Jau kādu laiku prātā ir ienākusi doma, ka vēlētos savai ādai iegūt iedeguma toni, bet uz solāriju iet nevēlos, tātad atliek paštonējošie krēmi un losjoni.
Kuri paštonējošie līdzekļi jūsu prāt ir paši labākie? Kādus lietojat? Kādās cenās? Ar kādiem līdzekļiem jums ir bijusi slikta pieredze un kurus jūs neieteiktu nevienam lietot ?
Es lietoju Dove ar spīdumiņiem. Super. Nekādi pleķi un smuks, viegls iedegums. Tik pirms tam labi noskrubēties, ieklāt mitrinošu losjonu un tad paštonējošo var maukt virsu:)
Es arii iedomajos par tonejoshajiem, bet ir lielas bailes par plekiem.
Uz solariju man nav ipashas jegas iet, jo es peec dabas neiedegu.
Varbut ja es vasaraa 1-2 reizes nedelja ietu uz solariju un vel laukos vai pie juras sauljotos, tad gan jau butu kkas, bet tad izietu parak daudz naudas,kuras man nav :D
Labas atsauksmes varu teikt arī par Yves Rocher paštonējošo izsmidzināmo līdzekli. Patīkams tonis (no oranžs), viegla un vienmērīga uzklāšana, es pat teiktu, ka šis līdzeklis ir teju bez jebkādas smaržas arī pēc uzklāšanas.
Man nav nekādu pleķu pēc izsmidzināmā uzklāšanas- parasti uzpūšu uz ādas un ar plaukstu ieziešu ādā/ izlīdzinu.
Rezultāts no Yves Rocher man parādās aptuveni pēc 1-2h. Turās aptuveni nedēļu un pakāpeniski, arī bez pleķiem (tātad nemanāmi) nāk nost.
Kery, es parasti sasmērējos vakarā pēc dušas un no rīta pamostos brūna :) Esmu mēģinājusi arī izsmidzināmos, bet man šis patīk labāk. Izmantoju arī, kad gāju solārijā, iesmērējos pirms sauļošanās - tad efekts dubults!
Kery, man šķiet, ka nemaz īsti nav tāda, kuram uzreiz būtu redzams beigu rezultāts, parasti tas ir pēc 1-2h.
Ja gribās uzreiz, var iet uz Spray Tan. Arī nav dārgi, ja nepūš visu ķermeni, bet tikai, piemēram, seju+ dekoltē+rokas.
es arii palietoju pastonejosso uz kajam jo parejais atri iedeg. sakuma aizeju uz solariju (+ krems kajam) 6 x lai pumpas pazud un varu paradities plikaka un pectam ja slikta vasara tad uz kajam, jo nejutos erti ka viss kjermenis ar pastonejoso jo ipasi seja, esmu redzejusi cilvekus kuri lieto vinjus un nejau vnm 100% perfekti sanaks uzklet un tad nespeju uz neko skatities ka uz plekjiem vien. brr..