Aija, tu esi dīvaina. Tas, ka mani vecāki atbalsta, nenozīmē, ka man nav arī citi ienākumi. Un ar vecākiem tā bija noruna - ja tikšu budžetā, tad viņi man maksās "stipendiju" visus 3 gadus. Man bija stimuls vidusskolā mācīties un viņi arī ir daudz, daudz reizes laimīgāki, ka nav jāmaksā 100+ lati mēnesī, lai segtu studiju maksu. Un nav man vairs padsmit gadu, ka būtu jāņem sava mamma līdzi, pati tomēr arī kaut mazliet atbildu par savu dzīvi, vienkārši neesmu vēl tik ļoti patstāvīga, lai varētu iztikt bez vecāku palīdzības ne tikai finansiālā ziņā, bet arī, kaut vai, pārtikas ziņā - dārzeņi, konservējumi, augļi un tā tālāk. Un zini, nešaubos, ka es pabeigšu savas studijas bez problēmām un ar laiku izsitīsimies ar draugu tā, lai bez citu palīdzības varētu uzturēt savu bērnu. Paldies par taviem komentāriem, dēļ tavas aprobežotības man vismaz ir stimuls censties. Un tici man, mēs būsim daudz reiz laimīgāki, nekā tu - sēžot un gaidot "ideālo" brīdi. Man šis arī nav tas brīdis, kad gribēju bērnu, taču ja jau viņš ir pieteicies, tad acīmredzot tā tam bija jānotiek.