Fiksaas kaazas! Idejas?

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Vakar draudzene negaiditi pazinoja, ka ir saderinajusies un, apstaklu spiesta, sarakstisies jau tuvakajas nedelas. Kazas bus tikai vini, es ar draugu un vinas ligavaina vecaki. Viss loti oficiali, bez visadam ceremonija un tomer man gribetos draudzenes ipasho dienu padarit nedaudz svinigaku, galu gala mes liecinieki vs. vedeji un tas tomer ir kazas un man tas liekas ipashi! Varbut kadi ieteikumi, ko izdarit?
Kazas nekad neesmu bijusi tapec saprasanas nav :)

p.s. domaju ari "vecmeitu balliti" uztaisit mums divata, kaut vai uzsaucot mani-pedi pirms sarakstisanas! Un vel meginu vinju pielauzt nopirkt svinigu kleitu :D
08.11.2012 21:25 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Super meitenes, paldies jums liels, tgd pilna galva ideju, bus tik viss jasagatavo un protams jaieskatas ukrainju tradicijas :)
08.11.2012 22:41 |

Reitings 22
Reģ: 05.11.2012
Dominika par šķīvja plēšanu ( noliek uz zemes, pārklāj ar dvielīti un līgavu turot uz rokām, līgavainis uzkāpjs virsū) bērni ir tikai lielās lauskas, mazās ir mazbērni ;)
09.11.2012 00:36 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
galvenais,kādu latviešu tradīciju, varbūt pieslēgt to ķēdīti pie tilta, vai sievu pārnest slieksnim, vai pēc tam apbērt kad apprecās ar tiem graudiņiem ar ko tur ber :D
vienalga cik cilvēku, izdzert šampanieti, pasēdēt kādā kafejnīcā, iekost. Uzsaukt tostu un tā
Novēlu jaukas kāzas + jā, iepriecini draudzeni ar vecmeitu ballīti divatā , aizejat uz manikīru, pedikīru, kino , papļāpājat, domāju būtu super, es priecātos ja man tā būtu, bet vēl nespīd :D
09.11.2012 00:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits