01:28 |

Reitings 1109
Es frizieri apmeklēju reizi pusgadā un izskatos ok. :D Tu esi no tām, kas smiņķi uz sejas katru dienu krāmē tādām kārtām, ka pieskaroties sejai paliek nospiedums? :D
11.11.2012 01:29 |

Reitings 253
ponette, ja palasītu vēl ko rakstīju, tad minēju, ka daru to arī veča dēļ, bet vairāk prieksh sevis, jo tāds cilvēks es vienkārši esmu, ka patīk sevi kopt, rūpēties un lutināt.. nespētu piem ieskatīties spogulī, ka tur pavērtos meitene ar 5 cm attaugušām pelēkām saknēm, kur gali blondi.. nu tā nevar.. bez tam ķīmija grūtniecības laikā mazajam neko sliktu nenodara..palasiet vairāk pirms gudri spriežat.. esmu par to pat ar ārstu runājusi..kur pat ieteica normas robežās solāriju apmeklēt, jo sīcim ar d vitamīns jāuznjem nelielos daudzumos.. un kā jums liekas, ka matu krāsa caur tavu galvas ādu ielīdīs dzemdē? nu smieklīgi, tad jau mums no iekšām sen ķīmija jākasa laukā būtu.
11.11.2012 01:33 |

Reitings 1109
Jū, svara diskusijā jau palasīju, cik forši tev tie ārsti ir. :)
11.11.2012 01:35 |

Reitings 253
ponette-nē, es mīlu sevi, lai atļautos ko tādu sev pāri darīt.. pati neieslīgsti galējībās.. nu ir ik pa 2 mēnešiem galiņi jāapgriež un saknes jāpiekrāso ja nu esi sācis krāsot tos savus matus!
11.11.2012 01:36 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Karinjo, Tu man tagad šķieti tik brīnišķīga kā nekad :))
11.11.2012 01:38 |

Reitings 253
nu ar ārstiem ponette man nav palaimējies.. vismaz vienu nu noteikti!:/
11.11.2012 01:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
njaa, man aarsts pateica samazinaat kjiimiju liidz minimumam gruutnieciibas un baroshanas laikaa. dabiigie kreemi, ziidainju kermenja losjoni, eediens utt.
ir daudz sievietes, kuras ir dabiigi ljoti skaistas, reti kraasojaas vai arii ir ar dabiigiem gariem matiem, kuri nekad nav kraasoti. starp citu, viirieshiem biezji vien tieshi taadas arii patiik labaak. dekoratiivaa kosmeetika nav obligaata, ja vien seja bez taas ir patieshaam baisa.
11.11.2012 01:39 |

Reitings 1109
Nespēju saprast pirmo teikumu - tu mīli sevi, tāpēc dari pāri? Wtf? :D
Nekur es neieslīgstu, mēs vienkārši esam pārāk atšķirīgas - esmu par dabiskumu, nevis tonālie and stuff.
Es matus nekrāsoju un man viņi tik ļoti arī nebojājas (tfu, tfu, tfu). ;)
11.11.2012 01:40 |

Reitings 253
tad kad biju grūta, tadgāju privātpraksē pie laba ārsta citā pilsētā, kur arī līdz šim tur dzīvoju, tā kā ārstu te nevainot!
Bet te iet runa par ataugušām saknēm, ne nekrāsotiem iepriekš nekad!!! NU tad nebij ko krāsot pirms tam..!Jā, ēdienam protams ir jābūt labam, nedrīkst smēķēt dzert, jo tas ko tu apēd -apēd arī tavs mazulis! bet par krēmiem nu ir absurds! Palasi kur cik tālu tas krems tev tur aiziet!! līdz orgāniem iekšējiem, ja? Jūs visas nepilngadīgas esat jeb neesat neko ieprieksh lasījušas?
11.11.2012 01:45 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es jau arī ne reizi neesmu minējusi, ka skaistums ir tikai lakoti nagi, krāsoti mati, skropstas etc.. Skaistums ir starojoša āda, veseli mati un smaids sejā. Katrai savas metodes kā to panākt. Es, piemēram, matus nekrāsoju, bet gluži astē savāktus visu laiku arī nenēsāju. Tāpat arī ar nagiem - arī bezkrāsainā nagu laka vai kaut vai nopulēti nadziņi jau uzreiz izskatās krietni koptāk.
Autorei gan ieteiktu pārvērtēt savas prioritātes, jo, ja šķiet, ka vīrietim tik uzlabotais izskats ir svarīgs, kaut kas ar pašvērtējumu noteikti nav kārtībā... Parasti jau mūsu mīļajiem vīriešiem esam tās skaistākās no rīta - bez jebkādas kosmētikas, vienkārši mīļi guļošas blakus. ;)
11.11.2012 01:46 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Atzīsties, Tu taču biji tā meitene, kas šeit vienā diskusijā ieķepsēja, ka ienīsti savu bērnu? Toreiz vēl nodomāju, ka droši vien ātrās dusmās neapdomīgi izmesti vārdi, kas laižami gar ausīm, bet tomēr, tomēr... redzams vērtību sistēma Tev bīstami šķība. Lai nu ko, bet savu iekšējo pasauli gan Tev derētu kārtīgi izmēst, pirms karinjo aizrādīt par nekoptību...
11.11.2012 01:48 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
:D Līdz asinsritei krēmā esošās vielas nonāk. ;) Protams, placenta daudz ko filtrē, bet apzināti lietot naftas pārstrādes produktus uz savas ādas nudien nevajadzētu, it īpaši grūtniecības laikā.

