Ar kādu mērķi mēs uzsākam nopietnas attiecības,iepazīstinam ar draugiem,ģimeni,uzsākam kopdzīvi?
Mērķim vajadzētu būt ģimenei,ne,pēc gadiem,atkarībā cik... Vismaz tam būtu jābūt skaidram un izrunātam. Bet manas attiecības... liekas,ka mums nav mērķa. Ka mēs tikai dzīvojam kopā,jo...mums ir labi kopā,ka mūsu attiecībās nav mērķa,uz ko tiekties.
Dzivojam kopa 1,5 gadu un šajā laikā posmā ne reizi nav bijušas runas par ģimeni,par mūsu nākotni,ko vēlamies,kad vēlamies utt. Ik reizi,kad tādas runas ir aizgājušas,atbilde ir no sērijas - tu taču zini,ka esi man pati pati... Un es vēlos ar tevi but kopā... Tā skaitās atbilde uz manu jautājumu? :D
Es šo cilvēku ļoti mīlu un tiešām,tiešām vēlos būt kopā kā saka,forever and ever :D, bet kāpēc man liekas,ka viņš to nevēlas tikpat ļoti,ka joprojām neuzskata mai par savu ģimeni.Ka ir viņa ģiemene,mana un tad esam mēs - draugs un draudzene,kas dzīvo kopā.
Ja ieteikums ir izrunāties un skaidri pateikt,ko domāju - teicu,ir mēģināts,atbildi jau zinu. Un arī attiecibas mums ir lieliskas,nav par ko sūdzēties,sekss labs,nu viss ok, bet kaut kas nepamet,ka nu nav kaut kas...no viņa puses tieši.,nav nākotnes plāna.
Ai,sievietes. pašas izdomā,pašas apvainojas :D