Atsaucoties uz diskusiju Princis-varde, aizsvilos savā prātā par tēmu - cilvēka iepazīšana attiecībās un nopietnu attiecību/kopdzīves uzsākšana.
Man vienmēr ir interesējis viens - kāpēc cilvēki turpina nopietnas attiecības/sāk dzīvot kopā/taisa bērnus, JA NEPAZĪST OTRU CILVĒKU?!?!?!?!
Vienalga, vai tas būtu mēnesis, pieci vai gadi desmit - cilvēks ir jāiepazīst! Par ko tiek runāts attiecībās, kurās pat pēc mēnešiem tu neesi drošs par to, ko cilvēks slēpj? Kā tas darbojas?
Var jau būt, ka es kļūdos, pati rīkojos nepareizi vai vienkārši kaut ko nesaprotu, bet, piemēram, man jebkurās attiecībās par cilvēku pēc kāda laika jau ir pilnīga skaidrība, zinu viņa pagātni, esam runājuši par nākotni, pazīstu viņa foršās lietas un kaitīgos ieradumus, zinu draugus. Kā citādāk vispār iespējams tēmēt uz kaut ko nopietnu ar kādu? Protams, laika gaitā atklājas aizvien vairāk lietu/īpašību, bet tie jau ir vairs tikai sīkumi, nelielas detaļas.
Viedokļus studijā! Kā jums bijis? Cik ļoti pazināt cilvēku, līdz sākāt kopā dzīvot? Cik ilgā laikā vispār iepazināt/liekas normāli iepazīt savu mīļoto (tīri vispārīgi)?