Reitings 1109
Nē, nē. Tu mums pati gudrākā un pieredzējušākā. :) Bučas, došos čučēt! Varbūt tev arī derētu iet, nevis sēdēt te un cepties ar mums. Labāk šo asumiņu ieliec attiecībās. :)

Reitings 253
Jā, man ar patīk dabiskums, bet ja es izlēmu tajos 14 gados nokrāsot matus, tad nevaru tagad vairs to nedarīt!Ja izlasītu kārtīgāk, tad saprastu, ka rakstīju tur to, ka es sevi mīlu, lai sev tādus draņķus virsū liktu! Kopta seja nenozīmē uzlikt sev grimmu virsū, ka neredz nemaz īsto seju.. bet iezīmēt savu skaistumu gan..ceru, ka ar iztulkoshanu tev pietika
11.11.2012 01:50 |

Reitings 1109
Iztulkošanu?! Tu iepriekš rakstīji nesakarīgi, nevis svešvalodā. :D
11.11.2012 01:51 |

Reitings 253
luīzeluīze-rakstīju, un pēc tam arī pārformulēju, ka mīlu bebi, bet ienīstu tā'da zinjā, ka daudz ko atņēma.. tpc ja ko saki, tad izlasi to diskusiju līdz galam, jo visu sīki un smalki paskaidoju, pat pārāk smalki.. bez tam, tur nav ko atzīties, neba jūtos vainīga par kko..
11.11.2012 01:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
izskataas, ka nebiji tomeer iisti gatava un nobriedusi gjimenes dziivei, taapeec arii tev ir taada putra galvaa un attieciibaas. sis buutu iistais laiks paarveerteet savas prioritaates un kaartiigi piestraadaat pie attieciibaam. ir pashai jaamainaas, jo to ir izdariijis arii tavs viirietis, ja veelies laimiigu gimeni. vinjsh ir uznjeemies preceeta viiriesha lomu (cik sapratu no postiem, jo negrib apkaart tuseet, pelna naudinu un ruupeejaas par gjimeni) un gaida savukaart no tevis liidzveertiigu ieguldiijumu. ieklausies vairaak vinjaa, paprasi, ko vinjsh veelaas sagaidiit no tevis, vai ir kaut kas taads tavaa riiciibaa/ attieksmee, kas vinju atgruuzj un ko juus vareetu kopiigi pasaakt, lai attieciibas buutu interesantaakas. kaa salabosi ieksheejaas izjuutas, taa arii atgrieziisies skuupsti, apskaavieni.
11.11.2012 02:04 |

Reitings 253
krista, jā, ir par agru, jūtos bērns vēl sirdī..kam iekšā vislaik sēž tāds nemiers!Man liekas, ja vinjsh vairāk ļautu man kaut ko pasākt ārpus mājas, iet uz nodarbībām, tikties ar draugiem, tad arī es būtu savādāka attiecībās pret vīru! Bet par cik tas viss man nav, tad esmu kā no ķēdes norāvusies, ne savā ādā, nemitīgi čīkstu un stenu, ka nekas nepatīk, gribu dzīvot utt.
11.11.2012 02:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits