SĀP

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Man jau otro dienu ar veselību nav kārtībā, kā arī visu laiku raudu pat ne no sāpēm, bet vispār visu laiku nāk asaras. Drauga klātbūtnē cenšos savaldīties un tikai pāris asaras esmu izlējusi. Es pat neatceros, kad pēdējo reizi raudāju, nesaprotu, kapēc šajās divās dienās esmu izlējusi savu dzīves normu, bet ne par to..
Šovakar bija plānots ar draugu doties pie cita drauga pasēdēt, bet es palieku mājās, jo slikti jūtos. Draugs saka, ka tagad tā kā lēnām taisīsies prom, nu pie sevis padomāju, nav jau viņam visu laiku pie manis jāsēž, lai aiziet pie sava drauga. Viņš man paprasa vai nevaru aizdot naudu, iedodu 20 ls pudelei un pārējām lietām, ko viņam vajag. Pirms atvadu bučas viņš pasaka, tad jau rītā - es vienkārši apstulbu, iedevu buču un viņš aizbrauca!
Tagad es sēžu un raudu vēl vairāk.. jā pati vainīga, ka es nelūdzu viņam palikt, jo man ir slikti un vajag kādu blakus, bet es to sagaidīju no viņa, ka pats iedomāsies tiktāl!

Šobrīd, varbūt man ir pārāk sakāpinātas emocijas, bet man liekas, ka attiecībām nav jēgas. Šodien pirmo reizi sāku domāt, ka viņš mani vienkārši izmanto, kaut vai naudas lietās, jo pēdējos mēnešos viņam ir problēmas ar naudām, es viņam dodu naudu, jo pirms šīm problēmām viņš vienmēr man visu izmaksāja.. bet šodienas situācija, paprasīt naudu priekš pudeles, lai piedzertos, bet es tikmēr tupētu mājās un atpūstos????

Es nezinu ko gribu no jums, sakat visu ko jūs domājat, lai es varu pārdomāt savas attiecības, sākt saprast vai man ir tiesības dusmoties, vai arī nespēju domāt tagad ar skaidru prātu. Ko jūsu otrās puses darītu?
09.11.2012 18:43 |

Reitings 199
Kubiete - konkrēti pudelei esmu devusi tikai šodien, izklaides taču mēdz būt dažādas, ne jau tikai tusiņi. Neuzskatu, ka naudas problemās viņam pēkšņi būtu jātīra māja, jāgatavo ēst, lai atmaksātu to, ka viņam palīdzu!!! Iepriekš viņš mani ir lutinājis, uzsaucis daudz ko, taisījis pārsteigumus un esam bijuši ceļojumos, kuri nemaz tik lēti nav izmaksājuši viņam. Es saprotu to, ka attiecībās viens otru atbalsta grūtībās, nevis kā vienam grūti - tā otrs pagriež muguru.
09.11.2012 19:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tad jau nav tik traki. Vienkarsi es parsti noverteju cik loti virietis censas manis laba, neciesu ka jau teicu tuksus vardus. Tev vajadzeja pateikt ka velies lai tomer nak majas atrak.
09.11.2012 19:24 |

Reitings 199
Es esmu sasodīti spītīga. Lai cik slikti man būtu, es šonakt viņam nezvanīšu un neteikšu, lai nāk mājās - es gribu tikai to variantu, lai viņš pats sailgotos un padomātu par to, ka jānāk pie manis. Lai viņš man pazvana un pasaka: čau izdomāju šovakar neballēties, nonāc lejā un ielaid mani mājās..
09.11.2012 19:30 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
tas viss par to palikšanu utt, tas nav tik būtiski. būtiski ir tas, ka vīrietis, ja viņš tiešām tāds jūtas, NEKAD, nekādos apstākļos neņems naudu no savas sievietes. ļoti agrā jaunībā to varbūt tā nesaprot, bet nu...tā tas ir.
09.11.2012 19:34 |

Reitings 3022
lana_3853,

tas nozīmē, ka, piemēram, ir ģimene, kurā pēkšņi vīrs paliek bez darba. Un tad arī viņam jāmirst nost, bet naudu no sievas ņemt nevar? Smieklīgi.

signup

ej, izgulies. Un beidz apvainoties par to, par ko nevajag apvainoties. Tu nepateici, ka gribi, lai paliek viņš mājās ar tevi. Rīt gan jau viss izskatīsies daudz labāk.
09.11.2012 20:01 |

10 gadi
Reitings 10290
Man šis tiešām šķiet drusku pārspīlēti.

Es saprotu, ja Tu būtu lūgusi palikt, bet viņš ietu tāpat, tad esarī būtu apvainojusies. Bet Tu taču neko neteici...
un veči parasti tik dziļi nedomā :D

un naudu pārtijam nevar paprasīt??
ceļojumos taču tevi veda.
nu, nez...
09.11.2012 20:08 |

Reitings 844
Roze,man prieks, ka Tevi sasmīdināju!:) bet atbildot uz jautājumu - jā, nevar.
09.11.2012 20:13 |

Reitings 199
Acīmredzot es ļoti krasi atšķiros no visām pārējām meitenēm, jo, ja cilvēks redz, ka otram cilvēkam ir slikti, tad es saprotu, ka tas ir pašsaprotami, ka cilvēks paliek vai vismaz apvaicājas vai nevajag palikt. Nu neticu, ka viņš nezina, ka man ir slikti.. jā, mani tracina tas, ka viņš tagad neiedomājas kaut vai pazvanīt vai viss man ir labi..
09.11.2012 20:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
viirieshi saapes izjuut savaadaak un ja dzeks iipashi nepieveersh uzmaniibu tam, ka vinjam ir nobraazts celis liidz asiniim un pat neiepiikstaas, vinjam gruuti buus saprast tavas galvassaapes. otrkaart, migreenas leekmes ir regulaara paraadiiba un ja taa notiek nto reizi, cilveeks ar laiku to uztver kaa kaut ko pashsaprotamu un neko iipashu. taa nav taada kaite, kur otram buutu jaaseezj ik reizi klaat pie gultas un jaatur rocinju.
09.11.2012 20:30 |

Reitings 199
krista - Nu šajā gadījumā šī bija pirmā reizie, kad man viņa klātbūtnē ir tik slikti. Bet tas nu tā, es par to - kur ir tā robeža, kad cilvēkam jābūt klāt pie gultas un nav? Pie tādas un tādas slimības var nesēdēt, bet pie tādas un tādas slimības ir jāsēž? Cilvēki ir dažādi, cits var justies ļoti slikti pat pie temperatūras, savukārt cits ar savu vēzi sadzīvos tik labi, ka nevajag nevienu pie gultas. Jautājums ir vai mīļotajam cilvēkam neatkarīgi no slimības pakāpes nebūtu jāiedomājas un jāapvaicājas, cik slikti cilvēks jūtas?

Labi, es laikam pārāk nopietni uztvēru šo komentāru, vienkārši mēģinu izprast to, ko pārējās saprot kā pašsaprotamu.
09.11.2012 20:39 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Vienīgais,kas man visā šajā nepatīk,ka nebūs naktī mājās.Kur tad būs?Pa klubiem skries,pie drauga paliks?
09.11.2012 20:53 |

Reitings 199
Abi ar draugu sadzersies, varbūt pa klubiņiem, bet nu plāns viņiem palikt vienkārši dzīvoklī..
09.11.2012 20:55 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Nezinu,manējais vienmēr naktī ir mājās.Konkrēti MAN nav pieņemamai,ka kaut kur valkājas līdz nākamās dienas rītam.Nē,nu līdz 4 jā,bet ne,piemēram,līdz 9 :D
09.11.2012 21:03 |

Reitings 276
Saprotu Tevi, lai gan mani nekad mīļotais nav atstājis mājās vienu ar sāpošu punci, ne augstu temperatūru lai ietu izklaidēties. Ne bijušajās attiecībās, ne arī esošajās. Man pat nekas nav jāsaka - pats vel aizksries uz aptieku, veikalu un sarūpēs man visu, lai tikai vieglāk un labāk būtu.
Varbūt rīt viņš Tev sarūpes ko jauku.
09.11.2012 21:11 |

Reitings 199
Vispāŗ, smieklīgi, bet šodien daudz kam pirmā reize :D Manējais arī vienmēr ir naktī mājās, lai arī kādā stāvoklī, bet vienmēr pie manis gultā naktī, vai no rīta. Tāpēc tā apstulbu, ka pateica.. tad jau rītā, un ar savu mašīnu aizbrauca, tātad kamēr izguļ dzērumu, tad tik brauktu pie manis.
Bet nu varbūt šī nebūs pirmā reize, jo uzrakstīja sms, ka iespējams būs naktī mājās
09.11.2012 21:16 |

Reitings 199
modelll - Mazs atvieglojums man, jo savādāk domāju, ka esmu teju vienīgā, kurai liekas, ka tas būtu pašsaprotami, ja mīļotais pats iedomātos palikt.
09.11.2012 21:19 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Neizlasīju visus komentārus,bet liekas, ka vnk visu uztvēr pārāk saasināti, jo, tu jau neteici, ka gribi, lai viņš paliek pie tevis, tad jau viņš domā, ka var braukt. :)
Un par to izmantošanu - nedomāju, ka tevi izmanto, jo, ja jau iepriekš viņš tev visu ko izmaksāja, tad jau nav nekas tāds, ka paprasa naudu pudelei, ja pašam pašlaik grūtības.
Ja viņš tik visu laiku prasītu tev naudu un vēl visādas citādas pazīmes būtu, tad vēl varētu domāt, ka izmanto.
09.11.2012 21:23 |

Reitings 152
nu pie sevis padomāju, nav jau viņam visu laiku pie manis jāsēž, lai aiziet pie sava drauga

Un pēctam sanāk,ka tomēr ir jāsež..

Nezinu, es nekad neesmu likusi pie manis sēdēt,kad slimoju. Vispār neuzskatu ka mēnešreižu laiks ir kaut kādas veselības problēmas.
09.11.2012 21:25 |

Reitings 199
Žozefīne - Nu izskatās, ka esi pārāk virspusīgi lasījusi. Pasēdēt lai jau sēž, bet ne jau līdz rītam. Un katrai ir savādāk ar mēnešreizēm, bet nevienā vietā neesmu minējusi, ka manas veselības problēmas ir mēnešreizes.
09.11.2012 21:30 |

Reitings 152
Un tad kā viņš var zināt,ka nevar līdz rītam sēdēt?
Pieļauju,ka šāda pasēdēšana nenotiek katru nedēļu un neredzu neko sliktu,ka puisis grib izklaidēties. Ja šādas situācijas ir bieži, tad jāsāk domāt,ka kaut kas nav kārtībā attiecībās.
09.11.2012 21:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)